Dodaj do ulubionych

Karambol na Okopowej

03.03.06, 00:13
W końcu to całkiem duże miasto :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kzolek Re: Karambol na Okopowej IP: *.softlab.com.pl 03.03.06, 11:17
      karambol był niezły, widziałem, całe szczęście nic poważnego się nie stało,
      a wyglądało o wiele gorzej
    • Gość: psyholognistykutas Re: Karambol na Okopowej IP: *.crowley.pl 03.03.06, 13:59
      "uszkodzone zostały: peugeot, volkswagen, ciężarówka, honda, toyota i kia."

A co to za marka: Ciężarówka? Nie słyszałem o takiej.
      • Gość: eSeLOWu Re: Karambol na Okopowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 11:12
        a tico? ono nie zostalo wreszcie uszkodzone? taki maly a taki trwaly... ;d
        • Gość: własciciel tico Re: Karambol na Okopowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 08:42
          Tiko zostało skasowane został prawdopodonbnie zrobią z neigo żyletki. Moja
          kobieta (kierowca Tico) jak usłyszała że samochodu juz nie bedzie usiadła w
          środku i sie rozpłakała.... Najgorsze ze powiedziała mi że bardziej sie
          przywiązała do tego samochodu niż do mnie :-P a tak na marginesie w woli
          sprostowania autobus nie uderzył w tico tylko w kie a ona w tico i tak dalej.
          Cale szczeście ze nikomu sie nic nie stało bo kierowcą kii była ciężarna (8
          miesiąc) kobieta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka