mangold 12.07.05, 07:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sawa.com Ojciec Hejmo opuści Rzym 12.07.05, 07:42 No... cóż! Chyba to jest rozsądne wyjście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg_samowzbudnik Re: Ojciec Hejmo opuści Rzym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 07:56 Ojciec Hejmo nie może byc odesłany za daleko.Musi jakoś zarządzać Hejmo SA. Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Dla chrześcijan i dla wiary, to dobre rozwiązanie 12.07.05, 07:44 Z Ojcem Hejmo jest jak z tą żoną, która hańbi mądrego i dbałego męża: taka żona jest próchnicą jego kości. To dobrze, że O. Hejmo zajmie miejsce tam gdzie może jeszcze wydać "plon" w pokorze i modlitwie. Chrześcijanie jak żadna inna religia czy grupa narodowo-społeczna jest za przebaczaniem, ale też jak żadna inna,dąży do tryumfu PRAWDY nad kłamstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaCinek Re: Dla chrześcijan i dla wiary, to dobre rozwią IP: 195.136.36.* 12.07.05, 07:48 skonczyli czlowieka. a Ty gadasz jakies brednie.napij sie zimnej wody i ochlon, zobacz co sie dzieje!!komus zalezalo zeby tego ktory tyle ludzi przed Papieza przyprowadzil wyniosl sie z Rzymu!!!myslec holota!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzyk czy to jest kara? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 08:55 tez chciałbym spędzić emeryturę we włoskim klasztorze... spokój,cisza,ciepły klimat,zdrowa kuchnia,zabytki... co najwyżej o.Hejmo będzie miał kłopoty z zaspokajaniem swojej nieposkromionej potrzeby gadulstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BumBum Re: czy to jest kara? IP: 129.81.192.* 12.07.05, 16:39 Masz racje - to nie jest zadna KARA - to, po prostu, przejscie na "dobrze zasluzona" (donosiki, wywiadziki, pieniazki, etc. - o swieta naiwnosci...) emeryture, w ladnym, slonecznym i spokojnym miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent J-23 Re: Dla chrześcijan i dla wiary, to dobre rozwią IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 12.07.05, 09:37 Temida 3 podsumowała wybryki Ojca H. i nas chrześcijan prawidłowo. Ty mający się także za katolika wyzwałeś ją m.in. od hołoty! Nie możesz ciągle pogodzic się z faktem że przed Papieża przyprowadził cię "drobny klepacz i sprzedawczyk"? Możesz odpokutować za niego. Tego akcje są popularne! Ja uważam że wydłużone wakacje powinien spędzić gdzieś daleko w Afryce z nałożonym na ramiona workiem jutowym. Gdzie agentów, dóbr doczesnych jest mniej niż komarów, żmiji itp.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: Dla chrześcijan i dla wiary, to dobre rozwią 12.07.05, 11:15 Drogi Ma-cinku, widzę co się dzieje i tym bardziej utwierdza mnie moja wiara i prawdy jakie niesie, nie tylko odnoszone( przez nas samych) na nieprzyjacioł. Prawdą także poza zapisami w.cyt. jest kolejne przesłanie Św. łukasza: " Synowie ciemnosci są roztropniejsi w rodzaju swoim od synów światła". - ale wiedz drogi Ma-cinku, że to jak i pozostałe przesłania, prawdy, rady działają -ZAWSZE NA OBIE STRONY-TO JAK Z EFĄ I ODWAŻNIKAMI! Proponuję odejść na chwilę( żebyś się przekonał)od świata "ducha" do świata realiów dnia powszedniego( brutalnego wielokrotnie): II zasada fizyki się kłania, bez wyjątku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ila Re: Dla chrześcijan i dla wiary, to dobre rozwią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:39 co to jest druga zasada fizyki? chodzi o akcję i reakcję? Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: Dla chrześcijan i dla wiary, to dobre rozwią 12.07.05, 12:21 Brawo, 3-: wiesz dlaczego brawo? Bo taki jest sens. a wiesz dlaczego tylko 3-: Poczytaj więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ila Re: Dla chrześcijan i dla wiary, to dobre rozwią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 06:39 wierzę, że temida ma więcej oleju w głowie... to jednak nie bardzo rozumiesz, co sama napisalas o tej fizyce?? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold A może by tak " duchowa adopcja " Hejmo....?? 12.07.05, 09:43 Módlcie się za tego grzesznika... buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tentegopolubowny Re: Dla chrześcijan to nijakie rozwiązanie... 14.07.05, 07:35 "Chrześcijanie jak żadna inna religia czy grupa narodowo-społeczna jest za przebaczaniem" Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Na jego miejscu zrzuciłbym habit.... 12.07.05, 08:59 miałby wreszcie spokój ...( i do admina-czemu usuwacie ten tekst-czy obraziłem czyjeś uczucia religijne...? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szek Re: Na jego miejscu zrzuciłbym habit.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:12 tak obraziłeś uczucia wspólne współbraci dominikanow - uczucia ich własne do dominacji i kasy! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Na jego miejscu zrzuciłbym habit.... 12.07.05, 09:18 Gość portalu: szek napisał(a): > tak obraziłeś uczucia wspólne współbraci dominikanow - uczucia ich własne do > dominacji i kasy! Gdyby gnoiła mnie własna żona to bym sie rozwiód, gdyby sekowała mnie własna rodzina to zerwałbym bym kontakty... czy cechą główna "psów Pana" jest masochizm ?? Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: Na jego miejscu zrzuciłbym habit.... 