Gość: makary IP: 213.17.171.* 01.07.05, 16:28 Znacie to określenie? Czy chodzi o okolicę ul. Gibalskiego? Ogladałem tam jedno mieszkanie, okolica ma, hm, klimat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurita Re: Co to jest Gibalak? 01.07.05, 17:40 owszem chodzi o te ulice:) Nie znam dobrze ulicy (bylam tam raz... i nie wroce)ale okreslenie Gibalak jest raczej pejoratywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Co to jest Gibalak? IP: *.chello.pl 01.07.05, 19:17 jak ktos uslyszy gibalak to odrazu mu sie niedobrze robi, tpoi taka "niegrzeczna" ulica :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GiBaLka :P Re: Co to jest Gibalak? IP: *.3.pl 01.07.05, 20:43 mieszkałam na gibalaku troszke .. dzielnica moze niezbyt atrakcyjna ..ale specyficzny klimat to jest zreszta kazda ulica ,osiedle ma swoja atmosfere !! pozdrowienia dla WSzystkich z okolic Gibalaka :D eloooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYBA7 Re: Co to jest Gibalak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:24 Ja dzieciństwo spędziłam na Gibalaku i dobrze wspominam. Chociaż pamiętam tyuch pijaczków przesiadujących na ławce. A tak poza tym podobno gibalak był (nie wiem jak teraz) tak niebezpieczny jak Praga i okolice Ząbkowskiej. Też pamięta się te okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okopow Re: Co to jest Gibalak? IP: *.centertel.pl 12.07.05, 14:11 a ja mieszkalem na Okopowej i wszystkie dzieciaki baly sie ze wpadna chlopaki z Gibalaka i bede bic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Co to jest Gibalak? IP: *.ericsson.net 22.07.05, 15:05 A ja mieszkam w okolicy Gibalaka (przy Okopowej). Jest spokojnie, troche sie pije, ale gdzie sie nie pije:-))). Są akademiki:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś