shma 13.09.08, 19:39 Piszę taką jedną pracę i ciekawa jestem jak myślicie - kto więcej narzeka? Kobiety czy mężczyźni? Czy nie ma różnic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda1001 Re: narzekanie 13.09.08, 19:52 Stawiam na mężczyzn. ---------------------------------------------------------- Nie cierpię wegetarian bo zżerają pokarm mojemu pokarmowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: narzekanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 13:34 wydaje mi się, że różnimy się nie tyle w ilości narzekania ile w sposobie. mężczyzna powie, że jest beznadziejnie i już (ewentualnie w punktach wymieni powody beznadziejności), a kobieta powie, że jest beznadziejnie po czym zacznie długą opowieść na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
albalonga Re: narzekanie 15.09.08, 20:03 zgadzam sie z Toba. Tylko za miast slowa beznadziejnie uzywaja innych zwrotow. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: narzekanie 14.09.08, 13:46 Myślę, że najwięcej w Polsce narzekają chłopi, czyli w sumie mężczyźni. Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: narzekanie 14.09.08, 15:44 Narzekanie jest forma nawiazania kontaktu o wiele lepsza niz chwalenie sie sukcesem. Stawiam na kobiety. One czesciej nawiazuja kontakty niz mezczyzni. Wystarczy przejechac sie pociagiem, od razu widac, kto sie izoluje. Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: narzekanie 15.09.08, 00:34 Czasem trzeba troche ponarzekac. Only idiots are always happy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: narzekanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.08, 16:29 Ludzie w kolejce do lekarza, w kolejce do urzędu, w kolejce SKM ;) Odpowiedz Link Zgłoś