Gość: hiros IP: *.chello.pl 25.01.04, 17:08 nastoletni mordercy: 16 latek zabija wlasna matke... czy to mozliwe?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaba Re: ?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 11:47 niestety tak. dzieciak bez skrupułów. podobno tak skatował matkę,że aż się wierzyć nie chce. 16-latek.... do czego to juz doszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiros Re: ?? IP: *.chello.pl 30.01.04, 19:18 koleś zabił matkę nożem owinął ją w coś (podobno w dywan) i schował na balkonie a następnie..... zrobił impreze dla znajomych ze szkoły, to jest dla mnie szok.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała_mi Re: ?? IP: *.acn.waw.pl 31.01.04, 22:03 yyyy, a gdzie sie cos takiego wydarzylo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiros Re: ?? IP: *.chello.pl 01.02.04, 00:28 koleś mieszkał na bemowie na dwójce tam zaraz koło Aplauzu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: ?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.04, 23:38 no a potem sobie wyjechał... dobrze, że go złapali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiros Re: ?? IP: *.chello.pl 02.02.04, 19:27 podobno w Lublinie, chciał się pożegnać z dziewczyną która leżała tam w szpitalu i później popełnić samobójstwo, szkoda mi ludzi którzy byli na tej imprezie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: ?? IP: *.acn.pl 02.02.04, 20:20 A czy ktoś jest w stanie podać źródło tych informacji? Przez ponad tydzień starałem się wypatrzeć jakąkolwiek informację o tej tragedii (przecież dość sensacyjną) na kilku portalach internetowych - bez skutku. Nie znalazłem też żadnego nekrologu pani R., która miała zginąć. Podobno coś na ten temat pisał "Fakt" w zeszły poniedziałek, ale jest to wiadomość z trzeciej ręki, której nie jestem w stanie zweryfikować. Czy zatem nie mamy do czynienia z plotką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiros Re: ?? IP: 81.18.218.* 03.02.04, 21:01 nie to niestety nie plotka... koleś chodził do mojego LO, też się dziwiłem czemu nic o tym nie piszą, w Fakcie troche przekręcili bo on chodził do liceum a nie do gimnazjum, poza tym nie rozumiem dlaczego szkoła żadnego oświadczenia w tej sprawie nie wydała chociażby po to żeby nie powstawały dziwne plotki... P.S. nawet ksiądz jak był u mnie na kolędzie to o tym wspomniał, więc choć trudno w to uwierzyć to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiros Re: ?? IP: 81.18.221.* 06.02.04, 17:53 mam prośbe: jakby ktoś z Was usłyszał o tej informacji gdzieś w mediach to niech da znać na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: ?? IP: *.acn.pl 12.02.04, 18:16 W dzisiejszym, "papierowym" wydaniu Gazety Wyborczej (a konkretnie w Gazecie Stołecznej) ukazał się nekrolog pani R., podpisany przez pracowników Szkoły Podstawowej nr 321. Wynika z niego, że "nagłe odejście" (a miałem jednak nadzieję, że to nieprawda) miało miejsce 17 stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: ?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 16:05 czy ty byłeś na tej imprezie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiros Re: ?? IP: 81.18.221.* 13.02.04, 19:11 nie wiem czy to pytanie jest do mnie skierowane, ale nie bylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: ?? IP: *.acn.pl 14.02.04, 13:24 Natomiast jeżeli to było pytanie do mnie, to tym bardziej nie byłem. Jestem bowiem dość duuuuużym forumowiczem (a co! i tacy się trafiają) i panią R. znałem jako nauczycielkę (i wychowawczynię jednocześnie) swojego syna. I ponieważ ją znałem, wstrząsnęło to mną tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: git Re: ??-!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.02.04, 22:55 Coś tak się rozczulił(a)? Dokopał babie i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiros Re: ??-!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.18.221.* 16.02.04, 20:45 Pozdrowienia dla Twojej matki,,, Odpowiedz Link Zgłoś