irzyk 13.06.02, 09:59 Jeśli ktoś z Was zna ogólnodostępny plac manewrowy proszę o dopisanie adresu. Gdzieś w okolicy Jelonek, Bemowa i Woli. Muszę poćwiczyć troszkę przed egzaminem pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nb Re: Plac manewrowy IP: *.acn.waw.pl 13.06.02, 12:10 Jest przy Urzędzie Skarbowym Wola (parking) Najlepiej ćwiczyć po godzinach urzędowania Odpowiedz Link Zgłoś
m-j Re: Plac manewrowy 13.06.02, 12:26 Przy Hali Legii na Bemowie jest (odplatny), oswietlony, zwymiarowany, z pacholkami, ogrodzony. Widzialem jeszcze gdzies taki, moze ktos tez, musze moja dziewczyne podszkolic, ciezko znalezc na to miejsce. Na placach otwartych trzeba uwazac, czasem trafi sie zlosliwy patrol i sie czepnac potrafia, jest taki nalezacy do jakiejs szkoly jazdy, ale nie zamykany, przy przychodni na Czumy, jadac od Beverly Hills mijasz przychodnie i po prawej jest placyk. Powodzenia w szkoleniu i na prawku Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Plac manewrowy 13.06.02, 12:53 Dzięki nie wiesz ile kosztuje wjazd na Bemowo pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nb Re: Plac manewrowy IP: *.acn.waw.pl 13.06.02, 13:08 "...Na placach otwartych trzeba uwazac, czasem trafi sie zlosliwy patrol i sie czepnac potrafia..." Jak jeżdziłem na takim placu, ani razu mnie nie zaczepili (a byli parę razy) Odpowiedz Link Zgłoś
m-j Re: Plac manewrowy 13.06.02, 23:36 Wjazd na zamkniety plac strzelam, bo slabo pamietam -10 PLN/godz??? Na tym placu przy US Wola mialo miejsce takie zdarzenie. Kidys bylo rozkosznie przy gieldzie w Broniszach, na parkingach przy wejsciach na cmentarz polnocny. Poz m-j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Plac manewrowy IP: *.centrala.kbsa / 10.2.24.* 13.06.02, 13:25 irzyk powiedz prosze, w ktorym osrodku bedziesz zdawal.Juz nie dlugo bedzie zdawac moj syn, polowa znajomych poleca mu osrodek na Bema,reszta na Bemowie.ela Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Plac manewrowy 13.06.02, 14:11 Miałem dopiero pierwsze podejście na Bemowie. Palc manewrowy w pożądku, egzaminator także trafił się w miarę rozsądny. Oblanie było tylko i wyłącznie moją winą. terminy też przystępne. Na następny egzamin praktyczny czekam tylko 8 dni. pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Plac manewrowy 13.06.02, 14:57 irzyk napisał(a): > Miałem dopiero pierwsze podejście na Bemowie. > Palc manewrowy w poRZądku, egzaminator także trafił się w miarę rozsądny. > Oblanie było tylko i wyłącznie moją winą. terminy też przystępne. Na następny > egzamin praktyczny czekam tylko 8 dni. > > pozdr > irzyk IŻYKU Czy Ty piłeś, żeś poza literówkami TAKIEGO byka strzelił ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Plac manewrowy IP: *.chello.pl 13.06.02, 15:04 Sloggi,czepiasz się. On był pożądny od słowa pożądać. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Plac manewrowy 13.06.02, 15:20 Gość portalu: Zocha napisał(a): > Sloggi,czepiasz się. > On był pożądny od słowa pożądać. ;))) Pożądać ? To już było przerabiane :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Plac manewrowy IP: *.chello.pl 13.06.02, 15:41 Plac manewrowy?????????????????? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Plac manewrowy 13.06.02, 17:33 To był plac manewrowo - erotyczny :))) pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7998241 Re: Plac manewrowy IP: *.shell.nl 13.06.02, 19:12 czasem późnym wieczorem (23-24) biegam albo jadę na rowerze koło Klifa. I czasem widzę, jak tam sobie ćwiczą na dużym, pustym parkingu. Wjazd z Okopowej od strony Anielewicza jest na ogół zamknięty szlabanem. Ale wjazd z Okopowej od strony Stawek jest na ogół otwarty. Nie wiem jak jest na parkngach przy innych wolskich hiperach. Odpowiedz Link Zgłoś