Gość: Przejezdny IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 18.04.04, 20:19 ktos cos wie cos? ja jechalem ok 17-18 i byla ewakuacja, obstawione wszystko... piszcie co wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konkubinka Re: BOMBA w WOLA PARKU 18.04.04, 22:36 bylam od 17 do 17-30 i caly czas mowilam do meza "chodzmy stad bo to taki moloch a ostrzegali zeby teraz takie omijac".Do tego przeszlo paru ciemnoskowrych i smialismy sie , ze napewno maja cos za pazucha.No teraz Przyjezdny to mnie wystraszyles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przejezdny Re: BOMBA w WOLA PARKU IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 18.04.04, 23:06 ja jechalem dokladnie 17:55 obok i bylo mnostwo policji...ewakuowali wszystkich, i wszystko obklejone tasma zeby ludzie nie wchodzili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cisza Re: BOMBA w WOLA PARKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 23:10 PO 19 Wola Park byl juz otwarty, ale wiekszosc sklepikow byla juz pozamykana. Odpowiedz Link Zgłoś
mikawi Re: BOMBA w WOLA PARKU 19.04.04, 09:04 byliśmy właśnie na zakupach w auchan, jak kazali zostawić wózki i jak najszybciej skierować się do wyjścia; przed galerią było faktycznie trochę policji ale szczerze mówiąc obyło się bez żadnej paniki, ludzie normalnie wyszli, nie wiem o co chodziło??? Odpowiedz Link Zgłoś
mikawi Re: BOMBA w WOLA PARKU 19.04.04, 11:15 nio, w końcu moje rejony od jakiegos czasu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: BOMBA w WOLA PARKU IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.04, 14:44 albo policja robiła sobie próbę przed forum europejskim, albo chcieli pokazać, że potrafią sprawnie przeprowadzać akcje z bombami. ostatnio był pokaz na którymś dworcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-[] Re: BOMBA w WOLA PARKU IP: *.dial.matav.net 19.04.04, 21:09 kurde no wiem co bylo, ale lepiej o tym nie gadac. nie byla to jednak akcja pokazowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zievallo Re: BOMBA w WOLA PARKU IP: 80.72.37.* 19.04.04, 22:15 Jeśli nawet była to akcja popisowa w Auchan przed forum... to dobrze! Dziś mozna było pojechać na zakupy bez lęku, że jakis fanatyk podłoży bombę! Ta paranoja towarzyszy mi od wojny w Iraq, gdy jestem w hipermarketach. Czytałem na forum, że na dworcu wschodnim policja naprawdę znalazła ładunek wybuchowy pod koniec zeszłego tygodnia! Polecam posty na forum Warszawa.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auchan Re: BOMBA w WOLA PARKU IP: *.dial.matav.net 19.04.04, 22:25 problem w tym, ze w auchan tez znalazla. Odpowiedz Link Zgłoś
izka.bomba Re: BOMBA w WOLA PARKU 28.04.04, 18:57 ONI POPROSTU MIELI CWICZENIA, BYLAM WTEDY Z MAMA I SPOKOJNIE KUPILYSMY JESZCZE PARE ZECZY,I WCALE NAS NIE POGANIALI.GDYBY BYLA BOMBA AKCJA POTOCZYLA BY SIE INACZEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Re: BOMBA w WOLA PARKU IP: *.acn.waw.pl 17.05.04, 14:48 a czy ktos moze mi powiedziec dlaczego od jakiegos czasu w wola parku nie ma zadnych koszy na smieci??? hymm.... bo kiedys bylo duzo, a po tej akcji z bomba chyba je pozabierali Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva Re: BOMBA w WOLA PARKU 17.05.04, 18:34 Proponuje kosze z ochroniarzami, weryfikujacymi zawartosc wyrzucana do do kubelkow! Odpowiedz Link Zgłoś