Gość: girl IP: 80.72.38.* 15.05.07, 21:26 Hej. Mam do Was prosbe mozecie mi powiedziec gdzie jest jakis dobry sklep z kosmetykami na Bemowie ozywiscie. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bemowianka Re: Sklep kosmetyczny IP: 80.72.38.* 16.05.07, 18:39 Omijaj szerokim lukiem tesco, auchan i itp Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Sklep kosmetyczny 18.05.07, 15:27 ja jestem zadowolona ze stoiska w CH Bemowo (w Carrefour'ze, na pietrze). panienka miła i sympatyczna, wie co i do czego, jak u siebie ma coś droższego, to mówi, czy coś innego tańszego jest na markecie. odradzma ten na Radiowej, blisko skrzyżowania z Powst. Sl., (koło przystanku w stronę Centrum). nie dość, że panie opowiadają sobie seriale, to są malo sprytne. po prezentacji kosmetyku, jak już wyraziłam chęć zanabycia, wcisnęły mi prawie że przeterminowany. zorientowałam się w porę. od tamtem pory sklep ten szerokim łukiem omijam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porady Re: Sklep kosmetyczny IP: *.aster.pl 23.05.07, 00:21 Bezpłatne porady kosmetyczne na Bemowie. www.atw.warszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś