Dodaj do ulubionych

Interaktywna fotomapa BEMOWA

IP: *.acn.waw.pl 07.12.02, 21:06
extra sprawa - polecam i jestem ciekaw czy wam też sie podoba -
www.omap.home.pl/i1.html
Obserwuj wątek
    • Gość: mnk Re: Interaktywna fotomapa BEMOWA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.12.02, 10:30
      Fajniusia ta mapa :) szkoda tylko, ze tak wolno dziala... ale nigdy nie ma tak,
      zeby wszystkim dogodzic ;-)
      • Gość: MIR Re: Interaktywna fotomapa BEMOWA IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 17.12.02, 19:11
        Bardzo dobra, ale ma juz ponad rok.

Gość portalu: mnk napisał(a):

> Fajniusia ta mapa :) szkoda tylko, ze tak wolno dziala... ale nigdy nie ma
        tak,
        >
        > zeby wszystkim dogodzic ;-)
    • Gość: ras Re: Interaktywna fotomapa BEMOWA IP: *.acn.pl / 10.67.2.* 31.12.02, 16:56
      Moze i fajne ale szkoda, ze nie dziala
      • Gość: mnk Re: Interaktywna fotomapa BEMOWA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 07:30
        Mapa jak najbardziej dziala, trzeba miec tylko zainstalowana wtyczke (plugin)
        Java Virtual Machine do przegladarki internetowej.

Ściągnij najlepiej PEŁNĄ (ciut ponad 70 MB) instalację Internet Explorera 6,
        zainstaluj i zacznie działać :)

Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: remi Re: Interaktywna fotomapa BEMOWA IP: *.acn.waw.pl 08.01.03, 22:20
      super:)) widac moj blok na radiowej i dzialke przy lotnisku-:P
      • Gość: mnk Re: Interaktywna fotomapa BEMOWA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 07:31
        Mapka jest zajebista, szkoda tylko, ze Wola sie jeszcze takiej nie doczekała...
        ale może kiedyś... :)
    • Gość: gumiś Re: Interaktywna fotomapa BEMOWA IP: *.waw-bem.leased-e.ids.pl 05.03.03, 09:50
      mnie tekże się ta mapa bardzo podoba ale fakt faktem żę w przypadku zaistnienia
      takiem fotopamy obrazującej całą Warszawę a nie jedną z dzielnic - będzie ona
      bardzo użyteczna i dla indywidualnych użytkowników netu jaki i dla
      specjalistów, urbanistów itp. Jeżeli się doda jeszcze modele wysokościowe,
      warstwy szkół, policji i ośrodków kultury to będzie ..... miło
    • Gość: sceptyk fotomapa bezpiecznego BEMOWA IP: *.mis 14.04.03, 18:11
      gdzie ja znaleźć?
      • Gość: Gumiś Re: fotomapa bezpiecznego BEMOWA IP: *.acn.waw.pl 14.04.03, 23:16
        www.omap.home.pl/i1.html
        to jest link

dodaję że program jest ciągle rozwijany i unowocześniany

wszelkie uwagi oraz propozycje proszę o kontakt lpbem@offbemowo.waw.pl
        lub forum www.offbemowo.waw.pl

pozdrawiam
        • Gość: em Re: fotomapa bezpiecznego BEMOWA IP: *.chello.pl 15.04.03, 14:20
          a u mnie się wiesza. zawsze w tym samym momencie i gdyby nie kombinacja 3
          magicznych klawiszy alt+ctrl+del, to byłoby kiepsko :)
          • Gość: gumiś Re: fotomapa bezpiecznego BEMOWA IP: *.waw-bem.leased-e.ids.pl 15.04.03, 15:57
            Gość portalu: em napisał(a):

> a u mnie się wiesza. zawsze w tym samym momencie i gdyby nie kombinacja 3
            > magicznych klawiszy alt+ctrl+del, to byłoby kiepsko :)

najlepiej jestzainstalować najnowszą aplikację JAVA z www.sun.com
            java.sun.com/j2se/1.4.1/index.html - link bezpośredni

powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka