IP: *.chello.pl 25.01.04, 17:08
nastoletni mordercy: 16 latek zabija wlasna matke... czy to mozliwe??
Obserwuj wątek
    • Gość: zaba Re: ?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 11:47
      niestety tak.
      dzieciak bez skrupułów. podobno tak skatował matkę,że aż się wierzyć nie chce.
      16-latek.... do czego to juz doszło...
      • Gość: hiros Re: ?? IP: *.chello.pl 30.01.04, 19:18
        koleś zabił matkę nożem owinął ją w coś (podobno w dywan) i schował na
        balkonie a następnie..... zrobił impreze dla znajomych ze szkoły, to jest dla
        mnie szok....
        • Gość: mała_mi Re: ?? IP: *.acn.waw.pl 31.01.04, 22:03
          yyyy, a gdzie sie cos takiego wydarzylo??
          • Gość: hiros Re: ?? IP: *.chello.pl 01.02.04, 00:28
            koleś mieszkał na bemowie na dwójce tam zaraz koło Aplauzu...
            • Gość: zaba Re: ?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.04, 23:38
              no a potem sobie wyjechał...
              dobrze, że go złapali
              • Gość: hiros Re: ?? IP: *.chello.pl 02.02.04, 19:27
                podobno w Lublinie, chciał się pożegnać z dziewczyną która leżała tam w
                szpitalu i później popełnić samobójstwo, szkoda mi ludzi którzy byli na tej
                imprezie...
                • Gość: And Re: ?? IP: *.acn.pl 02.02.04, 20:20
                  A czy ktoś jest w stanie podać źródło tych informacji? Przez ponad tydzień
                  starałem się wypatrzeć jakąkolwiek informację o tej tragedii (przecież dość
                  sensacyjną) na kilku portalach internetowych - bez skutku. Nie znalazłem też
                  żadnego nekrologu pani R., która miała zginąć. Podobno coś na ten temat
                  pisał "Fakt" w zeszły poniedziałek, ale jest to wiadomość z trzeciej ręki,
                  której nie jestem w stanie zweryfikować.

Czy zatem nie mamy do czynienia z plotką?
                  • Gość: hiros Re: ?? IP: 81.18.218.* 03.02.04, 21:01
                    nie to niestety nie plotka... koleś chodził do mojego LO, też się dziwiłem
                    czemu nic o tym nie piszą, w Fakcie troche przekręcili bo on chodził do liceum
                    a nie do gimnazjum, poza tym nie rozumiem dlaczego szkoła żadnego oświadczenia
                    w tej sprawie nie wydała chociażby po to żeby nie powstawały dziwne plotki...
                    P.S. nawet ksiądz jak był u mnie na kolędzie to o tym wspomniał, więc choć
                    trudno w to uwierzyć to prawda...
                    • Gość: hmmm Re: ?? IP: *.k.mcnet.pl 04.02.04, 11:34
                      hmmm to ciekawe>>>>
                      • Gość: hiros Re: ?? IP: 81.18.221.* 06.02.04, 17:53
                        mam prośbe: jakby ktoś z Was usłyszał o tej informacji gdzieś w mediach to
                        niech da znać na tym forum
                        • Gość: And Re: ?? IP: *.acn.pl 12.02.04, 18:16
                          W dzisiejszym, "papierowym" wydaniu Gazety Wyborczej (a konkretnie w Gazecie
                          Stołecznej) ukazał się nekrolog pani R., podpisany przez pracowników Szkoły
                          Podstawowej nr 321. Wynika z niego, że "nagłe odejście" (a miałem jednak
                          nadzieję, że to nieprawda) miało miejsce 17 stycznia.
                          • Gość: Zyta Re: ?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 16:05
                            czy ty byłeś na tej imprezie??
                            • Gość: hiros Re: ?? IP: 81.18.221.* 13.02.04, 19:11
                              nie wiem czy to pytanie jest do mnie skierowane, ale nie bylem
                            • Gość: And Re: ?? IP: *.acn.pl 14.02.04, 13:24
                              Natomiast jeżeli to było pytanie do mnie, to tym bardziej nie byłem. Jestem
                              bowiem dość duuuuużym forumowiczem (a co! i tacy się trafiają) i panią R.
                              znałem jako nauczycielkę (i wychowawczynię jednocześnie) swojego syna. I
                              ponieważ ją znałem, wstrząsnęło to mną tym bardziej.
                            • Gość: hiros Re: ?? IP: 81.18.221.* 20.02.04, 20:23
                              A Ty byłaś??
    • Gość: git Re: ??-!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.02.04, 22:55
      Coś tak się rozczulił(a)?
      Dokopał babie i tyle!
      • Gość: hiros Re: ??-!!!!!!!!!!!!!! IP: 81.18.221.* 16.02.04, 20:45
        Pozdrowienia dla Twojej matki,,,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka