yoma 15.11.05, 12:03 Wrócił z urlopu. Z ziemi włoskiej do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3promile Re: Czytaliście pierwszy wywiad z prezydentem ele 15.11.05, 12:06 Dawaj. Na stronie "Nowego Dnia" jest za drobna czcionka jak na moje stare oczy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Kaczka zrywa koalicję 15.11.05, 12:08 "Nie ma koalicji z LPR i Samoobroną. Ale PiS jest wdzięczny partiom, które zafłosowały za wotum zaufania dla rządu". Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: Kaczka zrywa koalicję 15.11.05, 12:09 Hahahah dobre oj bedzie sie dzialo bedzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Kaczka zrywa koalicję 15.11.05, 12:11 "Wdzięczny", czyli co? Po lampeczce koniaczku postawi i kwita, mam nadzieję? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Kaczka rakieta 15.11.05, 12:10 "Na urlopie byłem tymczasem cztery dni. [...] W podróż zabrałem m.in. zbiór esejów Dariusza Gawina 'Polska, wieczny romans', 'Porwanie Europy' MArka Cichockiego i 'Demokrację peryferii' Zdzisława Krasnodębskiego." A ja myślałam, że ja szybko czytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Kaczka w BOR-owikach 15.11.05, 12:12 "Nigdy nie przestanę zauważac ochrony. Nie lubię, by każdy mój krok był pod obserwacją. [...] Znalazłem oficerów, których znam z dawnych lat" Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kaczka w BOR-owikach 15.11.05, 12:35 A mówił, że pozamyka wszystkich Sb-ków... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Kaczka meloman 15.11.05, 12:13 "Smakował mi makaron. Jego sycylijska wersja nazywa się 'norma' jak tytuł znanej opery Berliniego." Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Kaczka koneser 15.11.05, 12:14 "Dobre są też wina włoskie, natomiast zupełnie rozczarowało mnie piwo" Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Kaczka koneser 15.11.05, 12:17 Myśl głęboka i słuszna, o ile mówił o gavi albo barbaresco, a nie o jakichś syropkach... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Kaczka humanitarna 15.11.05, 12:15 "Bardzo lubię zwierzęta, więc cielęciny, dziczyzny czy jagnięciny nie jem w ogóle." Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kaczka humanitarna 15.11.05, 12:16 Z czego by wynikało, że je wołu i wieprza. Ale zdanie wcześniej czytamy: "...ryba przypominająca w smaku mięso wołowe. A to rzadki dla mnie smak." Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Kaczka humanitarna 15.11.05, 12:19 yoma napisała: > "Bardzo lubię zwierzęta, więc cielęciny, dziczyzny czy jagnięciny nie jem w > ogóle." Z tego wynika, że lubi młode zwierzątka i dzikie zwierzątka, a takie jednocześnie dorosłe i domowe to już można. Btw, ciekawe, czy Ibsena wziął też na drogę... Odpowiedz Link Zgłoś
pederasta.weselny Re: Kaczka humanitarna 15.11.05, 12:31 A może humanitarnie padliną się żywi... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kaczka humanitarna 15.11.05, 12:37 takie > jednocześnie dorosłe i domowe to już można. KOTY??? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Kaczki pomysł na prezydenturę 15.11.05, 12:18 "Prezydent musi czytać książki. [...] Wyśpię się, bo [...] spałem po pięć-sześć godzin i ciągle mi brakuje snu. A potem pójdę na spacer." Facet myśli, że jest na wywczasach w Zoppot! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Kaczka zagrożona 15.11.05, 12:21 "A skąd pani wie, że byliśmy na Sycylii? Nie bedę mówił o szczegółach, bo chciałbym tam kiedyś wrócić." Odpowiedz Link Zgłoś
pederasta.weselny Re: Kaczka zagrożona 15.11.05, 12:33 To chyba dobrze, że na Sycyli Nasz Kochany Pan Prezydent znajomości nawiązuje... Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: Kaczka zagrożona 15.11.05, 12:36 No bo kto inny jest w stanie wyczyscic mu WSI? Odpowiedz Link Zgłoś
aldekmistrz Re: Kaczka zagrożona 15.11.05, 15:10 yoma napisała: > Mossad? OPUS DEI!!!!!!!!!!!!!tzw.MAFIA KATOLICKA Do której należeli m.in. JP II i należy BXVI Odpowiedz Link Zgłoś