kefutde 14.06.09, 11:49 Ciekawe czy sa biedni Żydzi? Podobno we Francji gdzie są ich dwa miliony , biednych Żydow wyklucza sie ze wspolnot ortodoksyjnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: św.obrazek Re: Żydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 12:24 bogaci żydzi biedni polacy tajemnczy marsjanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św.obrazek Re: Żydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 12:29 czarni murzyni biali polacy grube grubasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingston Re: Żydzi IP: *.t-mobile.co.uk 14.06.09, 12:36 skoro juz o murzynach to jak pisal Kapuscinski w Hebanie, w glodujacej afryce chrzescijanie rownie stosowali ten myk. Uczestnictwo w kosciele oznaczajace wsparcie z bogatszych metropolii, bylo zwyczajnie zamkniete dla najubozszych i rzeczywiscie potrzebujacych. Nie ma wiec podstaw by czuc jakas satysfakcje, czy wrecz wyzszosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św.obrazek Re: Żydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 12:47 Nie ma wiec podstaw by czuc jakas satysfakcje, czy wrecz wyzszosc." jaką satysfakcje czy wyzszośc?? czym różni sie mafia masonska (jezeli taka istnieje) od innej dobrze zorganizowanej mafi religijnej/politycznej itp np chrzescijanskiej?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Żydzi 16.06.09, 22:39 Gość portalu: kingston napisał(a): > jak pisal Kapuscinski w Hebanie, Ten Kapuściński ? : www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20090616&id=my21.txtRekomendacja Tow. Kapuścińskiego Ryszarda znam od października 1951 r. z pracy w organizacji ZMP-owskiej na uczelni. Tow. Kapuściński jest aktywistą organizacji ZMP-owskiej o wysokim poziomie politycznym, dużym wyrobieniu politycznym i organizacyjnym, wzorowej postawie moralnej. W okresie pracy i studiów na Wydziale Historycznym tow. Kapuściński przeszedł bardzo duży wzrost polityczny i organizacyjny. Pracę jego jako przewodniczącego ZW ZMP cechowała ofiarność i oddanie, młodzieńczy entuzjazm i zapał, bojowa postawa. W dużej mierze przyczynił się do nadania szerszego rozmachu pracy ZMP- owskiej na Wydziale. Bronisław Geremek Nr leg. 0177096. Warszawa 30.VI.1952 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsfdsf Re: Żydzi 14.06.09, 13:54 tak z ciekawosci - dlaczego nie myslisz o np. japonczykach albo no nie wiem australijczykach? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Żydzi 16.06.09, 00:15 A zgadnij. Już tak w Polsce (i chyba nie tylko tutaj), że Japończycy nas znacznie mniej interesują (a niesłusznie, ciekawe roboty potrafią konstruować), Australijczycy to już w ogóle chodzą do góry nogami (czy głową na dół, jak kto woli) a u nas rządzą zaszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto Re: Żydzi 14.06.09, 13:57 kefutde napisała: > Ciekawe czy sa biedni Żydzi? biedni to oni będą, jak świat przestanie patrzeć przez palce na ich harce Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Żydzi 16.06.09, 00:12 Znam też inne grupy, które, gdyby przestać patrzeć na nie przez palce bardzo szybko by zbiedniały. I nici z geotermii by były. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Żydzi 16.06.09, 00:14 strikemaster napisał: > I nici z geotermii by były. Z geotermii już są nici. S. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Żydzi 16.06.09, 00:17 Niestety, nie byłbym tego tak i pewny, są w tym kraju siły polityczne (ostatnio jakieś 27%), które nie spoczną, zanim nie ogrzeją nas geotermicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Żydzi 16.06.09, 10:31 strikemaster napisał: > Niestety, nie byłbym tego tak i pewny, są w tym kraju siły polityczne (ostatnio > jakieś 27%), które nie spoczną, zanim nie ogrzeją nas geotermicznie. Maiłem na myśli geotermię w konkretnym miejscu. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
goren Re: Żydzi 16.06.09, 10:45 snajper55 napisał: > Maiłem na myśli geotermię w konkretnym miejscu. ;) Która miała ogrzać całe miasto i to za darmo, albo za bóg zapłać w imię rydzykowego altruizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Żydzi IP: *.chello.pl 14.08.09, 15:28 Ty glupi leniwy Polaczek co ty wiesz o pracy i zyciu, pic vodka i biadolic ze zasilek maly to co umiesz i szczekac w Internet od rana do nocy. nikt was nie lubi na calym swiecie kiedy Zydow sie szanuje na calym swiecie nie mowie o arabstwie tylko o utcziwych ludziach. a kto pracuje cale zycie ma piniadze i to duzo. a we Warszawa smierdzi, brudno i ludzie ponuri. kto tu chce mieszkac jak tak jest? Jakby Zydzi tu byli we wiekszej liczbie to by zadbali o miasto bo Polaczki musza oddac co zabrali. Moja kamienica niedlugo wroci do moja rodzina, ja mam wszystkie papieri i dobry prawnik! Odpowiedz Link Zgłoś
rambo_pl Kogiel mogiel 16.06.09, 09:56 Mamy w końcu koszerną wyszukiwarkę. www.koogle.co.il/English/ Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Kogiel mogiel 16.06.09, 22:29 rambo_pl napisał: > Mamy w końcu koszerną wyszukiwarkę. www.koogle.co.il/English/ Kuglować to oni potrafią... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Kogiel mogiel 16.06.09, 22:35 Zazdrościsz im umiejętności, które sam chciałbyś posiąść? Odpowiedz Link Zgłoś
rambo_pl Re: Kogiel mogiel 16.06.09, 23:12 strikemaster napisał: > Zazdrościsz im umiejętności, które sam chciałbyś posiąść? Miłość do Mamony jest mi zupełnie obca. Istnieją inne piękniejsze rzeczy niż robienie geszeftów. Odpowiedz Link Zgłoś
rambo_pl Re: Kogiel mogiel 16.06.09, 23:42 strikemaster napisał: > Jak myślisz, pytałem Ciebie? JCP Odpowiedz Link Zgłoś
rudolf.ss Re: Żydzi 16.06.09, 23:43 nawet biedni Żydzi mogą pisać na www.interia360.pl Interia360.pl - Dziennikarstwo Obywatelskie (nie mylić z PO) Odpowiedz Link Zgłoś