Dodaj do ulubionych

Orgazm! - stan :)

17.02.06, 19:53
1)moherowych beretów w czasie słuchania ojca Rydzyka 2)premiera Marcinkiewicza po ustaleniu budżetu unijnego dla Polski 3)członków PiS
w obecnośći Prezesa Pana
Obserwuj wątek
    • Gość: zawiedziony Re: Orgazm! - stan :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:03
      A już myślałem ateistko, że tobie wreszcie orgazm się przytrafił;))
      • supaari Re: Orgazm! - stan :) 17.02.06, 22:12
        Gość portalu: zawiedziony napisał(a):

> A już myślałem ateistko, że tobie wreszcie orgazm się przytrafił;))

Odnoszę wrażenie, że przytrafia jej się za każdym razem, kiedy zakłada nowy
        wątek! Przedwczoraj bodajże miała wielokrotny!!! :-)
        • Gość: Echo Re: Orgazm! - stan :) IP: *.dsl.snfc21.sbcglobal.net 18.02.06, 03:37
          Nie bylo mnie przez kilka dni na forum i widze ze stare tematy wrocily
          natychmiast. Najwyrazniej niektorzy dostaja orgazmu jak napisza ze katolicy to
          najwieksi zbrodniarze swiata, ze ateistow jest duzo: jakies 20 na tym forum
          ale trudno to sprawdzic dla wielonikowcow. Jakis czas temu czytalam ze niejaka
          antyklerykalna partia postepu ma milion czlonkow (ktos tez od takiej ilosci
          czlonkow dostal orgazmu wiec musial o tym napisac).

Podobno gdy Hitler przemawial, mlode Niemki krzyczac "heil hitler" tez dostawaly
          tychze uniesien podobnie jak mlode komsomolki na widok stalina.

Ogolnie wiele jest nickow odzwierciedlajacych ten sam stan umyslu (np.
          0golone_jajka). Moze to tez aktsiete doprowadza... No coz? Teraz juz rozumiem
          dlaczego ta cala tematyka antykatolicka, antykoscielna, pro-ateistyczna etc.
          coraz bardziej przypomina masturbacje...
          • supaari Re: Orgazm! - stan :) 19.02.06, 11:12
            Gość portalu: Echo napisał(a):

> Nie bylo mnie przez kilka dni na forum i widze ze stare tematy wrocily
            > natychmiast.
            > Ogolnie wiele jest nickow odzwierciedlajacych ten sam stan umyslu (np.
            > 0golone_jajka). Moze to tez aktsiete doprowadza... No coz? Teraz juz rozumiem
            > dlaczego ta cala tematyka antykatolicka, antykoscielna, pro-ateistyczna etc.
            > coraz bardziej przypomina masturbacje...

Rzeczywiście - dużo straciłaś! 15 lutego od godz. 20:54 do 22:59 Aktsieta
            założyła 14 wątków. Orgazm wielokrotny!!! Ale przeszedł bez - nomen omen -
            echa... Mediana liczby wpisów do tej pory - 1! Słownie: jeden!!! Średnia -
            około 2,5. Aktsiecie gratulujemy liczby...
            • 3promile Re: Orgazm! - stan :) 19.02.06, 11:17
              Ja tam na orgazmy nie poluję - same przychodzą...
              Jeden wątek Echo i szczytowanie pewne jak ze swojską dziołchą na sianeczku, panie!
              • supaari Re: Orgazm! - stan :) 19.02.06, 11:28
                3promile napisał:

> Ja tam na orgazmy nie poluję - same przychodzą...
                > Jeden wątek Echo i szczytowanie pewne jak ze swojską dziołchą na sianeczku,
                pan
                > ie!

Echo nie zakłada wątków. Przynajmniej nie jako Echo! To w sumie dziołcha
                (dzioucha?) Ci pozostaje. Ale zimą na sianie? Uważać trza!!!
                • 3promile Re: Orgazm! - stan :) 19.02.06, 11:37
                  Fakt - nie zakłada. Przechwytuje i usiłuje zawłaszczać ;-)
                  A co do zimy na sianie - miłość wymaga poświęceń!!!
                  • supaari Re: Orgazm! - stan :) 19.02.06, 11:57
                    3promile napisał:

> Fakt - nie zakłada. Przechwytuje i usiłuje zawłaszczać ;-)
                    > A co do zimy na sianie - miłość wymaga poświęceń!!!

Usiłuje zawłaszczyć? Czy to aby nie jest karalne?
                    Miłość wymaga poświęceń? Przejrzałem odpowiedni fragment Pierwszego listu do
                    Koryntian i nie znalazłem potwierdzenia :-( Mowa za to o tym, że "nie szuka
                    swego". A może miałeś na myśli, że "wszystko przetrzyma"? Wtedy pozostajesz ze
                    świętym Pawłem w zgodzie. :-)
                    • 3promile Re: Orgazm! - stan :) 19.02.06, 12:31
                      Nie przeglądaj Nowego Testamentu, tylko Owidiusza...
                      • supaari Re: Orgazm! - stan :) 19.02.06, 12:37
                        3promile napisał:

> Nie przeglądaj Nowego Testamentu, tylko Owidiusza...

Wolę nowsze źródła... :-)
                        • 3promile Re: Orgazm! - stan :) 19.02.06, 12:40
                          A ja wolę pewniejsze...
                          ;-)
                          • supaari Re: Orgazm! - stan :) 19.02.06, 12:44
                            3promile napisał:

> A ja wolę pewniejsze...
                            > ;-)

Mocno nieobiektywna to zmienna - pewność.
                            • 3promile Re: Orgazm! - stan :) 19.02.06, 12:48
                              Miałem na myśli empirię...
                              • supaari Re: Orgazm! - stan :) 19.02.06, 12:51
                                3promile napisał:

> Miałem na myśli empirię...

Też niepewne...
                                Wiesz jak to mówią o psie, który szczeka i krowie, która dużo ryczy...
                                • 3promile Re: Orgazm! - stan :) 19.02.06, 13:01
                                  Nie ma to jak chrześcijańska uszczypliwość w niedzielny poranek...
                                  Zaprawdę, powiadam ci, mógłbym tą empirią obdzielić stadko mizoginów ;-P
                                  • supaari Re: Orgazm! - stan :) 20.02.06, 09:33
                                    3promile napisał:

> Nie ma to jak chrześcijańska uszczypliwość w niedzielny poranek...
                                    > Zaprawdę, powiadam ci, mógłbym tą empirią obdzielić stadko mizoginów ;-P

Ja Ci mogę uszczypliwość zapewnić w każdy dzień tygodnia...
                                    Och, nie wątpię, że mógłbyś obdzielić!!! Ale to pewnie z tego powodu, że
                                    mizogini niewielkie zgłaszają zapotrzebowanie na ową empirię.
    • aktsieta Ku..ki-to co mają w oczach konie,jak jedzą owies 17.02.06, 20:08
      i Renata Beger-na okrągło
    • matsupix Re: Orgazm! - stan :) 19.02.06, 11:25
      ksiazka.edu.pl/product_info.php/products_id/350
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka