supaari 22.07.06, 19:48 Dzisiaj 22 lipca, czyli E. Wedla, czyli czekolada... Jeśli może być Dzień Czekolady, to właśnie dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truten.zenobi Re: Dzień Czekolady!! 22.07.06, 20:20 "jasnowidz czy cu"... Własnie dzisiaj zeżarłem tabliczkę.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Dzień Czekolady!! 22.07.06, 20:24 truten.zenobi napisał: > Własnie dzisiaj zeżarłem tabliczkę.. > ;) Nadziewana, twarda, z bakaliami, mleczna, gorzka? Podziel się informację chociaż, jakżeś sam ZEŻARŁ!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi GORZKA!!! :D 22.07.06, 20:30 gorzka a do tego zimne mleko z czekoladą :D sam żeżarłem czasem tak mam (jest gorąco jeść sie nie chce...) to mój narkotyk - a ja byłem na głodzie:! (dlatego choc sam nie pale rozumiem "fanów marychy" ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfghjg podoba mi się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 21:03 Niech 22 lipca bedzie wolnym od pracy dniem czekolady!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: podoba mi się 22.07.06, 21:09 Gość portalu: dfghjg napisał(a): > Niech 22 lipca bedzie wolnym od pracy dniem czekolady!!!!!!!!!!!! Mała inicjatywa ustawodawcza? Dzień wolny od pracy i każdy dostaje tabliczkę czekolady sfinansowaną ze srodków publicznych... Lobby cukiernicze będzie za, lobby dentystyczne oficjalnie przeciw, ale tak naprawdę - za! Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: podoba mi się 22.07.06, 21:11 jestem przeciwny podawaniu narkotyku dzieciom!!! czekolada bez ograniczeń dla kazdego ale dopiero od 21 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: podoba mi się 22.07.06, 21:12 truten.zenobi napisał: > jestem przeciwny podawaniu narkotyku dzieciom!!! > czekolada bez ograniczeń dla kazdego ale dopiero od 21 lat ;) Zgoda! Ale za pierwszym razem każdy dostaje wszystkie "zaległe" tabliczki! Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: podoba mi się 22.07.06, 21:14 > Ale za pierwszym razem każdy dostaje wszystkie "zaległe" tabliczki! jestem za z wyrównaniem od 45!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: podoba mi się 22.07.06, 21:18 truten.zenobi napisał: > > Ale za pierwszym razem każdy dostaje wszystkie "zaległe" tabliczki! > > jestem za z wyrównaniem od 45!!! ;) > > Chyba od 44??? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: podoba mi się 22.07.06, 21:22 Obawiam się wszakże, że nasze plany skończą się na "wyrobie czekoladopodobnym", który wprawdzie miał swój urok, gdy człowiek dziecięciem był, ale teraz... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: podoba mi się 22.07.06, 21:32 zaraz zaraz!!! zakłady 22 lipca (małymi za to duzymi: d. E. Wedel) zawsze produkowały prawdziwą czekoladę (czasem tylko w opakowniu zastępczym) tak więc na żadne wyroby czekoladopodobne sie nie zgadzam!!! Czyżby u kolegi działało jakieś lobby (z obornik śl ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: podoba mi się 22.07.06, 21:36 truten.zenobi napisał: > Czyżby u kolegi działało jakieś lobby (z obornik śl ;) ) Rozumiem, że "wyrób czekoladopodobny" to nie czekolada, ale żey zaraz "obornik"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: podoba mi się 22.07.06, 21:38 > zaraz "obornik"? ;-) zakłady wyrobów cukierniczych miś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: podoba mi się 22.07.06, 21:41 truten.zenobi napisał: > > zakłady wyrobów cukierniczych miś ;) A miś lubi miód; miód robią pszczoły, a samcem pszczoły jest truteń... I koło się zamyka! Odpowiedz Link Zgłoś
fingoth Re: Dzień Czekolady!! 22.07.06, 21:13 To mój dzień. uwielbiam czekoladę, białą, czarną, każdą. Chyba jestem od niej uzależniony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guziel Re: Dzień Czekolady!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.06, 21:48 a fee, ja jestem czekoladofobem, badania instytutu F.U.U dowiodły, że osoby jedzące czekolade maja problemy z samoakceptacją, wogóle to Mao jadł czekolade i wiadomo jak to sie skończyło dla chin, noi mam prawo mieć inne zdanie i je manifestować, lobby czekoladowe to masoni i cykliści, a sama czekolada to kazdy postempowiec wie - wyglądem przypomina g... :P Odpowiedz Link Zgłoś
fingoth Re: Dzień Czekolady!! 22.07.06, 21:51 Nie zapominajmy dodać, że za czekoladowym lobby stoi Kościól Katolicki !! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guziel Re: Dzień Czekolady!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.06, 22:00 ...i homofobi oczywiście, ponieważ w ten sposób kompensuja swoje wypierane fantazje erotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
fingoth Re: Dzień Czekolady!! 22.07.06, 23:18 Gość portalu: guziel napisał(a): > ...i homofobi oczywiście, > ponieważ w ten sposób kompensuja swoje wypierane fantazje erotyczne. > Fantazje z czekoladą w roli głównej !! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Dzień Czekolady!! 22.07.06, 21:53 Lubię czekoladę bardzo. Zwłaszcza mleczną, bez orzechów. To znaczy orzechy ziemne lub laskowe mogą uwentualnie być, ale nadzienia, galaretki i inne dodatki są zupełnie niepotrzebne. Dzisiaj chciałem ułamać sobie kawałek czekolady, a tu się okazało, że od wysokiej temperatury czekolada zrobiła się niemożliwa do połamania. Płynna nie była, raczej przypominała konsystencją plastelinę. Do lodówki trzeba wrzucać. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Dzień Czekolady!! 22.07.06, 22:28 ja proponuję taki wynalazek dobra mleczną czekoladę (moze być też z dodatkiem gorzkiej) i kopra ( miąsz kokosa - ale nie wiórki one są odtłuszczone!!!) super ale nie da sie tego zjesc dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dzień Czekolady!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:24 a ja lubie orzechy ale bez czekolady ha Odpowiedz Link Zgłoś