goplana27 23.07.07, 10:35 Szukam kosciola na slub. Musimy wziac slub na Woli w nie naszej parafii ze wzgledu na dojazd do sali. Czy moze ktos polecic kosciol ladny lub o wyjatkowej atmosferze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolotwor Re: koscioly - Wola Bemowo 23.07.07, 13:31 Św. Wojciecha przy Wolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: koscioly - Wola Bemowo IP: 217.149.242.* 23.07.07, 14:21 Św. Wojciech na Wolskiej piękny kościół Odpowiedz Link Zgłoś
zzzytkaaa Re: koscioly - Wola Bemowo 24.07.07, 10:59 na Deotymy (chyba ta ul-odchodzi od gorczewskiej) jest sympatyczny kosciol, bylam na 2 slubach-b.ladne uroczystosci Odpowiedz Link Zgłoś
gitarolin Re: koscioly - Wola Bemowo 24.07.07, 11:19 Kościół św. Stanisłwa przy Bema, kameralny, historyczny niepowtarzalna atmosfara, miałem przyjemność grać w tym kościele na ślubie - akustyka doskonała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec okolic kosciolki , koscioly IP: *.aster.pl 24.07.07, 11:45 tak jest , przy Bema sliczny maly kosciolek , polecam , oraz drugie sliczne malenstwo przy redutowej , czyli wawrzyniec ;) a jak duzo luda to najlepiej jozef na deotymy , lub wojciech na wolskiej , ewentualnie chlodna , lub dzielna Odpowiedz Link Zgłoś
ataeb99 Re: koscioly - Wola Bemowo 03.08.07, 12:59 ale strasznie duuuuuuuuuuuuuuuuzy Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: koscioly - Wola Bemowo 24.07.07, 12:16 Kościół NMP Królowej Aniołów ul. Ks. Markiewicza przy Wrocławskiej Jeszcze są dwa na Jelonkach Jeden przy Stoenie a drugi chyba podniesienia krzyża miedzy halą wola a lazurową Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: koscioly - Wola Bemowo 26.07.07, 17:35 Wojciecha, Stanislawa i MAtki Boskiej( Bozej) Ostrobramskiej na Boernerowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fortuna Re: koscioly - Wola Bemowo IP: *.chello.pl 29.07.07, 20:48 Matki Bożej Królowej Aniołów - niepowtarzalna atmosfera, Księża Michalici są bardzo serdeczni i pomocni. W tym Kościele odbywają się też nauki przedmałżeńskie. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
goplana27 Re: koscioly - Wola Bemowo 31.07.07, 15:43 A co sądzicie o kościele św. Augustyna? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia271 Re: koscioly - Wola Bemowo 01.08.07, 22:26 Brałam ślub na Nowolipki u św. Agustyna. Było to w 2002 r. Jesteśmy bardzo zadowoleni - super oprawa , świetni księża i zapłata to co łaska a nie ustalona stawka. Kościół był ozdobiony pięknymi kwiatami. Chcieliśmy nawet ochrzcić tam synka w 2004 r. , ale jest to wcześniak i chrzest miał w szpitalu. Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: koscioly - Wola Bemowo IP: *.wsse.waw.pl 14.08.07, 10:38 Zdecydowanie polecam kościół św.Wojciecha ul.Wolska. Ja brałam tam ślub w 2002r. a w 2006 moja siostra, mszę prowadził niesamowity ksiądz, cała rodzina była zachwycona, nikt nie wynudził się na mszy jak to czasami była, ksiądz z niesamowitym poczuciem humoru, ( powierdzam osobiście, po ostatniej pasterce ). Jak się dowiem jak dokładnie się nazywał, to dopiszę . Odpowiedz Link Zgłoś