ja9940 10.02.06, 17:15 Dlaczego malzenstwo po dziesiaciu laach musi wygladac jak stare kapcie? Oboje nie wygladamy jeszcze strasznie also czegos juz brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markiz.de.sade Re: Malzenstwo po latach 10.02.06, 17:28 1. Człowiek z wiekiem brzydnie. To naturalny proces. 2. Brak podniet wpływa na wygląd. Człowiek wygląda wtedy tak, jakby miał mało podniet. Czyli staro;) 3. W naszej kulturze małżonkowie wyglądają kapciowato - człowiek po prostu z czasem dostosowuje się do konwencji. Poza tym monogamia to wynalazek sprzeczny z naturą i ze swojej istoty prowadzi do poważnych zaburzeń psychicznych. Manie, depresje, dewiacje... Koszmar. Stanowczo odradzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: Malzenstwo po latach 10.02.06, 17:37 Ale walnąłeś. Długo nad tym myślałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
markiz.de.sade Re: Malzenstwo po latach 10.02.06, 17:40 veeto1 napisała: > Ale walnąłeś. Długo nad tym myślałeś ? Dokładnie nie wiem. Maksymalnie 13 minut :D Odpowiedz Link Zgłoś
ja9940 Re: Malzenstwo po latach 10.02.06, 17:57 markiz.de.sade napisał: > 1. Człowiek z wiekiem brzydnie. To naturalny proces. > 2. Brak podniet wpływa na wygląd. Człowiek wygląda wtedy tak, jakby miał mało > podniet. Czyli staro;) > 3. W naszej kulturze małżonkowie wyglądają kapciowato - człowiek po prostu z > czasem dostosowuje się do konwencji. > > Poza tym monogamia to wynalazek sprzeczny z naturą i ze swojej istoty prowadzi > do poważnych zaburzeń psychicznych. Manie, depresje, dewiacje... > Koszmar. Stanowczo odradzam ;) No to co maja zrobic ci ktorzy sie naturalnie postarzeli? Szukac partnerow zgodnie z natura, jak to napisales?Jak tak to kiedy przestac okolo siedemdzesiatki czy pozniej? Mysle ze wynalezek wynalazkiem ale monogamia sie przydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
markiz.de.sade Re: Malzenstwo po latach 10.02.06, 18:14 ja9940 napisała: > No to co maja zrobic ci ktorzy sie naturalnie postarzeli? Szukac partnerow > zgodnie z natura, jak to napisales?Jak tak to kiedy przestac okolo > siedemdzesiatki czy pozniej? > Mysle ze wynalezek wynalazkiem ale monogamia sie przydaje. Skoro Tobie z monogamią dobrze, to o co chodzi? Zawsze możesz poprosić męża, żeby coś ze sobą zrobił i przestał wyglądać jak kapeć. Szczerość w związku to przecież podstawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Malzenstwo po latach IP: *.trustnet.pl 10.02.06, 20:49 Jestesmy razem już ponad dwadzieścia lat i żadne z nas nie czuje się jak stare kapcie.Seks jest teraz bardziej dojrzały i wspanialy.Cały czas jesteśmy dla siebie atrakcyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Malzenstwo po latach IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.02.06, 19:32 Masz na mysli wasz zwiazek, czy tez fakt , ze biologicznie sie zestarzeliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anno_domini Re: Malzenstwo po latach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:29 Hmm, a co zrobić gdy mlode małżeństwo wyglada jak kapcie, nie stare ale jednak kapcie?;)) Swoja droga to widuje sie pary "w latach" a jednak nadal piękne, eleganckie i z klasą i te młode od razu jak para kapci;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja9940 Re: Malzenstwo po latach 10.02.06, 20:43 Gość portalu: Ula napisał(a): > Masz na mysli wasz zwiazek, czy tez fakt , ze biologicznie sie zestarzeliscie? Mam na mysli nasz zwiazek glownie. Wydaje mi sie ze teoretycznie mam to opracowane .Trzeba sie :starac , zdobywac, gonic etc.etc. W praktyce zaczyna brakowac pomyslow niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
markiz.de.sade Re: Malzenstwo po latach 10.02.06, 20:52 ja9940 napisała: > Gość portalu: Ula napisał(a): > > W praktyce zaczyna > brakowac pomyslow niestety. A próbowaliście już swingować? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja9940 Re: Malzenstwo po latach 10.02.06, 21:22 markiz.de.sade napisał: > ja9940 napisała: > > > Gość portalu: Ula napisał(a): > > > > W praktyce zaczyna > > brakowac pomyslow niestety. > > A próbowaliście już swingować? ;) Nie . Co, mamy sie obserwowac z innymi ludzmi robiacy to co kiedys bylo takie fajne dla nas samych. A co z zazdroscia? Odpowiedz Link Zgłoś