12.07.05, 10:43 Ja gdybym miał głos to takich jak ty( świadomie z małej- inie jest to I-szy twój id... post!)zaprowadziłbym nad staw z młynem nad nim i pokazał..., koło młyńskie! Zapewne nie odczytasz sensu mojego( biblijnego przesłania) więc spieszę z oryginałem: Ew. Wg. Marka 9.42. "A temu, kto by doprowadził do złego jednego z tych małych...": to udaj sie nad staw i przypatrz się kamieniowi(...) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Na jego miejscu zrzuciłbym habit.... 12.07.05, 12:14 temida3 napisał: > Ja gdybym miał głos to takich jak ty( świadomie z małej- inie jest to I-szy > twój id... post!)zaprowadziłbym nad staw z młynem nad nim i pokazał..., koło > młyńskie! > Zapewne nie odczytasz sensu mojego( biblijnego przesłania) więc spieszę z > oryginałem: Ew. Wg. Marka 9.42. > "A temu, kto by doprowadził do złego jednego z tych małych...": to udaj sie > nad staw i przypatrz się kamieniowi(...) A masz taki ciężki kamień... ewangelia jest mi obca, Tobie radzę-też sobie odpuść, niewarto .... A może Ty z jakiejś plebanii klikasz, co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: Na jego miejscu zrzuciłbym habit.... 12.07.05, 12:35 Zadałeś pytanie. Odpowiadam,- sprawdź wg moich wczesniejszych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Nie chce mi się tych głupot czytać..... 12.07.05, 13:06 Zostań z Bogiem, bracie... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Tez podonosze i poprosze o wakacje we Wloszech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahna 22 Kiedy przestaniemy nazywać tego pana Ojcem????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viova Re: Kiedy przestaniemy nazywać tego pana Ojcem??? IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 11:04 dobre wyjscie ! bo jakby kogo zabił to trzeba by go było wysłać do jeszcze innego klasztoru połozonego w górach ale za kapownictwo to ten wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbud-2 szpieg Heno IP: 195.205.223.* 12.07.05, 11:55 dobrze ,że go chowają ! jaki on ojciec-ubowski donosiciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martha Re: szpieg Heno IP: *.przyszowice.pl / 83.17.136.* 12.07.05, 12:04 Wiecie co, tak sobie sledzę Wasz dyskusje i stwierdzam, ze właściwe to Wy chyba nawet nie wiecei o co sie kłócicie, kieruja Wami emocje. No i powiedzcie mi, czy któreś z informacji sprawdziliscie osobiście, czy wszytsko uslyszeliście w tv, lub przeczytaliscie w gazetach, a potem przyjęliście to za pewnik? Uważam, ze media to nie to samo co prawdziwa rzeczywistosc. nie opowiadam sie ani za jedna ani za druga strona. TAK TYLKO SUGERUJE ZAPYATC SAMYCH SIEBIE O CO SIE KŁÓCICIE> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Prowincjal Ziemba = czlonek Klubu Bildelberga IP: *.qc.sympatico.ca 12.07.05, 12:30 Klub Bildelberga jest nieoficjalnym masonskim Rzadem Swiatowym ,ktorego czlonkiem jest prowincjal Ziemba , zarowno Kieres , jak i Ziemba pochodza ze stalinowskich ubeckich rodzin polskich zydow z Wroclawia .Nienawisc do Polakow wyssali z mlekiem matki . Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: Prowincjal Ziemba = czlonek Klubu Bildelberga 12.07.05, 12:40 Gość portalu: Arek napisał(a): > Klub Bildelberga jest nieoficjalnym masonskim Rzadem Swiatowym ,ktorego > czlonkiem jest prowincjal Ziemba , zarowno Kieres , jak i Ziemba pochodza ze > stalinowskich ubeckich rodzin polskich zydow z Wroclawia .Nienawisc do Polakow > wyssali z mlekiem matki . stary, widzę( czytam) , ze masz wiedzę po(...). A może wiesz czy oni są od tej samej matki? Wydaje mi się, że Ewa ma na imię! Pomóż rozwikłać nam te meandry genealogiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Jak to w koncu bylo, Ojciec donaszal, czy na Ojca 12.07.05, 12:42 Wokol sprawy donaszania z Ojcem Hejmo w tytule tak skutecznie zamieszano w mediach, ze na dobra sprawe nie wiadomo kto na kogo donaszal? Ojciec Hejmo, czy na Ojca Hejmo? A nawet nie jest pewne czy bylo to donaszanie czy zwykle gadulstwo polaczone z dziecinna naiwnoscia sluzby dobrej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: Jak to w koncu bylo, Ojciec donaszal, czy na 12.07.05, 13:59 A te kilkadziesiąt tysięcy marek za co mu SB dało? Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Nic mu nie grozi. 12.07.05, 12:28 Wikt i opierunek ma zapewniony. Ale jako karę życzę mu, żeby zaopiekował się nim na starość ZUS. To już wystarczająca kara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Swietny pomysl IP: *.zv.tum.de / *.zv.tum.de 12.07.05, 12:40 Swietny pomysl z tym zeslaniem denuncjatora. Bogdan Odpowiedz Link Zgłoś
barder Re: czy to będzie żeński klasztor? 12.07.05, 13:07 Klasztor braci Kapucynów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as [...] IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 12.07.05, 13:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Ojciec Hejmo opuści Rzym IP: *.mclink.it 12.07.05, 14:03 Kto sieje wiatr ten zbiera burze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saxifraga Ojciec Hejmo IP: *.sec.osceint / 193.201.41.* 12.07.05, 14:33 Przepraszam, ale co o. Hejmo narozrabial? Odpowiedz Link Zgłoś
11111 W Polsce nie mógł zamieszkać 13.07.05, 06:09 ....nie mial odwagi, obawial sie ciosu siekiera w potylice (czesto spotykany sposob wykonywania wyrokow na donosicielach)... Odpowiedz Link Zgłoś