Dodaj do ulubionych

Dostaliście kopertę z napisem "Jeśli nie chcesz...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 00:49
Dostaliście kopertę z napisem "Jeśli nie chcesz być BEZROBOTNYM przeczytaj
koniecznie!"?
Ja mieszkam na ul. Obozowej i dzisiaj dostałem. Jestem bardzo ciekawy waszych
opinii, bo program jest bardzo kontrowersyjny. Najpierw sie wkurzylem, ale
potem, stwierdzilem, ze rzeczywiscie babeczka ma rację!

Jeśli dostaliscie i macie jakies przemyslenia dajcei znać! Raczej sie nie
interesuje takimi sprawami, ale to wydało mi sie bardzo interesujace.
Zwlaszcza, ze kontrowersyjne i zaczepne.

Hej, hej
Darek
Obserwuj wątek
    • Gość: mnk Re: Dostaliście kopertę z napisem 'Jeśli nie chce IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 09:36
      Tez mieszkam na Obozowej - przy Magistrackiej i takiej koperty nie dostałem...
      co dokladnie tam pisalo? :-)
      • Gość: Darek Re: Dostaliście kopertę z napisem 'Jeśli nie chce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 12:07
        Gość portalu: mnk napisał(a):

> Tez mieszkam na Obozowej - przy Magistrackiej i takiej koperty nie
        dostałem...
        > co dokladnie tam pisalo? :-)

Szkoda. Moze jeszcze nie wszyscy dostali... U mnie w bloku jest na temat tej
        ulotki bardzo żywa dyskusja.

Jesli temat wyborów Cię interesuje i chcesz poczytac to na ulotce jest podana
        strona (www.joanna.waw.pl) gdzie zawarty na ulotce program się znajduje. Ciekaw
        jestem opinii innych na ten temat, bo slysze tylko dyskusje w windzie i na
        schodach (a poniewaz temat jest kontrowersyjny to dyskusje tez skrajne, w
        zwiazku z tym ciekawe).

Szkoda, jednak, że nie masz koperty - to wlasnie zrobiło na mnie piorunujace
        wrazenie: biala koperta, duży czarny napis o bezrobociu. Aż włos się jeży:)))

Jeśli perzeczytasz lub dostaniesz koperte to daj znac.

Pozdro,
        Darek
    • Gość: zet Re: Dostaliście kopertę z napisem 'Jeśli nie chce IP: 195.187.84.* 18.10.02, 09:37
      U mnie takiej ulotki nie było. Tylko Piterę powiesili.
      • Gość: mnk Re: Dostaliście kopertę z napisem 'Jeśli nie chce IP: *.itpp.pl 18.10.02, 20:40
        I tak bede glosowac na Balickiego, a do Rady Warszawy i dzielnicy jeszcze nie
        wiem...
        • Gość: Darek Ja też! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 22:19
          Gość portalu: mnk napisał(a):

> I tak bede glosowac na Balickiego, a do Rady Warszawy i dzielnicy jeszcze nie
          > wiem...

To super! Moim kandydatem tez jest Balicki - chyba jedyny który naprawde
          chcialby coś zrobić i jest odpowiedzialny. Do Rady Dzielnicy też jeszcze nie
          wiem - nie znam żadnych kandydatków, a do Rady Warszawy własnie na tą kobitkę
          której ulotkę dostałem i jej program "Obrona warszawskiego rynku pracy".

W której czesci Obozowej mieszkasz? Niedaleko Lasku na Kole, czy po drugiej
          stronie trasy?

Darek
          • Gość: mnk Re: Ja też! IP: *.itpp.pl 19.10.02, 04:47
            Ulotkę dziś znalazlem w skrzynce, w kopercie z bijącym w oczy napisem... zaraz
            wezmę, przeczytam i sie zastanowie, co babka ma do powiedzenia i czy sie z tym
            zgadzam.

Mieszkam na Obozowej, po `wlasciwej` stronie Trasy, po drugiej stronie jest
            przeciez tylko MPO, jednostka wojskowa i temu podobne badziestwa ;-)
            Obozowa przy Magistrackiej dokladnie.
    • Gość: Hanna Re: Dostaliście kopertę z napisem 'Jeśli nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.02, 03:19
      Wręczył mi ją dziś razem z paragonem sprzedawca w sklepie w ok. Ciołka.
      Obejrzałam witrynę WWW www.joanna.waw.pl. Nie przejęłam się nią zbytnio -
      tym bardziej, że dokładnie tego dnia dowiedziałam się, że moja własna mała
      firemka z Woli wygrała pewien atrakcyjny przetarg, w którym składały też oferty
      firmy spoza W-wy.
      Zagłosowałabym na Bujaka, gdyby miał jakąkolwiek szansę na wygraną, bo jako
      osobie, która przeżyła ponad 20 lat w komunie, na Balickiego jakoś mi trudno.
      Ponoć w sondażach wygrywa Kaczor. Nigdy w życiu na niego nie zagłosuję, bo to
      gość który zamiast zarządzać - będzie ujawniał afery, a zamiast budować -
      będzie rozpieprzać, co tylko może i wprowadzać bałagan (co ostatnio PiS pokazał
      w Sejmie).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka