mariolka99 18.12.04, 16:02 ...czy ja o czymś nie wiem?Bo dostałam maila od jakiejś Izabeli...;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivern Re: Rudy, mam pytanko.... 18.12.04, 19:13 Hahahaha... Znowu sobie pierdola tozsamosci nie przelaczyl... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: Rudy, mam pytanko.... 18.12.04, 19:53 Znaczy że w jego wypadku TV nie ma nic wspólnego z telewizornią;P Kurcze aż sie boje zapytać... W takim razie gdzie ta jego ruda broda?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Rudy, mam pytanko.... 18.12.04, 20:03 Wiem, ze facetow fascynuja rude - ale wydaje mi sie, ze zadawanie takich pytan na forum jest chyba troszke nietaktowne... :P Zapytalbys raczej czy ta ruda broda jest miekka jak jedwab a nie tak od razu do rzeczy... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: Rudy, mam pytanko.... 18.12.04, 20:51 dobra temat został wyczerpany:/ Ja teraz jem:// Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Rudy, mam pytanko.... 19.12.04, 16:51 I tym oto prostym sposobem wydało się.....Rudy jest kobietą...:> Odpowiedz Link Zgłoś