annah11 08.08.06, 01:37 ankamango.blox.pl/2006/08/Tylko-zdjecieDodatek-do-notatki.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annah11 Re: Banalny temat-lubie konie 08.08.06, 12:10 Juz nawet ktos mnie czy tez raczej te konie wsadzil na Forum Utopia. Zrobilo mi sie sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Banalny temat-lubie konie 08.08.06, 13:16 Jednym słowem, Anecko, ftoś zaaplikowoł Ci KOŃSKOM dawke dobrego humoru. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Banalny temat-lubie konie 08.08.06, 17:32 Tylko pogratulować tak ciekawej strony! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Banalny temat-lubie konie 09.08.06, 00:32 owcarek_podhalanski napisał: > Jednym słowem, Anecko, ftoś zaaplikowoł Ci KOŃSKOM dawke dobrego humoru. Hau! Na to Owcarku Drogi wyglada. Pozdrawiam -Anecka Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: Banalny temat-lubie konie 09.08.06, 09:03 > > Jednym słowem, Anecko, ftoś zaaplikowoł Ci KOŃSKOM dawke dobrego humoru. > Hau! > > Na to Owcarku Drogi wyglada. Pozdrawiam -Anecka Jam ci to ucynił :) Hmmm, rzeczywiście (tak jak w temacie), bo u mnie też sie przy kuniowej pocztówce objawiłaś. A latoś cos dużo u nas tych kuni i wyjatkowo duzo młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Końsko statystyka 09.08.06, 09:12 A fto spod z konia więcej rozy niz jo? Jo spodłek 9 rozy. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: Końsko statystyka 09.08.06, 11:44 Ja spadłem odwrotnie... to znaczy koń spadł na mnie - wjechał nam w namiot jakżeśmy smacznie jeszcze spali. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Końsko statystyka 09.08.06, 11:50 I tak sie zdarza Meteorze. Ja pamietam kiedys wracalam z moim slubnym samochodem po nocy i nagle przed maska samochodu wyrosl nam kon. Strachu sie najedlismy. POprostu poboczem szedl chlop z koniem i nagle kon wybral wolnosc. Dobrze, ze jechalismy niezbyt predko. Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Końsko statystyka 09.08.06, 12:01 Pewnie ten koń obejrzoł w telewizji film o ślebodnyk hamerykańskik mustangak i zapragnął podobnego zycia. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Końsko statystyka 09.08.06, 11:51 A więc nie był to koń specjalizujący sie w skokak przez przeskody. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Końsko statystyka 09.08.06, 12:27 Jak widac nie. A zkonia nigdy nie spadlam. Raz mnie kon tylko u znajomych koniecznie chcial w stawie wykapac podobno, bo wyrwal ze mna w tamta strone zanim sie zorientowalam. Goniono za mna na motocyklu, zeby mnie uprzedzic i ustrzec od ewentualnej kapieli. Oh wieki cale to byly bo pod koniec lat 60tych XX wieku. Strasznie dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Końsko statystyka 09.08.06, 20:17 A ja niestety, nawet na kucyku nie jeździłem.:( Odpowiedz Link Zgłoś
meteor2017 Re: Końsko statystyka 11.08.06, 11:01 O, to ja na kucyku jeździłem... do zdjęcia :P Ale za to jeżdżę na moim dzielnym rumaku... ramę ma starą, bo dziewięcioletnią, ale wyposażony w nowe akcesoria (koła, przerzutki, hamulce) > A więc nie był to koń specjalizujący sie w skokak przez przeskody. Hau! Ano, raczej "w" Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Końsko statystyka 11.08.06, 13:24 Meteorze Twoj rumak jest naprawde wspanialy, a przepis na kawe rewelacyjny. Powinien byc umieszcony zaraz natychmiast w menu schroniska! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Banalny temat lubie konie 11.08.06, 13:36 Zauwazylam nastene mile komentarze pod zdjeciem w blogu, dzieki. Bryzo zrebakiem moge sie wirtualnie opiekowac. Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Banalny temat lubie konie 11.08.06, 17:11 No tak,odległość znaczna :) Pozdrowie koniki od Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Banalny temat lubie konie 12.08.06, 01:28 Cukru w kostkach im "zapodaj" marcheweczka poczestuj, napewn jabluszkiem nie pogardza. Tylko na wlasne palce przy tym uwazaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
linnea Re: To mój konik dla was!! 12.08.06, 19:37 img131.imageshack.us/my.php?image=3piurdwznt6n3jpgmedkonfg5.jpg nie ,nie nie ja go narysowałam,,ale lubię ten obrazek Koń jaki jest,każdy widzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: To mój konik dla was!! 13.08.06, 09:29 Lineczko, dzieki za konika. Pozdrawiam - Anka :) Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: To mój konik dla was!! 13.08.06, 14:28 Aniu,chyba jednak-o ile pojadę tam,to w innym terminie,ale cukru zapodam i marchewkę też,a jakże i jabłuszko z sadu :) Linka,konik piękny!Mam pomysł,zróbmy osobny post o koniach! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Na ta konska strone zagladam czesto 14.08.06, 01:52 i polecam szarza.bolecin.pl/ Poniewaz to jest wuecej niz zdjecie, czy rysunek, to adres wkleilam tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Banalny temat, lubie konie 24.08.06, 03:26 czego dowodem jest ta notatka wraz ze zdjeciem ankiprawiedziennik.blox.pl/2006/08/Piecdziesiat-lat-temu-czy-wiecej.html Odpowiedz Link Zgłoś