Gość: gumiś IP: *.acn.waw.pl 18.04.03, 22:22 www.offbemowo.waw.pl/files/c/a/000000ca co myślicie o takim projekcie na stronę www.bemowo.waw.pl zamiast dotychczasowj grafiki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hip Re: projekt nowej strony bemowa IP: *.pgi.waw.pl 22.04.03, 08:24 1. Trochę nie pasuje według mnie to zdjęcie łapy z klawiatugą 2. Forum Bemowa jest chyba zbytnio wyeksponowane 3. Może jakaś wyszukiwarka? to pierwsze spostrzeżenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiś Re: projekt nowej strony bemowa IP: *.waw-bem.leased-e.ids.pl 22.04.03, 09:37 Gość portalu: hip napisał(a): > 1. Trochę nie pasuje według mnie to zdjęcie łapy z klawiatugą > 2. Forum Bemowa jest chyba zbytnio wyeksponowane > 3. Może jakaś wyszukiwarka? > to pierwsze spostrzeżenia > pozdrawiam pod zdjęciem łapy z klawiaturą jest wyszukiwakra :) to się łączy, że tak powiem co do forum to rzeczywiście coś trzeba z tym zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: projekt nowej strony bemowa IP: *.pgi.waw.pl 22.04.03, 12:24 Gość portalu: Gumiś napisał(a): > pod zdjęciem łapy z klawiaturą jest wyszukiwakra :) to się łączy, hip: rzeczywiście! Nie zauważyłem, sorry. Mimo to ta łapa nie bardzo mi się podoba, ale to subiektywne odczucie. Przy tym "szukaj" jakoś pasowało by wyraźne okienko do wpisania słów szukanych. Wyeksponowałbym bardziej tytuł: Urząd Bemowo, żeby rzucał sie oczy. O literówkach chyba nie ma co wspominać bo to będzie z pewnością poprawione. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCEPTYK projekt nowej strony bemowa IP: *.acn.pl 25.05.03, 00:11 LUDZIE ZAGLĄDAJCIE TAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumiś Re: projekt nowej strony bemowa IP: 213.241.19.* 29.05.03, 21:24 Witam niestety Wydział Rozwoju, który jest autorem tej strony został rozwiązany przez Pana Prezydenta, ja zostałem przeniesiony do innego wydziału. Po czasowym zamieszaniu z zatrudnieniem mam nadzieję że uda nam się powrócić do prac nad tą stroną. Narazie trwają prace nad rozszerzeniem funkcjonalności interaktywnej fotomapy bemowa i juz niedługo będą nowe warstwy informacyjne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: projekt nowej strony bemowa IP: *.acn.pl 28.06.03, 23:42 Uda się wrócić? Odpowiedz Link Zgłoś