Gość: gall anonim IP: *.acn.waw.pl 07.12.02, 21:06 extra sprawa - polecam i jestem ciekaw czy wam też sie podoba - www.omap.home.pl/i1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mnk Re: Interaktywna fotomapa BEMOWA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.12.02, 10:30 Fajniusia ta mapa :) szkoda tylko, ze tak wolno dziala... ale nigdy nie ma tak, zeby wszystkim dogodzic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIR Re: Interaktywna fotomapa BEMOWA IP: *.ey.com.pl / 10.106.68.* 17.12.02, 19:11 Bardzo dobra, ale ma juz ponad rok. Gość portalu: mnk napisał(a): > Fajniusia ta mapa :) szkoda tylko, ze tak wolno dziala... ale nigdy nie ma tak, > > zeby wszystkim dogodzic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ras Re: Interaktywna fotomapa BEMOWA IP: *.acn.pl / 10.67.2.* 31.12.02, 16:56 Moze i fajne ale szkoda, ze nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Interaktywna fotomapa BEMOWA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 07:30 Mapa jak najbardziej dziala, trzeba miec tylko zainstalowana wtyczke (plugin) Java Virtual Machine do przegladarki internetowej. Ściągnij najlepiej PEŁNĄ (ciut ponad 70 MB) instalację Internet Explorera 6, zainstaluj i zacznie działać :) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Interaktywna fotomapa BEMOWA IP: *.acn.waw.pl 08.01.03, 22:20 super:)) widac moj blok na radiowej i dzialke przy lotnisku-:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: Interaktywna fotomapa BEMOWA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 07:31 Mapka jest zajebista, szkoda tylko, ze Wola sie jeszcze takiej nie doczekała... ale może kiedyś... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumiś Re: Interaktywna fotomapa BEMOWA IP: *.waw-bem.leased-e.ids.pl 05.03.03, 09:50 mnie tekże się ta mapa bardzo podoba ale fakt faktem żę w przypadku zaistnienia takiem fotopamy obrazującej całą Warszawę a nie jedną z dzielnic - będzie ona bardzo użyteczna i dla indywidualnych użytkowników netu jaki i dla specjalistów, urbanistów itp. Jeżeli się doda jeszcze modele wysokościowe, warstwy szkół, policji i ośrodków kultury to będzie ..... miło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk fotomapa bezpiecznego BEMOWA IP: *.mis 14.04.03, 18:11 gdzie ja znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiś Re: fotomapa bezpiecznego BEMOWA IP: *.acn.waw.pl 14.04.03, 23:16 www.omap.home.pl/i1.html to jest link dodaję że program jest ciągle rozwijany i unowocześniany wszelkie uwagi oraz propozycje proszę o kontakt lpbem@offbemowo.waw.pl lub forum www.offbemowo.waw.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: fotomapa bezpiecznego BEMOWA IP: *.chello.pl 15.04.03, 14:20 a u mnie się wiesza. zawsze w tym samym momencie i gdyby nie kombinacja 3 magicznych klawiszy alt+ctrl+del, to byłoby kiepsko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumiś Re: fotomapa bezpiecznego BEMOWA IP: *.waw-bem.leased-e.ids.pl 15.04.03, 15:57 Gość portalu: em napisał(a): > a u mnie się wiesza. zawsze w tym samym momencie i gdyby nie kombinacja 3 > magicznych klawiszy alt+ctrl+del, to byłoby kiepsko :) najlepiej jestzainstalować najnowszą aplikację JAVA z www.sun.com java.sun.com/j2se/1.4.1/index.html - link bezpośredni powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś