22.03.12, 00:21
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj to znaczy w czwartek odbędzie się posiedzenie komisji ładu przestrzennego w sprawie planu zagospodarowania Płock/Wolska a więc i Sarmaty. Posiedzenie w PKiN sala2018 o godz. !7.45. Z art. z Życia Warszawy wynika,że autor planu ma na względzie tylko interesy właściciela Sarmaty spółki Sorolla.
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Sarmata 22.03.12, 09:21
      forum.gazeta.pl/forum/w,290,134297328,134297328,Wykupic_Sarmate_czy_zabudowac.html
    • sibeliuss Re: Sarmata 22.03.12, 09:24
      Dziwi Cię, że firma która kupiła teren chce na nim zarabiać?
      Inna sprawa, że mieszkańcy stadionu też nie chcą, bo będzie hałas. Pokaż mi dewelopera, który kupi teren i zrobi z niego park.
      • klara551 Re: Sarmata 22.03.12, 13:25
        A gdzie mieszkasz? Teren był sportowy z halą, boiskiem z bieżniami do pobiegania. Widziałeś propozycję dewelopera i architekta? Nie interesuje mnie deweloper i jego zarobki. Dziwne,ale po wyłożeniu projektu zagospodarowania nie było optujących za kolejnym blokowiskiem ,więc nie pisz jakbyś był rzecznikiem dewelopera.Nikt nie chce na Sarmacie stadionu jak narodowy .
        • sibeliuss Re: Sarmata 23.03.12, 09:09
          Ja zwyczajnie nie daję wiary, że deweloper z tym nic nie zrobi :)
        • ewa_mama_jasia Re: Sarmata 23.03.12, 09:41
          Teren rekreacyjny byłby najlepszy. Zresztą wszystko będzie lepsze od tego, co jest w tej chwili. Byle szybko. Często wracam z synem przez teren Sarmaty ze szkoły i po prostu z obrzydzeniem ogladam ten śmietnik. W ostateczności niech bedzie biurowiec a obok zadbany kawałek parku czy co to ma być.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka