Dodaj do ulubionych

Radio Bemowo.

IP: 82.119.76.* 06.09.10, 11:41
Doczytałam się na stronie Radia Bemowo, że: Oferta radia skierowana jest do ludzi aktywnych w wieku od 25 do 50 lat.
Nie wiem, co to znaczy na język Polski? Czy jak ktoś ma 18 lat to nie jest dla niego radio? Czy jak ktoś jest nieaktywny, bo np. jest inwalidą to też nie dla niego to radio?
Przede wszystkim jest w radiu bardzo dużo muzyki, w jakości słabej a bardzo mało informacji z Dzielnicy Bemowo. Muzyki w Internecie to mamy duży wybór i to w dobrej, jakości a brak nam informacji z Dzielnicy, Osiedla, gdzie, co możemy kupić czy naprawić itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: ccc Re: Radio Bemowo. IP: *.xdsl.centertel.pl 06.09.10, 20:44
      Aktywni nie siedzą ciągle w necie bo są aktywni , to raczej radio dla mam z dziećmi na macierzyńskim uwiązanych w domach ze swoimi pociechami.
      • Gość: gość Re: Radio Bemowo. IP: 195.149.64.* 13.09.10, 13:21
        Poczekajcie do najbliższych wyborów to zobaczycie jak sie to radio uaktywni. Przecież po to ono powstało. Teraz muzyka w kiepskiej jakości odsłuchu i brak informacji co w dzielnicy.
        Ale na wybory ruszy pełną parą - oczywiście jednostronnie i chyba nie trzeba pisać jaką stronę będzie reprezentować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka