Dodaj do ulubionych

Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp!

12.08.09, 07:56
Tak się robi propagandę wyborczą: 'CDU, mamy więcej do zaproponowania' Tylko czy jest to propozycja nie do odrzucenia? :D

[img]https://d1.strcdn.de/bilder/stern_5/politik/2009/33/cdu_wahlplakate/cdu_wahlplakate_08_fitIn_735_490.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 07:59
      Jak już rodzina na tapecie, seks leci przez okno! A fe! Ta pani jakoś jednak swoich siedmioro (7) dzieci zrobiła...

[img]https://d1.strcdn.de/bilder/stern_5/politik/2009/33/cdu_wahlplakate/cdu_wahlplakate_05_fitIn_735_490.jpg[/img]
    • twardycukierek Gabi, foxy lady ;) 12.08.09, 08:08
      Gabriele Pauli, ex CSU. Historia godna doktoratu z PR ;) bym napisała, co ona takiego zrobiła, ale mi się teraz nie chce ;& ...

[img]https://diepresse.com/images/uploads/5/7/2/333170/1120070928124425.jpg[/img]
    • lupus76 Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 08:53
      Jak dla mnie - to jest raczej antypropaganda.
      Polityk powinien potrafić uwypuklić to co ma najatrakcyjniejszego, a nie
      eksponować pasywa
      • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 09:21
        Jasne, że anty. I te... korale ;F Oj, posypie się w Berlinie, posypie :D
        • lupus76 Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 09:32
          I w każdym innym mieście, w którym się pojawi. Każdy wiek ma swoje prawa...
          • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 09:38
            Ta co nie jest Angie tylko w Berlinie kandyduje. :) Ale Gabi Pauli dobrze się
            trzyma, chciałabym w jej wieku tak wyglądać :DD
            • lupus76 Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 09:41
              Ale Angie też eksponuje to samo. I też wygląda, jak puffmutter.

Trzyma się dobrze, ale puścić to się chyba nie może, co?
              • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 09:53
                Za słaby ma... głos jak an puffmutti ;)))

Się 'puściła' w mediach właśnie raz a porządnie, stąd cały skandal w stylu bawarskim. Może o tym napiszę. Albo Szwagier mnie wyręczy :D

[img]https://www.faz.net/m/%7BC8314231-B990-41B8-B322-645FE7265341%7DPicture.jpg[/img]
                • lupus76 Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 10:01
                  Ale to chyba nie ona?
                  • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 10:04
                    Aniołek? To Gabriele Pauli. A o co pytałeś? :)
                    • lupus76 Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 10:08
                      Zupełnie inaczej wygląda na tym billboardzie.

E, no to pokazała, ze w polityce nie należy grać zużytymi atutami :D
                      • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 10:25
                        Ekhm, znaczy ta Brunhilda z Berlina obok Angie i ta ruda to są dwie różne! :D
                        Fyrlo mi się tu ;D
                        • lupus76 Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 10:30
                          Aaaaaaaaa no właśnie. Bo ten diabelski aniołek to wyglada, jak ćwierć tej
                          godzilli z billboardu.
                          • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 10:48
                            No to odfyrlałam :D

Aniołek nie jest zły, mówię... ;)) ale dla dinozaurów z CDU i CSU to ona ma za dużo, tego no... jak się nazywa? A, seksu :)

[img]https://www.krautrockseite.de/gabriele_pauli_collage.jpg[/img]
                            • lupus76 Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 11:22
                              To skąd ona jest? Z SPD?
                              • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 11:29
                                Nie, była w CSU ale wystąpiła z partii. :) Chciała wygryźć Stoibera swego czasu...
    • nawrotka1 Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 10:36
      O mój Boże...czy tak się pokazuje "ludzką twarz" polityków? :/
      :DDD
      • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 10:46
        Csiii... frontem do klyenta, frontem! I pierś do przodu :DDD
        Strach pomyśleć co pokażą faceci z CDU... ;FF
        • nawrotka1 Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 11:02
          Juz im zazdroszczę, tym wyborcom oczywiście....U nas tylko Palikot pokazał, w
          dodatku nie własnego, tylko plastikowego :D
          • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 11:08
            Nie jestem pewna, czy się palę, by zobaczyć co niektórych in natura :DDD
            Zwłaszcza nie tych, co mają 'kurwiki w oczach' ;D
            • lupus76 Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 11:24
              I z zaawansowaną lustrzycą... :D
              • nawrotka1 Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 11:30
                Ciekawe, kto mógłby umieścić takie hasło "mamy NAJwięcej do
                zaoferowania"...chyba PiS? ;)
                • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 11:31
                  nawrotka1 napisała:

> Ciekawe, kto mógłby umieścić takie hasło "mamy NAJwięcej do
                  > zaoferowania"...chyba PiS? ;)

Raczej zaofermowania. Albo zaaferowania. Albo zamoherowania :D
              • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 11:30
                Hmmmm, albo tych ze Słonika Anastazji Potockiej ;&
                • szwagier_z_niemodlina Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 19:15
                  Aha, takie "ogorki" ;-)
                  Jakos mnie to spotkalo, ale umknelo.
                  Na ile znam Niemcow to oni nie przepadaja za mieszaniem porzadku rzeczy. Ale
                  zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie probowal.

A ta Pauli to wpadla. W epoce internetu trzeba uwazac jak sie ktos fotografuje.
                  Zwlaszcza jak sie usiluje obalic krola w CSUlandzie.

Powiem wam tak: za co cenie polityke w tym kraju to za niejaka zmowe milczenia
                  w sprawie zycia prywatnego. Arcykonserwatywny Stoiber spokojnie sobie negocjowal
                  z szefem FDP, ktory ma rowniez tozsamosc homoseksualna.

Insza sprawa, ze jak mawia moj szwagier Jorgus: "ja tu z moja Sofijka to mamy
                  poglady konserwatywne raczej. Ale w Polsce to bysmy z lewakow uchodzili" :-DDD
                  • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 13.08.09, 08:18
                    > A ta Pauli to wpadla. W epoce internetu trzeba uwazac jak sie ktos
                    fotografuje. Zwlaszcza jak sie usiluje obalic krola w CSUlandzie.

Mnie jej szkoda, padła ofiarą własnej próżności, bo jak na swój wiek faktycznie
                    ma co pokazać :) No i mogła pozamiatać podłogę dinozaurami... ale to dłuższa
                    historia.
                    Z resztą się zgadzam, dokładnie tak jest, Knopfler :)))
                    • szwagier_z_niemodlina Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 13.08.09, 19:47
                      Znaczy, jezeli ja dobrze pamietam to bylo tak: postawila sie szefowi parii i
                      natychmiast wyciagnieto jej jakies zdjecia, bodaj z jej prywantej strony
                      internetowej, gdzie wystepowala w jakichs lateksach, delikatnie sugerujacych
                      tonacje sadomaso. Jak potem mowila "chyba kazda kobieta chcialaby miec takie
                      zdjecia". Pani w ogole jest IMHO grzechu warta (nie podkreslam tu "jak na jej
                      wiek" bo mi nie wypada, jako facetu :-))

No. I koniec kariery politycznej jakby.

Mnie ta cala sprawa sklania do zastanowienia sie co to dzis znaczy ze ktos w
                      zyciu publicznym opowiada sie za "konserwatyzmem obyczajowym", cokolwiek by to
                      mialo znaczyc. I zdaje mi sie ze to nie polega na tym ze sie mowi ze cos, co
                      dotyczy zycia osobistego, jest godne napietnowania. Nie. Jezeli zyjesz sobie na
                      sposob jaki ci pasuje (o ile wspoluczestniczacy w tym sie na to zgadzaja a sa w
                      stanie o sobie decydowac) to zyj. Konserwatyzm polega na tym - by sie tym nie
                      chwalic, lub bezpieczniej: nie mowic publicznie i sie tym publicznie nie
                      zajmowac. Jak cos z twego zycia, volens nolens, wyplynie to mamy Pomieszanie
                      Porzadkow i tego konserwatyzm nie lubi.

Na przyklad: minister od podatkow to minister od podatkow, a nie milosnik seksu
                      w odmianie XYZ na stanowisku ministra od finansow. Nawet jezeli XYZ oznacza: od
                      40 lat z jedna wlasna zona, po ciemku, raz na dwa tygodnie :-)))

Howgh!
                      • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 13.08.09, 20:28
                        Nie, nie tak było. Zdjęcia zrobiono całkiem koszer dla ultra-pretensjonalnego magazynu Park Avenue, zupełnie otwarcie. Sado-Maso skojarzenia z jej sławnymi lateksowymi rękawiczkami uważam za śmieszne, ale za coś się jej musieli pozbyć bo miała haka na Stoibera.

> 40 lat z jedna wlasna zona, po ciemku, raz na dwa tygodnie :-)))

;D Bene. I właśnie ona wpadła w taką pułapkę: jej osobiste upodobania przerobione na fotografie i opublikowane nagle nie były takie łatwe do strawienia. Cokolwiek by robiła w prywatności swego domu, nikogo by nie interesowało. Uznano to za tzw 'obnoszenie się'.

> Pani w ogole jest IMHO grzechu warta (nie podkreslam tu "jak na jej wiek" bo mi nie wypada, jako facetu :-))

Jest, jest warta ;) Chwała Ci za to niepodkreślenie. :*

Słynne rękawiczki:

[img]https://www.ringfahndung.de/gabriele.pauli_park_avenue.jpg[/img]
                        • szwagier_z_niemodlina Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 13.08.09, 21:31
                          Aaaa, pewnie tak bylo. Mnie sie zda ze byla jescze jakas w fota w gorseciku z
                          czegos blyszczacego, ale sprawa jakos nie bardzo mnie obeszla (oprocz tego ze
                          pani jest ruda, to bylo nie do przeoczenia :-)). Ale to w sumie pianka bez
                          znaczenia. Ciekawszy zda sie ten ewentualny nastepny szef CSU, strasznie von und
                          zu freiherr kilku imion, bynajmniej nie dla jego zycia prywatnego :-))
                          • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 13.08.09, 23:41
                            ;)))
    • moonflour Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 12.08.09, 22:45
      taka"Upadła Madonna..."to raczej bez afery niemiecko-francusko-
      angielskiej:D:D
      • twardycukierek Re: Ooooh, Angie! Z wielkim cycem, by van Klomp! 13.08.09, 08:15
        Afera to będzie jak ta baba wygra i spotka się z Narkozym :D będzie se musiał
        zawiesić korale z cebuli na szyi ;DD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka