Dodaj do ulubionych

JUKUB W. OSMIESZUYŁ CALY NAROD!

25.12.03, 22:28
PO OBEJRZENIU PROGRAMU WORLD IDOL STWIERDZAM ZE KUBA OSMIESZYL NASZ KRAJ
SWOIM WYPOWIEDZIMI. FAKT JEST JEDEN WOKALISCI WYSTEPUJACY W TYM PROGRAMIE
BYLI KIEPSCY(JAK WIEKSZOSC LUDZI CO WYGRYWA TEGO TYPU PROGRAMY) ALE NIE MOZNA
BYLO TAK OBRAZAC! JAKUB W. WZMOCNIL ROWIEZ ZACOFANY OBRAZ O POLSCE: MOWA O
WODCE, OTYM ZE PRZYJECHAL KUPIC DZIEWCZYNIE DZINSY(JAKBY W KRAJU NIE MOGL
KUPIC). OBY W INNCYH KRAJACH JEGO WYPOWIEDZI ZOSTAŁY WYCIENTE!
PS. CO WY SADZICIE O WYSTEPIE KUBY W. WORLD IDOL?!
Obserwuj wątek
    • Gość: deszczwtwarz Re: JUKUB W. OSMIESZUYŁ CALY NAROD! IP: *.lanet.wroc.pl 25.12.03, 23:17
      No cóż ktoś go tam wysłał, czyli wziął odpowiedzialność za niego. Średnio mi
      sie podobało jak amerykanin określił Wojewódzkiego jako "kretyna z Polski". Nie
      kretyn Wojewódzki tylko KRETYN Z POLSKI.
      • Gość: hh Re: JUKUB W. OSMIESZUYŁ CALY NAROD! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 21:31
        dla mnie jest to tylko wyśmienity dowód na to że w Warszawie sa
        ludzie "namaszczni" przez szefów telewizji /mediów/ którym robi
        się "oglądalność" /czytaj twarz/ i potem niestety muszą swoja twarzą "odrobić"
        to co w nich zainwestowano.Jestem pewien że jego zachowanie jakoś ludziom w
        kraju wytłumaczą chociaż co by nie wymyślili też na jego teksty i pozostałych
        członków oceniających trudno przejść do porządku
        • misiek385 Re: JUKUB W. OSMIESZUYŁ CALY NAROD! 27.12.03, 00:14
          Wyluzujcie sie lidziska i pozbadzcie sie tych zasciankowych kampleksow
        • misiek385 Re: JUKUB W. OSMIESZUYŁ CALY NAROD! 27.12.03, 00:23
          Wyluzujcie sie ludziska i pozbądzcie sie tych zaściankowych kompleksów
    • Gość: Tuzin masz jakies dziwne kompleksy (n/t) IP: 62.29.129.* 27.12.03, 02:18
    • Gość: ### Re: JUKUB W. OSMIESZUYŁ CALY NAROD! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.03, 20:53
      Moja wypowiedź będzie nieobiektywna, bo pana KW oglądałam ogółem 15 minut w
      czasie całej jego "kariery" w TV. Jego po prostu NIE DA się oglądać. Żenada i
      to reklamowanie beznadziejnej aktoreczki Anny Muchy!
    • Gość: spacer_cynika Re: JUKUB W. OSMIESZYŁ CALY NAROD! IP: *.toya.net.pl 27.12.03, 23:39
      Cóż, "Idol" jest typowym wytworem kultury masowej i zapewne nie jest
      przeznaczony dla odbiorcy myślącego. Pan Wojewódzki próbuje zaszokować publikę
      tłumnie zasiadającą przy ekranach telewizorów. Jednakże nie szokuje głupotą
      (wbrew pozorom jest inteligentny) i swoim zachowaniem potwierdza jedynie
      utarty stereotyp biednego polaka, pijaka. Nie popieram oczywiście zachowania
      naszego przedstawiciela w światowym wydaniu "Idola", jednak zastanawiając się
      nad tym, dochodzę do faktu, ze ten występ niczego nie zmienił, a stereotypy
      pozostaną stereotypami i szybko się nie zmienią. Pozostało nam pogodzić się z
      rzeczywistością...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka