Dodaj do ulubionych

Bemowo - Koniec z W. Całką

IP: *.aster.pl 01.03.07, 12:55
Stało się - "niezatapialny" Włodzimierz Całka zatonął!
Podczas wczorajszej Rady Dzielnicy, w cieniu kolejnej dyskusji o trasach:
www.bemowa.pl/portal/news.php?id=509
Komentarz do decyzji byłych "przyjaciół" byłego burmistrza:
www.bemowa.pl/portal/news.php?id=510
A kiedyś wydawało się, że nic go nie ruszy...
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwator BEM Re: Bemowo - Koniec z W. Całką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 13:39
      Czy Całka zatonął zgodnie z prawem. Myślę że raczej nie ale to roztrzygnie
      prawdopodobnie ktoś inny. A polowanie na czarownice trwa.Zobaczym kiedy
      chłopaki z PO wraz z komuszkami się opamiętają.
      Pozdrawiam
      ..... a ludzie obserwują i zadają coraz więcej niewygodnych pytań.
    • Gość: zwykły człowiek Re: Bemowo - Koniec z W. Całką IP: *.aster.pl 01.03.07, 13:41
      S U P E R ! ! !

Tak oto jego ulubiona taktyka "nicnierobienia" obróciła się wreszcie przeciwko
      panu "gospodarzowi nie politykowi" :))) Bardzo dobrze, że wreszcie "...
      ponieśli i wilka".
      • Gość: mmmm Będziemy ostro obserwowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 14:17
        Ponieważ pan od bronisz czyli pan burak uważa sie za niezniszczalnego,to w
        takim razie bedziemy mu sie przyglądac, patrzec na rączki i rozliczać z nowo
        obsadzonych stanowisk przez niekopetentnych koleszków. A jest juz tego
        troszke...
        • Gość: obserwator BEM Re: Będziemy ostro obserwowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:06
          Oj tak a sądząc jakich sobie dobiera współpracowników (profesjonalizm w każdym
          calu chyba pomyliłem słowa nepotyzm ... hm chyba jakoś tak) to nie ma co
          narzekać. Jest ok

Pozdrawiam

Obserwator BEM

.... a ludzie patrzą ......
        • Gość: mieszkaniec czy ekipa całki utonie razem ze swoim idolem ? IP: *.chello.pl 01.03.07, 20:40
          zastanawiam się czy wobec tak spektakularnego upadku pierwszego bemowskiego
          ciecia, jego klakierzy na forum dadzą sobie spokój. Panowie, powrotu bemowskiej
          kliki już nie będzie. Radzę zmienić lokalizację - najlepiej na madagaskar.
          Mieszkańcy Bemowa wybrali swoje włądze, ja sam głosowałem na PO i bardzo się
          cieszę że wreszcie ktoś normalny sprawuje władzę w mojej dzielnicy. Całka
          przegrał wybory i się z tym nie pogodził - stąd teraz na własne życzenie
          stracił także mandat radnego.
          • Gość: Bemowiak Re: czy ekipa całki utonie razem ze swoim idolem IP: *.aster.pl 02.03.07, 00:49
            Raczej tak - ekipa Całki utonie ze swoim idolem.
            Wiemy, że nie będzie a raczej nie ma już powrotu - burmistrz dąbrowski daje nam
            to bardzo jasno do zrozumienia - mam nadzieję, że ty nie będziesz miał problemu
            co dać jeść swojemu dziecku w przyszłym miesiącu, lub z czego zapłacić czynsz -
            wiele osób z "ekipy Całki" jak to nazywasz może się nad tym zastanawiać.
            Ale na pewno nie zastanawiają się nad tym czyjej chorej nienawiści to
            zawdzięczają oraz czy Burmistrz Całka jest ich idolem - tak, jest teraz jako
            zwykły mieszkaniec Bemowa, podobnie jak był gdy był Burmistrzem.
            Bo najważniejsze przyjacielu to mieć dobrą pamięć, nie zapominać dobrych
            uczynków, codziennych sympatycznych gestów i tego w co włożyło się serce (jeśli
            możesz sobie wyobrazić o czym mówię, bo może nigdy tego nie doświadczyłeś)
            I wiesz co - burmistrz dąbrowski, gdy będzie za 4 lata upadał będzie Całce znów
            zazdrościł - tych ludzi, których ten miał a on miał nie będzie...
            Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę Ci...myśl.
            • bemon Re: czy ekipa całki utonie razem ze swoim idolem 14.03.07, 00:42
              Muszę się zgodzić z przedmówcą - ekipa Całki utonie ze swoim idolem, w coś
              trzeba wierzyć aby być człowiekiem.
              a kim lub czym są ci, którzy szybko zmieniają wiarę (adaś, robert, józiu -
              pozdrawiam)
              "I trzeba byś człowiekiem a nie szmatą"
    • Gość: Bemowiak Koniec z Całką-to koniec z Bemowską Samorządnością IP: *.aster.pl 01.03.07, 19:09
      Ludzie-jacy w głupi jesteście, żyjecie w słodkiej niewiedzy i
      nieświadomości.
      Ja nie mogę po prostu już patrzeć na działania nowego burmistrza
      wynikające z osobistej, chorej nienawiści do Burmistrza Całki oraz niszczenia
      wszystkiego co miało jakikolwiek związek z Burmistrzem Całką. Niech nowy pan
      burmistrz się zastanowi że jak chce zniszczyć wszystko co "Całkowe" to niech
      rzuci bombę atomową na Bemowo - bo to, że dzielnica w której mieszkam rozwinęła
      się do poziomu takiego jak obecnie to zasługa 12 lat ciężkiej pracy właśnie
      Burmistrza Całki. A nowy burmistrz wraz ze swoimi zastępcami i radą klakierów
      pracuje nad czym? Nie widzę żadnych efektów jego 3 miesięcznych rządów, oprócz
      oczywiście notorycznego gnębienia przy pomocy p.redaktor Olszewskiej (która za
      swoje artykuły albo bierze od niego pieniądze, albo jest jego kochanką, nie
      wiem), Burmistrza Całki, dla którego same przegrane wybory i konieczność oddania
      władzy w ukochanej dzielnicy w ręce "burmistrza" Dąbrowskiego była już chyba
      wystarczającą karą.
      Panie burmistrzu dąbrowski - skończ pan z chorobliwą manią prześladowczą na
      temat Burmistrza Całki - nawet gdy będzie pan w jego wieku to mu pan nie dorówna
      a niech się pan zajmie sprawami Bemowa.
      Co z Parkiem Górczewska?
      Co z Fortem Bema?
      Co z ul. Obrońców Tobruku?
      Co z trasami szybkiego ruchu na Bemowie?
      Co z MOPN?
      Co z CWKS?
      Co z ul. Górczewską?
      Co z bazarkiem przy Hali?
      Co mieszkańcami osiedli przy trasach szybkiego ruchu?
      Co z koncertami pod Ratuszem?
      Dlaczego nie ma żadnych turniejów w piłkę nożną (za Burmistrza Całki nie
      nadążałem stroju prać, który zresztą od niego za wygraną w jednych z turniejów
      dostałem)?
      Co ze ścieżkami rowerowymi?
      Kiedy przebudowa ul. Radiowej?
      Planuje pan modernizację któregoś terenu przy szkole? Którego? Burmistrz Całka
      modernizował 2 co roku.
      Co z koszami na psie kupy na Bemowie?
      Co z poprawą bezpieczeństwa?
      Jak współpraca ze Świtem, mam nadzieję, że na inauguracji Pana zobaczę, bo
      Burmistrza Całkę zawsze widziałem?
      Co z chodnikiem wzdłuż ul. Lazurowej?
      Halo jest tam pan? Mało ma pan zajęć? To niech może za to się pan weźmie i da
      już spokój Całce - swoimi działaniami i tak zasłużył pan już na miano
      "destruktora", więc może czas na trochę konstruktywizmu.
      Pozwodzenia życzę, chociaż i tak w pana nie wierzę...
      • Gość: zwykły człowiek Koniec z Całką-nareszcie :) IP: *.aster.pl 02.03.07, 11:53
        Zadziwiające, z jakim oddaniem pan Bemowiak pisze peany na cześć odchodzącego w
        niesławie byłego burmistrza Całki. Chyba nawet sam pan Całka nie napisałby
        bardziej pochwalnych tekstów na swój temat :) Rzeczywistość jest jednak taka,
        że mieszkańcy Bemowa najwyraźniej mieli już dosyć „wspaniałych” rządów pana
        Całki i jego ekipy, bo wszak przegrał z kretesem wybory samorządowe. Skoro był
        taki świetny, jak to opisuje pan Bemowiak, to dlaczego większość mieszkańców
        Bemowa jakoś tego nie zauważyła i postanowiła zakończyć jego „panowanie”? Być
        może znali byłego burmistrza od zupełnie innej strony niż pan Bemowiak. Ja na
        przykład swego czasu miałem wątpliwą przyjemność próbować skłonić pana Całkę do
        działania, które było w zakresie jego obowiązków i spotkało minie tylko
        lekceważenie ze strony tego jakoby miłego i otwartego dla swych
        współobywateli „włodarza”. W dodatku pan Całka ostatecznie skompromitował się
        swoją postawą po przegranych wyborach, za co został słusznie usunięty z rady
        dzielnicy wraz ze swym byłym zastępcą. I to by było na tyle.
        • Gość: Sympatyk Re: Koniec z Całką-nareszcie :) IP: *.chello.pl 07.03.07, 10:51
          Bemowiak to prawdopodowbnie brat P.WC ztąd te psalmy pochwalne
          • Gość: bemowiak 2 Re: Koniec z Całką-nareszcie :) IP: *.chello.pl 07.03.07, 12:20
            Uważasz "Sympatyku" ze tylko znajomi Całki i rodzina tu piszą?Myslisz się,
            jesteśmy tylko i wyłącznie mieszkańcami i czujnymi obserwatorami poczynań władz.
            • Gość: bemwoiak 3 Re: Koniec z Całką-nareszcie :) IP: *.chello.pl 07.03.07, 12:22
              podejrzewam ze jeśli już to wiedza brata całki jest duzo, duzo duzo większa i
              nie zniżał by się do poziomu prezentowanego tutaj przez zwolenników pana
              dąbrowskiego!
    • Gość: kamil Bemowo Świętuje Koniec Całkowego Cwaniactwa !!! IP: *.chello.pl 01.03.07, 20:32
      Wreszcie Bemowo pozbyło się tych czerwonych aparatczyków - cwaniaczków. Jak się
      nie mogli od stołków odspawać to teraz mają za swoje. Te wszystkie akcje z
      komórkami, laptopami, teraz z lewymi zwolnieniami lekarskimi. Ludzie którzy dla
      władzy zrobią wszystko. A Burmistrz Dąbrowski urzęduje dopiero 3 miesiące - i w
      przeciwieństwie do tego co pisze - pseudobemowiak pracuje codzienie po 12
      godzin. Wiem bo chciałem umówić się na spotkanie i do wyboru miałem terminy do
      18-19 wieczorem - i to przez cały tydzień !!! A co do załatwiania trudnych
      spraw jak chodnik przy lazurowej czy dom gmurków. Jakoś wspaniały Pan Całka nic
      w tej sprawie nie zrobił. Dajmy nowemu zarządowi trochę czasu a potem oceniajmy
      efekty. Zarzut że nie ma inwestycji w zimie jest kompromitujący dla tego który
      go podnosi. Otóż uprzejmie wyjaśniam inwestycje realizuje się od wczesnej
      wiosny do późnej jesieni.
      • Gość: Bemowiak Bemowo płacze... IP: *.aster.pl 01.03.07, 22:01
        "Otóż uprzejmie wyjaśniam inwestycje realizuje się od wczesnej
        wiosny do późnej jesieni."
        To jest dopiero kompromitacją co napisałeś - tobie się wydaje, że buduje się
        obecnie z Wielkiej Płyty i zalewa wapnem?
        Jeśli tak jest to dlaczego robotnicy wszystkich deweloperów budujących na
        Bemowie nawet na jeden dzień nie zeszli tej zimy z budów, a prace po prostu wrą!
        Co ty za bzdety opowiadasz - jechałeś ostatnio Obrońców Tobruku - widziałeś jak
        MOPN (Całkowy zresztą) "urósł" przez zimę? Ośmieszyłeś się kolego, wiesz
        dlaczego nic na Bemowie się nie dzieje bo burmistrz dąbrowski (z którym jak dla
        mnie możesz umawiać się nawet o 4:00 rano - pracował by 8 godzin, gdyby reszty
        czasu zawiść do Całki mu nie zajmowała) nie ma zielonego pojęcia o inwestycjach
        rozpoczętych, planowanych i tych, których Bemowo wymaga. Oto cały problem.
        I daję mu cały czas... czas
        I obserwuję...
        • Gość: ANTYBEMOIAK Re: Bemowo płacze... IP: *.chello.pl 01.03.07, 22:26
          BEMOWIAK CZERWONA ŚWINIO, OD....L SIĘ OD BURMISTRZA!!!
          • Gość: Bemowiak do Antybemowiak IP: *.aster.pl 02.03.07, 00:56
            Po pierwsze bardzo mi pochlebiasz, że w jeden dzień dorobiłem się oportunisty
            (leć po słownik:))
            Po drugie, tworząc oportunizm dodajesz do mojego Nicku Anty, więc powinno ci
            powstać Antybemowiak a nie ANTYBEMOIAK - ale próbuj, nic nie przychodzi łatwo :)
            Po trzecie - "CZERWONA ŚWINIO" - przyrzekam na życie twojej matki, że nie jestem
            i nigdy nie byłem członkiem żadnej partii :)
            Po czwarte - "OD....L SIĘ OD BURMISTRZA!!!" - dałeś mi do myślenia tą pełną,
            złożoną, popartą licznymi argumentami wypowiedzią, ale wiesz co - myślałem,
            zastanawiałem się, rozważałem za i przeciw i doszedłem do wniosku, że moja
            odpowiedź brzmi - NIE
          • Gość: z Bemowa Re: Bemowo płacze... IP: 212.76.37.* 18.03.07, 18:07
            ale żeś się wypowiedział - niezłych ma obrońców burmistrz nowy
      • Gość: bmw Re: Bemowo Świętuje Koniec Całkowego Cwaniactwa ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 08:37
        wzruszające, że obecny burmistrz miał tylko wieczorne terminy (bo jest tak
        zapracowany niszczeniem poprzedników), ale tak się składa, że poprzedni
        burmistrz i jego zastępca często przesiadywali w Ratuszu w nocy.jest pewna, ze
        w tym miejscu wymyslisz jakis cudowny powod ich przesiadywania, ale zaręczam,
        żę ciężko wtedy pracowali.i jak nie wiesz,to nie komentuj.
        poza tym dwóch "czerwonych aparatczyków-cwaniaczków"- kolego, wiesz o kim
        piszesz? Wiem, że wszyscy wytykają Całce, że był kiedyś w SLD, ale ten czas już
        dawno minął. A Jędrasiak z tego, co wiem, nigdy nie należał do żadnej partii
        lewicowej. Może byś łaskawie sprawdzał wiadomości, a potem pisał?
        chociaż jak dla mnie nie musisz nic pisać.
        • Gość: Obserwator BEM Re: Bemowo Świętuje Koniec Całkowego Cwaniactwa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 09:03
          Tak właśnie jest. Młodzieńcy z PO nie wiele wiedzą, ale tą wiedzą mocno się
          podpierają.I dlatego wychodzą na mocno niedoinformowanych chłopaczków w
          krótkich spodenkach, którzy dopiero co z piaskownicy wyskoczyli. Ale tak to
          jest wystarczy młodym łbom głupot naopowiadać a łapią wszystko w lot. No cóż
          młodość rządzi się swoimi prawami (błędy młodości). Tylko żeby później nie
          wstydzili się że popierali TAKIE osoby.

Pozdrawiam

Wszystkich w mocno za krótkich spodenkach.
        • Gość: Mirabelka Re: Bemowo Świętuje Koniec Całkowego Cwaniactwa ! IP: *.aster.pl 02.03.07, 09:20
          Bemowiak uchwycił sedno sprawy. Burmistrz Całka ani mie ziębił ani grzał ale
          przynajmniej na Bemowiec coś się działo za jego kadencji. Pan Dąbrowski jest dla
          mnie kompletnie anonimowy. Mimo że stram się śledzić to co dzieje się w dzielniy
          to zauważam jedynie marazm - wystarczy spojrzeć na forum urzędu. Ciekawe czy
          obecnie nam panujący burmistrz podejmie zdecydowane kroki w związu z planami
          skrócenia tunelu pod S7? Pożyjemy - zobaczymy.
        • Gość: Patrzałek Re: Bemowo Świętuje Koniec Całkowego Cwaniactwa ! IP: 193.0.116.* 02.03.07, 12:39
          Widzę, że Całka nie ma na tyle odwagi by przyjść na sesję dzielnicy i się
          bronić a zamiast tego wysyła obrońcę na internetowe forum który upodobał sobie
          znaną zasadę, że kłamstwo powtórzone sto razy staje się prawdą, smaży kolejne
          peany na cześć boskiego exburmistrza.
          Zadziwiające jak łatwo koniunkturalna decyzja o zmianie politycznych barw jest
          bagatelizowana. Cynizm tego posunięcia bije po oczach. Jak będąc wieloletnim
          dziłaczem partii można się określać mianem "bezpartyjny gospodarz". Widać, że
          naiwnych jest wielu. Na szczęście nie tak wielu by pozwoliło mu to na
          zachowanie stołka. Fakt, że mimo najwymyślniejszych zabiegów nie udało się
          Całce uniknąć klęski powinien przemówić do wyobraźni resztkom jego zwolenników.
          Najlepszą obroną jest atak i w nim delektuje się Bemowiak nie bacząc na fakt,
          że od objęcia urzędu przez nowego burmistrza minęło niewielo ponad 2 (słownie:
          dwa) miesiące.
          Ale cel bemowiaka jest nazbyt jasny by mieć jakąś nadzieję na rozsądek w jego
          wypowiedziach.
          P.S. Widać bemowiak jest dobrze zorientowany w nocnej aktywności byłych
          burmistrzów skoro zaręcza o ich ciężkiej pracy. Jako rzeczowy komentator z
          pewnością nie opirałby się na czystych spekulacjach bądź domysłach. Czy w
          nocnych zajęciach mogli brać udział zwykli mieszkańcy czy tylko ci zaufani?
          • Gość: Obsrewator BEM Re: Bemowo Świętuje Koniec Całkowego Cwaniactwa ! IP: *.chello.pl 02.03.07, 12:58
            Drogi patrzałku, może minęło dopiero ponad dwa miesiące od przejęcia władzy ale
            do pracy trzeba się brać od razu. Chyba że się nie ma konkretnego planu, a
            plan tworzy się teraz bo kiełbasa wyborcza jest tylko kiełbasą. Zresztą i
            kiełbasa ma jakiś tam czas w którym można ją sporzyć. A z zapowiedzi narazie
            nici (nawet nie widać światełka w tunelu w przenosini i dosłownie). Tylko
            polowanie na czarownice : kto z kim i dla kogo. Najlepiej rozwalić dobrze
            funkcjonujący organizm (bo nie nasz) i wstawiać nie udaczników w zastępstwie
            solidnych sprawdzonych ludzi.Ale widać mania prześladowcza to chorbą na którą
            cierpią także młodzi "politycy".

Ściskam wszystkich z całego serca moje wy małe bąbelki

Obserwator BEM

• Gość: mieszkaniec bemowa Re: Bemowo Świętuje Koniec Całkowego Cwaniactwa ! IP: *.chello.pl 02.03.07, 13:36
              Po pierwsze co masz do młodych ludzi?masz jakiś kompleks na ich temat? chcę
              zauważyć iż nie każda "młoda osoba" to niedouczone dziecko, tak samo jak nie
              każdy "starszy" to wzór wszelkich cnót i mądrości...Dlaczego uważasz że nowi
              pracownicy Urzędu bądź też jednostek mu podległych to cytuję "nieudacznicy"? po
              pierwsze tych ludzi nie znasz więc nie powinieneś ich obrażać po drugie czy dla
              ciebie wyznacznikiem bycia udolnym bądź nie udolnym są tylko i wyłącznie
              koneksje z byłym burmistrzem? nie bronię tu żadnych decyzji osobowych obecnego
              burmisztrza ani też nie neguję decyzji osobowych byłego burmistrza tylko proszę
              o trochę obiektywizmu w ocenie kompetencji tych osób.
              • Gość: mieszkaniec Re: Bemowo Świętuje Koniec Całkowego Cwaniactwa ! IP: *.spray.net.pl 02.03.07, 15:58
                przez pierwsze dwa miesiące dąbrowski był pewnie zajęty ściąganiem kolesi do
                zarządu i do urzędu. Później przez pomyłkę swoich kolegów wpisał jako członków
                zarządnu a nie zastępców burmistrza wicęc kolejny miesiąc to była walka o
                zmianę uchwały rady bo człookowie zarządu brali o ponad1000 zł niższe pansie i
                się denerwowali. Dąbrowski wszędzie interweniował aby jego koledzy byli dobrze
                wynagradzani. Równolegle ściągał ludzi do urzędu na zlecenia, a szczególnie
                swoich kolesi z PO którzy się do rady nei dostali.

co do wyboru na burmistrza to dąbrowskeigo nie wybrali mieszkańcy tylko rada,
                np pani radna (żona jednego z zastępców burmistrza napewno głosowała na
                dąbrowskiego skoro wiedziała że jak dąbrowski wygra to jej mąż będzie jego
                zastępcą - mimo że do rady się nie dostał i że z bemowem nie ma nic wspólnego.)
                • Gość: Bemowiak 100% faktów IP: *.aster.pl 05.03.07, 02:22
                  Pozdrawiam Cię mieszkańcu serdecznie - miło, że niektórzy widzą fakty...

We are watching ...
          • Gość: zosia szklo Re: Bemowo Świętuje Koniec Całkowego Cwaniactwa ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:22
            Padł tu ciekawy zarzut dotyczący zmiany barw. Chciałbym coś dodać w tej
            sprawie - obecny jaśniej panujący burmistrz Dąbrowski w poprzednich wyborach
            samorządowych , będąc członkiem stronnictwa konserwatywno-ludowego kandydował
            do rady dzielnicy z listy PiS, ale jak tam sie nie udało to przeniósł się do
            PO. I tu trzeba przyznać, że był to krok w dobrym kierunku, bo kot z wyborców
            tak naprwde głosował na nieznanego J. Dąbrowskiego? Ludzie raczej głosowali na
            pierwszego na liście PO dając poparcie partii, a nie osobie. A co do
            przychodzenia na sesje to po cz Całka miałby tam przyjść skoro wynik był
            oczywisty bo zostało złamane prawo?
            • Gość: Jarek Re: Bemowo Świętuje Koniec Całkowego Cwaniactwa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:10
              Może ktoś z popleczników odpowie Zosi szklo? Bo myślę że przeszedł już czas na
              pewne wyjaśnienia. A jeżeli nikt nie będzie chciał tego wyjaśnić to któryś z
              forumowiczów się zdenerwuje i zaprosi telewizję. Idą za przykładem burmistrza
              dąbrowskiego np. TVN Fakty. A "Fakty" są porażające. Tak jest prawda panie
              burmistrzu.

pozdrawiam

Jarek
              • bemoowiak Fakty są faktycznie porażające... 13.03.07, 02:07
                Materiał przygotowany przez Fakty był moim zdaniem bardzo tendencyjny -
                przyjechali odpowiedzieć na zadane wcześniej pytanie, pan dąbrowki wypowiedział
                jedno zdanie (może powinien wziąć do pomocy kuszkowskiego - on słynie ze
                zdolności krasomówczych, w których na ogół jest 0,0037% prawdy)a z wypowiedzi
                Burmistrza Całki wycieli to co było im potrzebne.
                Może następna wizyta Faktów będzie bardziej obiektywna - może chociaż postarają
                się aby obydwaj panowie odpowiedzieli na więcej niż jedno pytanie - a pytania
                postawimy im wcześniej inne. Poza tym jest jeszcze WOT, Interwencja, Uwaga, no i
                wszystkie dzienniki codzienne. Zgodzę się z Tobą Jarku ( :)) że fakty są
                porażające. Myślę jednak, że jeszcze moment się wstrzymamy.

Pozdrawiam rozsądnych, a dla Zosi chyba nie doczekamy się odpowiedzi...
                • Gość: Z bemowa Re: Fakty są faktycznie porażające... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 08:20
                  Burmistrz Dąbrowski startował z list PIS w poprzednich wyborach a teraz z Po w
                  związku z decyzją całego ugrupowania. SKL tak zadecydowało, nie Dąbrowski. Więc
                  trudno pisać o zmianie barw. A, że ludzie głosowali na 1-szego na liście PO to
                  już inna bajka :-).
                  • bemoowiak 99% o tym nie wie !!! 15.03.07, 03:24
                    Przyjacielu - 99% tych ludzi nawet nie wie, że głosowało konkretnie na
                    burmistrza dąbrowskiego - skreślali po prostu nr.1 na liście PO niezadowoleni z
                    ogólnopolskich rządów PiS-u. Bezmyślność wyborcza, nie zapoznanie się z
                    programami, z osobami, które poszczególne ugrupowania wystawiły była tragedią i
                    porażką i pokazaniem jak myśli nasze społeczeństwo.
                    Ciekawy jestem co te 1500 osób które oddało głos na burmistrza dąbrowskiego
                    wiedziało i do dzisiaj wie o swoim "wybrańcu".
                    Na następne wybory chyba już nie idę - indolencja umysłowa wyborców i ich
                    pasywność mnie do tego zniechęca. Powiecie wybiorą za ciebie - a teraz nie wybrali?
                    I jeszcze niektórzy koledzy z podwórka lub przefarbowańcy bronią tego wyboru...
                    :))))))))))))
                    • lejceomara Krzysiu-całka cię zawiódł-trudno.................. 15.03.07, 17:00
                      ale nie wylewaj pomyj na wyborców.Głosowałeś na siebie :))))))
                      • bemoowiak Re: Krzysiu??? 15.03.07, 19:58
                        Gwiazdo Zaranna - ty myślisz mój INNY przyjacielu, że ja jestem Krzysztof
                        Krawczyk ???
                        :))))))))))))))))))))))
                      • bemoowiak Krzysiu-całka cię zawiódł-trudno............. 17.03.07, 00:40
                        1. Nie nazywam się Krzysio
                        2. Całka nigdy mnie nie zawiódł, gdyby tak było nie stawałbym w jego obronie,
                        dla mnie jest bardzo wartościowym człowiekiem
                        3. Nie wylewam tu pomyj na wyborców - chwiałbym ich tylko poprosić aby w
                        następnych wyborach głosowali świadomie, tzn, wiedzieli kim jest człowiek na
                        którego głosują, jaka jest jego historia i jakie ma plany - tylko tyle -
                        świadomość wyborcza.
                        4. Nie startowałem w wyborach, więc nie głosowałem na siebie.

Idź szukać swojego Krzysia i przestań do mnie przyjacielu wypisywać bzdety...
                        • lejceomara No tak...Nie dość że lewactwo to i shizofrenia.... 18.03.07, 19:25
                          Poczytaj swoje posty od poczatku..tak,ty nie obrażasz...hehehe...całymi dniami w urzedzie chodziłeś z rączkami z tyłu i wydzierałeś się na ludzi.....nie dość że lewackie gazetki kazałeśnam czytywać to jeszcze znieważałeś nas...ale wreszcie przyszedł Nowy i cie wywalił..hehehe...dyscyplinarnie prawie:))))))))))Cieszmy się Ojcowierydzykowie...gloria na wysokości:)
                          • bemoowiak Shizofrenia ??? 18.03.07, 20:00
                            No dobrze - wygrałeś - ja jestem Krzysiem a ty moim Kubusiem Puchatkiem, ja
                            kazałem ci czytać lewackie gazetki, jeść miodek i nosić śliczny biały
                            kaftanik... tylko odczep się już ode mnie, co? Przestań do mnie pisać, OK?
                            Tematem głównym tego postu nie był i nie jest twój stan psychiczny i twoje
                            urojenia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka