Dodaj do ulubionych

miejsce dla babskich spotkań

IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.12, 02:23
Pytanie do kobiet : co sądzicie o moim pomyśle i czy były byście tym zainteresowane?.... - myślę o stworzeniu miejsca/ klubu dla kobiet, w którym będą organizowane fajne babskie spotkania. Czasem będzie na poważnie, innym razem na zupełnym luzie ale zawsze tak by fajnie spędzić czas . Przykładowe spotkania: wykład prowadzony przez zaproszonego gościa nt. biznesu/zdrowia, itp, spotkania z wizażystką i wykonywanie makijażu, imprezy "wymianki ciuchów", wspólne zajęcia pilatesu, spotkanie dla 20-ek, dla 50-ek itp, ..... - zawsze jakieś pyszne ciastko, kawa itp - opłaty rzędu 20-40 zł za spotkanie 1-3 h. Czekam na wasze opinie żebym wiedziała czy jest dla kogo działać drogie panie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: E. z Bemowa Re: miejsce dla babskich spotkań IP: *.home.aster.pl 02.04.12, 17:15
      Ja jestem na za - proponuję coś w stylu klubu dyskusyjnego. Byle się ta inicjatywa nie przerodziła w kolejny Klub Mam, bo akurat takie już funkcjonują. Czekam na rozwój wydarzeń i jakby co - podaję maila: pastilka@gazeta.pl
      • Gość: Szpilka Re: miejsce dla babskich spotkań IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.12, 23:09
        Bez obaw - spotkania dla mam pewnie też jakies by były ale jako jeden z wielu tematów. Na pewno zamysłem nie jest klub mam:) Mail zapisany :)
    • afroddytta Re: miejsce dla babskich spotkań 02.04.12, 23:09
      Pomysł fajny, jednak musi być dobra reklama. Cena wydaję mi się dość wysoka, oczywiście to zależy od samego spotkania.
      • Gość: Szpilka Re: miejsce dla babskich spotkań IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.12, 23:29
        Co do ceny to od razu wyjaśniam żeby nie rozpętała się jakaś kłótnia, że chcę zdzierać z was pieniądze itp:)
        Zamysłem nie są takie zupełnie luźne spotkania np w kawiarni, kiedy to skrzykujemy się na jakimś forum i poplotkujemy, ktoś coś upiecze i może ktoś za darmo opowie o czymś ciekawym:) Oczywiście takie spotkania też by były i wtedy symboliczna opłata jednak zamysłem jest bardziej profesjonalne podejście - jest firma, profesjonalna strona www o spotkaniach , tematyce kobiecej, spotkania w formie szkoleń czy warsztatów organizowane na sali przygotowanej specjalnie do tego, całe spotkanie przygotowane porządnie - foldery, napoje, bufet itp, warsztaty prowadzone przez profesjonalistę. Raz będzie to np 10 zł , a innym razem 30 czy 40 jak będą to np kilkugodzinne warsztaty z profesjonalistą, któremu trzeba więcej zapłacić. W zamyśle oczywiście wszystkiemu ma towarzyszyć świetna atmosfera i wyjątkowe kobiety pod różnymi względami:)
        • Gość: cham artbem IP: *.1and1.pl 03.04.12, 10:33
          spamuje na forum
          • Gość: Olka Re: artbem IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.12, 12:06
            Że to niby spam? Daj spokój - dziewczyna się pyta, dowiaduje co się komu podoba, nie reklamuje przeciez nic bo z tego co rozumiem, to jeszcze nie istnieje to cos. Zobacz lepiej co sie dzieje w innych watkach gdzie jak byk ida reklamy . Dla mnie pomysl bomba - moze byc to fajne miejsce. Powodzenia.
            • Gość: Kate super pomysł IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.04.12, 14:14
              bardzo dobry pomysł z tym miejscem spotkań dla babek ;). Mieszkam przy Pełczyńskiego i tu nic nie ma, nic się nie dzieje. Popieram !
              • Gość: gosci1 Re: super pomysł IP: 80.50.145.* 10.04.12, 15:24
                fajny pomysl. a bedzie mozna z dzieckiem wpadac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka