Dodaj do ulubionych

Banalny temat-lubie konie

08.08.06, 01:37
ankamango.blox.pl/2006/08/Tylko-zdjecieDodatek-do-notatki.html
Obserwuj wątek
    • owcarek_podhalanski Re: Banalny temat-lubie konie 08.08.06, 11:59
      Pikne! Hau!
      • annah11 Re: Banalny temat-lubie konie 08.08.06, 12:10
        Juz nawet ktos mnie czy tez raczej te konie wsadzil na Forum Utopia. Zrobilo mi
        sie sympatycznie.
        • owcarek_podhalanski Re: Banalny temat-lubie konie 08.08.06, 13:16
          Jednym słowem, Anecko, ftoś zaaplikowoł Ci KOŃSKOM dawke dobrego humoru. Hau!
          • tadeuszx Re: Banalny temat-lubie konie 08.08.06, 17:32
            Tylko pogratulować tak ciekawej strony! :-)))
          • annah11 Re: Banalny temat-lubie konie 09.08.06, 00:32
            owcarek_podhalanski napisał:

> Jednym słowem, Anecko, ftoś zaaplikowoł Ci KOŃSKOM dawke dobrego humoru. Hau!

Na to Owcarku Drogi wyglada. Pozdrawiam -Anecka
            • meteor2017 Re: Banalny temat-lubie konie 09.08.06, 09:03
              > > Jednym słowem, Anecko, ftoś zaaplikowoł Ci KOŃSKOM dawke dobrego humoru.
              > Hau!
              >
              > Na to Owcarku Drogi wyglada. Pozdrawiam -Anecka

Jam ci to ucynił :)
              Hmmm, rzeczywiście (tak jak w temacie), bo u mnie też sie przy kuniowej
              pocztówce objawiłaś. A latoś cos dużo u nas tych kuni i wyjatkowo duzo młodych.
              • owcarek_podhalanski Końsko statystyka 09.08.06, 09:12
                A fto spod z konia więcej rozy niz jo? Jo spodłek 9 rozy. Hau!
                • meteor2017 Re: Końsko statystyka 09.08.06, 11:44
                  Ja spadłem odwrotnie... to znaczy koń spadł na mnie - wjechał nam w namiot
                  jakżeśmy smacznie jeszcze spali.
                  • annah11 Re: Końsko statystyka 09.08.06, 11:50
                    I tak sie zdarza Meteorze.
                    Ja pamietam kiedys wracalam z moim slubnym samochodem po nocy i nagle przed
                    maska samochodu wyrosl nam kon. Strachu sie najedlismy. POprostu poboczem szedl
                    chlop z koniem i nagle kon wybral wolnosc. Dobrze, ze jechalismy niezbyt predko.
                    • owcarek_podhalanski Re: Końsko statystyka 09.08.06, 12:01
                      Pewnie ten koń obejrzoł w telewizji film o ślebodnyk hamerykańskik mustangak i
                      zapragnął podobnego zycia. Hau!
                  • owcarek_podhalanski Re: Końsko statystyka 09.08.06, 11:51
                    A więc nie był to koń specjalizujący sie w skokak przez przeskody. Hau!
                    • annah11 Re: Końsko statystyka 09.08.06, 12:27
                      Jak widac nie. A zkonia nigdy nie spadlam. Raz mnie kon tylko u znajomych
                      koniecznie chcial w stawie wykapac podobno, bo wyrwal ze mna w tamta strone
                      zanim sie zorientowalam. Goniono za mna na motocyklu, zeby mnie uprzedzic i
                      ustrzec od ewentualnej kapieli. Oh wieki cale to byly bo pod koniec lat 60tych
                      XX wieku.
                      Strasznie dawno temu.
                      • tadeuszx Re: Końsko statystyka 09.08.06, 20:17
                        A ja niestety, nawet na kucyku nie jeździłem.:(
                        • meteor2017 Re: Końsko statystyka 11.08.06, 11:01
                          O, to ja na kucyku jeździłem... do zdjęcia :P Ale za to jeżdżę na moim dzielnym
                          rumaku... ramę ma starą, bo dziewięcioletnią, ale wyposażony w nowe akcesoria
                          (koła, przerzutki, hamulce)

> A więc nie był to koń specjalizujący sie w skokak przez przeskody. Hau!

Ano, raczej "w"
                          • annah11 Re: Końsko statystyka 11.08.06, 13:24
                            Meteorze Twoj rumak jest naprawde wspanialy, a przepis na kawe rewelacyjny.
                            Powinien byc umieszcony zaraz natychmiast w menu schroniska!
                            • annah11 Re: Banalny temat lubie konie 11.08.06, 13:36
                              Zauwazylam nastene mile komentarze pod zdjeciem w blogu, dzieki. Bryzo zrebakiem
                              moge sie wirtualnie opiekowac.
                              • night_breeze Re: Banalny temat lubie konie 11.08.06, 17:11
                                No tak,odległość znaczna :) Pozdrowie koniki od Ciebie :)
                                • annah11 Re: Banalny temat lubie konie 12.08.06, 01:28
                                  Cukru w kostkach im "zapodaj" marcheweczka poczestuj, napewn jabluszkiem nie
                                  pogardza. Tylko na wlasne palce przy tym uwazaj!!!
                                  • linnea Re: To mój konik dla was!! 12.08.06, 19:37
                                    img131.imageshack.us/my.php?image=3piurdwznt6n3jpgmedkonfg5.jpg
                                    nie ,nie nie ja go narysowałam,,ale lubię ten obrazek
                                    Koń jaki jest,każdy widzi :)))
                                    • annah11 Re: To mój konik dla was!! 13.08.06, 09:29
                                      Lineczko, dzieki za konika. Pozdrawiam - Anka :)
                                      • night_breeze Re: To mój konik dla was!! 13.08.06, 14:28
                                        Aniu,chyba jednak-o ile pojadę tam,to w innym terminie,ale cukru zapodam i
                                        marchewkę też,a jakże i jabłuszko z sadu :)
                                        Linka,konik piękny!Mam pomysł,zróbmy osobny post o koniach!
                                        • annah11 Re: Na ta konska strone zagladam czesto 14.08.06, 01:52
                                          i polecam szarza.bolecin.pl/
                                          Poniewaz to jest wuecej niz zdjecie, czy rysunek, to adres wkleilam tutaj.
                                          • annah11 Re: Banalny temat, lubie konie 24.08.06, 03:26
                                            czego dowodem jest ta notatka wraz ze zdjeciem
                                            ankiprawiedziennik.blox.pl/2006/08/Piecdziesiat-lat-temu-czy-wiecej.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka