Gość: uvw IP: *.pseinfo.pl 05.06.07, 08:53 Jakie macie doswiadczenia z ta administracja? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: ADM "Wspolny Dom" IP: 217.149.242.* 05.06.07, 09:34 niestety nie najlepsze odkad sa naszym nowym administratorem to same kłopoty pieniadze za rozliczenia przetrzymują,nie chca rozmawiac z lokatorami i wszystko zbywaja czyli nic nie robias jedynie wyremontowali dach i zabronili aby zakłądać anteny na nowym nie polecam poza tym panie z ZGN Wola maja ciagle z nimi problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uvw Re: ADM "Wspolny Dom" IP: *.pseinfo.pl 05.06.07, 10:57 a dach mojego bloku administratorka chce sprzedac samej sobie za 800 zl/m2 juz jako osbie prywatnej i dobudowac pietro. niezle co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: ADM "Wspolny Dom" IP: 217.149.242.* 06.06.07, 08:05 robia same przekrety ten dach chce kupic chyba za odsetki z naszych pieniedzy ktore przetrzymuje od poł roku na koncie nie wiem kto ich wybiera bo u mnie w bloku wspólnota to tylko trzy lokale i nie ma z nimi tez zadnego kontaktu pani dyrektor obiecuje gruszki na wierzbie i nie dotrzymuje obietnic Odpowiedz Link Zgłoś