Dodaj do ulubionych

1 pytanie do burmistrza BEMOWA - ale za to jakie!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 21:04
mam tylko jedno pytanie ale za to w imieniu wiekszosci kadry
pracownikow urzedu (nie lizusow i kolesi) - czemu tak krzywdzisz
ludzi nakazujac kierownikom przyznawanie ocen 'zadowalajacych'
wszystkim jak leci pracownikom, bez wzgledu na ich faktyczne wyniki
pracy?, czy to zle miec dobrych pracownikow, a moze chce pan
burmistrz pokazac, ze w urzedzie przed rzadami PO nie pracowal nikt
dobry tylko same debile? Ocena dla pracownikow samorzadowych to na
bemowie fikcja i wielki ubaw dla 'wladzy' zeby pokazac kto
tu 'rzadzi'. trzymaj burmistrzu tak dalej, w koncu jeszcze cale
szeregi PO stoja w kolejce do zatrudnienia na bemowie, na pewno
swoja praca przyniosa chlube panu burmistrzowi (tak jak ci juz
zatrudnieni). brawo pan burmistrz! vivat!!
Obserwuj wątek
    • Gość: anty-Dąbrowski 1 pytanie do burmistrza BEMOWA - ale za to ja IP: 125.65.77.* 06.10.07, 18:14
      Rambo jak to dlaczego?
      Dlatego grubasek zwany burmistrzem każe Ciebie i Twoich kolegów oceniać na
      "zadowalający", bo jeśli jesteś zadowalający a nie bardzo dobry to on będzie
      miał powód aby Cię wypieprzyć z urzędu i zatrudnić na Twoje miejsce 3 następnych
      koleżków z podwórka aby dołączyli do już zatrudnionych przez ostatni rok, zwany
      rokiem "udąbroszczowienia" i "POukoleżkowanienia" gminy, 300 koleżków (prawie
      jak w tym filmie, tylko że to nie Spartanie a koleżki-obiboki), które zresztą
      już nie mają gdzie siedzieć w tym "ulu".
      Czy to dla Ciebie jasne?
      Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: 1 pytanie do burmistrza BEMOWA - ale za to ja IP: *.spray.net.pl 06.10.07, 20:59
      ogólnie dąbrowski przesadza z tymi koleżkami, zatrudnia znajomych na
      etety, daje im pensje a niektórzy nawet ani razu się w pracy od pół
      roku nie pokazali - czekają tylko do emerytury. Kolejne etaty
      dąbrowski tworzy bo Delegetury weszły pod zarząd Burmistrza więc ten
      już wypieprza ludzi i zaprasza swoich a pewnie kolejni bez
      doświadczenia, bez wykształcenia będą dostawać premie po 5000 zł -
      przecież lokalne PO też potrzebuje kase na reklame.
      • 3tysie Nie wierzę w te pierdoły o których tu piszecie. 07.10.07, 20:42
        Po prostu sądze że jednak pomalutku zwierzchność zaczyna przygladać wam sie dokładniej i rozlicza z pracy.Mnie zawsze interesowało dlaczego w okienku rejestracji pojazdów obsługiwaliście zawsze tylko określoną liczbę interesantów???
        Po za tym za brak żłobków powinni was wypierniczyć na zbity pysk,bo chyba wsze przewidywania są na takim poziomie jak ilość żłobków na dzielnicy czyli 1. Gratulujemy burmistrzowi że wreszcie ze świętych krów sprowadza was na ziemię i uświadamia że najważniejszym jest petent,wy jesteście na końcu i jeszcze jedno do was,pracowite robaczki.Jak pracuje się do 16.00 to z firmy wychodzi się najwcześniej 10 minut potem.A jednak o 16.02 wychodzi tłum urzędniczej śmietanki i na przystanku można posłuchać ciekawych ale i śmiesznych rzeczy.----GŁOSUJMY NA PIS------
        • Gość: Jarek D. A tu juz rok minął jak Jaruś rządzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 14:56
          ... i co i nic. Buractwo się pleni w urzędzie. Etatciki się nowe
          tworzy a koleżkowie z trzepaka co to g..no potrafią za głównych
          specjalistów robią. Pieniązki biorą, a te resztki fachowej kadry co
          to nie zostały wy.....lone zaiwaniaja jak małe mesreszmity za tych
          trzpakowców. Tak wygląda rzeczywistość w budynku przy ulicy
          Powstańców Śląskich 70. Co do godzin pracy to o godzinie 16.05 to
          parking przy urzędzie jest na tyle pusty że można tam helikopterem
          wylądować natomiast wyjazdy na P. Śląskich,Górczewską i Konarskiego
          są tak zawalano jakby to była co najmniej Marszałkowska.

• Gość: Monika Do :3tysie IP: 217.153.166.* 08.10.07, 20:38
            Tak, teraz to są wielkie zmiany, te ogromne ilości żłobków stworzone
            przez "grubaska" w gnieciuchowym garniturku, te przedszkola, szkoły
            wzbijają się na nieziemskie poziomy, do pracy jedziemy metrem a
            reszta której do metra daleko z lotniska, bo ma do dyspozycji
            helikoptery za które płaci misio-rysio.Oj raj...
            W Ratuszu takim pięknym przykładem tego co zostało wyżej opisane
            jest np. Wydział Sportu. Tam są dobrani ludzie wg klucza i nie
            tylko chodzi o przynależność partyjną.Nikt tam nie jest z
            przypadku.Trzeba było się czymś zasłużyć, aby tam się dostać albo
            kogoś znać.Jednak zawsze nazywa się to konkurs choć z góry wiadomo
            kto go wygra. A wielkim operatorem od nic nie robienia jest
            naczelniczyna kiszkowski. Jedyną rzeczą o jakiej "myśli" to jak tu
            nic nie zrobić przez cały dzień. Chłop ma fantazję a to się poopala,
            a to z dziewczynkami wyskoczy "coś załatwić" i dzień zleci.Tak
            wygląda praca pod rządami nowego, świeżego podmuchu. Zatrudniono
            oficjalnie nowych ok. 80 osób (dodatkowych etatów)- tak zmiany,
            zmiany, zmiany.
            • Gość: J.D. - NIE! Do :3tysie IP: *.ip.fastwebnet.it 10.10.07, 19:01
              80 osób zatrudnionych (bez wiedzy, bez rozumu, bez doświadczenia, bez
              umiejętności, bez przygotowania a przede wszystkim BEZ KONKURSÓW ale za to ze
              ZNAJOMOŚCIĄ pana dąbrowskiego) dodać kilkadziesiąt zwolnionych po przejęciu
              władzy = PRYWATNY FOLWARK PANA JARKA i do tego folwark zwierzęcy.
              A kto za to płaci - pani płaci, pan płaci i ty 3tysie też płacisz - a w co
              wierzysz to twoja sprawa, ale może idź do ratusza i spróbuj się dowiedzieć o
              ruchy kadrowe, składy osobowe poszczególnych wydziałów, przebieg konkursów na
              stanowiska i wykształcenie i przygotowanie zawodowe nowo zatrudnionych?
              Na pewno ci się uda... :))))))))) .... twój nowy, dobry (też przygotowany na to
              stanowisko) burmistrz ci to ujawni... :))))))))

PS/ Monika - masz już męża? ;) Bo chętnie się Tobą ożenię :)
              • Gość: puszysta Re: Do :3tysie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 11:14
                nie uwazam żeby uczciwe było ocenianie WSZYSTKICH tak samo. A tak
                właśnie ma być: WSZYSCY urzędnicy niezależnie od stażu,
                wykształcenia, umiejętności mają dostać oceny zadowalające! Z
                doświadczenia wiem, że w Urzędzie są i koszmarne darmozjady i
                naprawdę porządki urzędnicy. Nigdy nie ma tak, że wszyscy są cacy,
                albo be. A tu robi się kpinę z ocen pracowniczych - zamiast wywalić
                tych, którzy sie nie nadają to wszystkich wrzuca sie do jednego
                worka.
                Uważam też, że chociaż dla wielu nowych urzędników to jest to tylko
                fucha żeby się dorobić, to jednak dla ogromnej reszty, która dzięki
                apolityczności i fachowości (tak tak są tacy, choć pewnie nie przy
                okienku)cały czas pracuje w urzędzie to jest praca (nie fucha). I ci
                ludzie mają dom, rodziny do wyżywienia i nie uważam, że wszystkich
                traktować nalezy jak złodziei, bo nimi nie są!
                • 3tysie w dalszym ciągu uważam że to bzdury. 12.10.07, 10:25
                  Jeśli jest łamane prawo w urzędzie to proszę powiadomić prokuraturęa nie wywlekać jakieś brudy i żale.Dlaczego w takim razie nikt w urzędzie nie protestuje??? Widocznie zwolniono lub upomniano dwóch trzech nieudaczników a teraz żal za straconą intratną (jak zaznaczyłeś) posadką.
                  • Gość: Irytujesz mnie 3tysie - jesteś nowozatrudniony w urzędzie ??? IP: 62.233.201.* 12.10.07, 11:46
                    bo w takim tonie się wypowadasz jakbyś był jednym z
                    nowozatrudnionych nieudaczników...
                    mówisz 2-3 nieudaczników zwolniono - więc ja ci mówię - 20-30
                    specjalistów, ludzi z wieloletnim doświadczeniem, którzy znali się
                    na tym za co im płacono...
                    dlaczego -żeby zatrudnić 30 koleżków, kolezanek, koleżków koleżków o
                    partyjenej PO-wskiej wdzięczności i zatrudnianiu niedoszłych radnych
                    (jak p.Zygrzak) nawet nie wspominam...
                    trochę obiektywizmu a przede wszystkim czytaj ze zrozumieniem...
                    a co do wywlekania brudów - to nie brudy, to forum publiczne na
                    którym każdy niezadowolony mieszkaniec Woli czy Bemowa może napisać
                    co do wnerwia...
                    a mnie na przykład irytuje PO-wska koleżkowatość uprawiana w
                    samorządzie dzielnicy w której mieszkam, która prowadzi do pracy
                    ludzi niekompetentnych i nieznających się na niczym - łacznie z
                    panem burmistrzem na czele, co z koleii prowadzi do kompletnej
                    stagnacji a wręcz regresu Bemowa...
                    i ty mnie irytujesz swoją ignorancją jeśli chodzi o treść zawartą w
                    tekście pisanym...
                    najpierw zrrozum przekaz - później odpowiadaj.
                    • 3tysie Nie zmieniam zdania-dopóki nie poznam faktów. 12.10.07, 12:00
                      Gdyby zwolniono 20-30 specjalistów to wg.mnie pozostali nie mieliby po co przychodzić do pracy bo uważam że i tak pracuje tam was za dużo.Wystarczy popatrzeć na wydz.komunikacji.Markowanie ruchów i swobodne łażenie wszędzie gdzie tylko można tylko nie do petenta. Mnie i większości wyborców z Bemowa nie odpowiadała zła sława i przeszłość poprzedniego włodarza.Ten chociaż nie upija się i nie odwożą go do "żłobka".Nie znam Zygrzaka ale pamiętam że poprzedni burmistrz został radnym i ale tez chciał wykonywać obowiązki burmistrza (całkiem się mu poprzewracało:)Uważam w dalszym ciągu że sa to jakieś niejasne brudy które próbujesz wywlekać na forum i prośba może do prokuratury rejonowej aby sprawdziła stan faktyczny,bo być może dochodzi do nadużyć w urzędzie-działam teraz w twoim imnieniu.Jestem "wykształciuchem" i zrozumienie twojego tekstu faktycznie....sprawia mi trudność.Ale że ktoś wreszcie wziął się za urzędnicze stanowiska aby usprawnić pracę i pomniejszyć koszty tejże o to mogę tylko bić brawo.Napisz może czym zajmowałeś sie za poprzednika,może to ty odpowiadasz za brak chodników na kaliskiego?między Kocjana a Narwik ??? Pozdrawiam.
                      • Gość: Janek 3 tysie jesteś totalnym ignorantem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 14:59
                        ... jeżeli tak uważasz. To co opisałeś to twoja subiektywna ocena a
                        nie rzeczywistość. Praca w urzędzie to nie meeting lekkoatletyczny.
                        I nie każdy musi śmigać 10 sek. na 100 metrów bo tobie tak właśnie
                        odpowiada. A co do 2-3 osób wywalnonych to jesteś troszkę żałosny i
                        lepiej żebyś się tu na tym forum nie uskuteczniał bo wystawiasz
                        sobie niezbyt ciekawą laurkę. Podam jeden przkład: Wydział Prawny na
                        miejscu jednej osoby (prawniczki z wykształcenia po Uniwersytecie a
                        nie po szkółce niedzielnej jak cała reszt nowo zatrudnionych), która
                        dawała sobie nieźle radę i nie potrzbowała pomocy pracują teraz
                        dwie. Niezła oszczędność a dodam jeszcze że jedna z tych osób to
                        wogóle nie ma pojęcia o prawie ani o robocie (starzy pracownicy
                        bardzo dobrze wiedzą o kim mowa). Takich przykładów mógłbym podać
                        jeszcze kilka ale po co? Żeby szczęka zupełnie ci opadła (niezbyt
                        ciekawa perspektywa). Proszę cię więc nie zabieraj głosu jeżeli nie
                        masz bladego pojęcia o tych sprawach. No chyba że masz wpisane w
                        swój zakres obowiązków podpisany przez samego Wielkiego Moderatora
                        tej dzielnicy.

Siemaneczko Brachu i zastanów się dobrze zanim znowu napiszesz
                        jakieś kosmiczne złote myśli.

• 3tysie Jestem obiektywny,bo jestem petentem..... 13.10.07, 23:50
                          Nie zarzucaj mi subiektywności jeśli nie wiesz co znaczy te slowo.Ani nie jestem POwcem (wprost przeciwnie) ani nie jestem pracownikiem waszego grajdołka.Jestem petentem który parenaście razy do roku korzysta z usług urzędu.Widzę co się działo kilka lat temu,te ciągłe wędrówki ato z ręczniczkiem a to z talerzyczkiem -pracowników a dzisiejszą teraźniejszość.Praca w urzędzie państwowym to nie kolejny wasz przywilej tylko służba wobec mieszkańców.Popatrzcie jak jest w innych krajach.OBIEKTYWNIE.praca w urzędzie polega na dostosowaniu pracy urzędu do potrzeb petenta.Francja-część urzędników pracuje od 7-17 a część od 11-20 i nie ma tam mowy o tym że któryś urzędnik czegoś nie wie!!!
                          Wypłakiwanie swoich żali o zwolnieniu jest dla mnie głupie.Jest ktoś lepszy od ciebie to zastępuje cię i koniec.Takie jest prawo kapitału.
                          Pytanie do jakna lub ani---czy to wy byliście odpowiedzialni za to że w naszej gminie jest J E D E N żłobek ???? Co za smutny frajer nie przewidział wzrostu przyrostu naturalnego przed rokiem ??? To za to was pozwalniali?za tą niekompetencję???? To zrobiono dobrze!!!! Siedzicie i dupska grzejecie i biadolicie nad swoim losem a nad losem ludzi którzy nie mogą zostawić dziecka w przedszkolu lub żłobku z powodu braku tychże kto się pochyli ????
                          Jesteście właśnie żałośni.Zawsze tylko dbaliście o swoje i teraz wreszcie ten układ jest rozbijany i to jest dobre !!
                          • Gość: Ania Do: 3 tysie IP: *.4kroki.net 14.10.07, 12:37
                            Ty tylko jesteś biednym, chorym z zawiści człowiekiem i nie chce mi
                            się z tobą gadać...Pozdrów jarka.
                            • 3tysie Szkoda że biednym,wy biednych mileliście gdzieś. 14.10.07, 18:21
                              Gość portalu: Ania napisał(a):

> Ty tylko jesteś biednym, chorym z zawiści człowiekiem i nie chce mi
                              > się z tobą gadać...Pozdrów jarka.

I wreszcie sie kończy panoszenie dupowłazów włodzia.Za robotę czas się wziąć.Dąbrowskiego nie zam ale -pozdrawiam!Robi dobrą robotę i przypominam że większość wyborców a także petentów urzędu opowiedziała się za zmianami w ratuszu i dlatego są te zmiany.

Pozdrów konia i poklepgo po pysku!
                              • Gość: Górce Re: Szkoda że biednym,wy biednych mileliście gdzi IP: *.acn.waw.pl 14.10.07, 20:07
                                3tysie nieważne jak będziesz się starał udawać zwykłego mieszkańca
                                ucieszonego działaniami JD każdy kto ma rozum i wie co się dzieje w
                                urzędzie DOSKONALE WIE że jesteś tylko jednym ze sługusków JD.
                                POzdrów Jarka
                                • 3tysie No,oczywiście,Towarzysze szmaciaki wiecie lepiej. 14.10.07, 20:45
                                  Wywodzicie się pewnie z tej formacji która do niedawna służyła komisarzom,i oczywiście wiecie lepiej.I nie przekonacie mnie że nie jesteście komuchami z betonowymi łbami naszpikowanymi dziełami Marksa i Lenina.Pozdrówcie włodka chociaż ja i inni mieszkańcy bemowa nie postrzegaliśmy go jako gospodarza a tym bardziej polityka.

Pozdrowienia dla obecnego Burmistrza przesyłają i mieszkańcy i...na ichprośbę:) ci co pisali powyżej.
                      • Gość: Ania Re: Nie zmieniam zdania-dopóki nie poznam faktów. IP: *.4kroki.net 12.10.07, 21:59
                        Myślę a nawet jestem przekonana, że skrobiesz bezmyślnie to co ci
                        podpowiada wielbiciel grubaska bądź sam grubasek.Udajesz albo jesteś
                        chory jeżeli wierzysz w to co piszesz. Wszystko co robi ten biedny
                        człowiek jest w granicach danych mu uprawnień. PO zabezpieczyło się
                        na tyle skutecznie, że zwalnianie, bądź zmuszenie do zwolnienia się
                        człowieka, którego jedyna winą jest fakt apolityczności odbywa się w
                        ramach szeroko pojętej "wolności obywatelskiej" i "praworządności".
                        Nic nie wiesz o tych ludziach i nie masz prawa oceniać ich w taki
                        sposób.Nie masz pojęcia o osobistych przeżyciach tych ludzi
                        traktowanych jak przysłowiowe ściery do podłogi.Często musieli
                        dokonywać dramatycznych wyborów w dużym napięciu. Znakomita
                        większość odeszła sama bo byli to ludzie, którzy znaleźli pracę i
                        ich poziom intelektualny nie pozwalał na dalszą "współpracę" z nowym
                        zarzadem. To nie był poziom na którym mogli się znaleźć a tym
                        bardziej pracować.A co do poprzednika to dziwi fakt, iż jedno
                        zdarzenie w życiu, jeden błąd jest notoryczne wyciagany przez
                        kolesiów jarka. To już się staje śmieszne a nawet tragiczne ile
                        można.Te kontrole, audyty,zapytania NIC nie wykazały. Poprzedniemu
                        Zarządowi nic nie można zarzucić.Zupełnie nic... W chwili obecnej
                        sytuacja jest beznadziejna. Wszystko stoi a jedynie dobrze idzie
                        zatrudnianie nowych ( ok 80 osób). Ponoć moderator Dzielnicy ma
                        takie założenie, że pozbędzie sie wszystkich "niewygodnych".Nowo
                        zatrudniane osoby zawsze mają osobiste powiązania a najmilej
                        widziane sa te z PO-to nie przypadek. Oceny bardzo dobre, nagrody
                        kwartalne tylko dla znajomych badź donosicieli czyli tych, którzy
                        nie mogli odejść bo nic nie potrafią.Myslę, że nadal nic nie
                        rozumiesz i jesteś przekonany do swoich mądrości ale nic mnie to nie
                        obchodzi.
                        • ciamcia-ramcia Jedno pytanie do burmistrza. 14.10.07, 20:57
                          Dlaczego parking pod ratuszem w całości wypełniaja samochody urzedników ? W piątek od rana przyjechałam z dziećmi i nie miałam gdzie zaparkować !!! Może część parkingu np.1/3 zostałaby zarezerwowana dla petentów ?Dlaczego musiałam z dziećmi iść aż od ul.Konarskiego?
                          • Gość: skrzat Re: Jedno pytanie do burmistrza. IP: *.4kroki.net 15.10.07, 18:43
                            Dlatego, że urzędnicy zatrudnieni w takiej ilości przez jarka
                            nietylko biorą po 5000 tysięcy premii kwartalnej zarezerwowanej dla
                            zauszników ale i są pankami w Dzielnicy i mają GDZIEŚ
                            interesantów.Tak jak im pozwala moderator w gnieciuszkach.Praca w
                            urzędzie to dla tych ludzi taki lans.Panny z gołymi brzuchami
                            wysiadajace z dobrych (im bliżej zaparkowanych tym lepiej)
                            samochodów.Obowiązkowo tipsy i różowe kolory. Fajnie jest... Kilka
                            takich sztuk jest w samym Wydziale Sportu no ale cóż naczelniczyna
                            jest z tego znany.
                            • ciamcia-ramcia Mnie chodziło o parking. 15.10.07, 19:11
                              Cztery lata temu gdy urodziłam drugie dziecko był ten sam problem.Nigdy nie można blisko urzędu zaparkować bo stoją te wasze rzęchy.Parking jest chyba dla interesantów w nie urzędników.
                              • Gość: skrzat Re: Mnie chodziło o parking. IP: *.4kroki.net 15.10.07, 19:28
                                TAK zgadzam się większa część parkingu powinna być dla
                                INTERESANTÓW.To powinno być oczywiste.Jednak tak nie jest.Jak miał
                                nastać Nowy pan Dzielnicy to udawał dobrego i latał po parkingu,
                                robił zdjęcia a ku uciesze pracowników, wzywał policję nawet na
                                pracownika, który jeździ na wózku i stał na miejscu dla
                                niepełnosprawnych(prawidłowo).Wtedy to dał się już poznać jako
                                wielki twórca i moderator.No cóż potem zaczynał swoje panowanie i
                                zatrudniał, zatrudniał, zatrudniał, zatrudniał co powoduje brak
                                miejsca a że zatrudnił swoich to już mu niezależy na miejscach dla
                                interesantów.Pozdrawiam.
                                • ciamcia-ramcia Chyba czytać nie potrafisz.Ty pracujesz w Ratuszu? 15.10.07, 20:00
                                  Napisałam WYRAŹNIE DEBILU że ZAWSZE brakowało tam miejsc,a ja przyjeżdżam z TRÓJKĄ DZIECI i muszę drałować od konarskiego na piechotę bo parking jest pozastawiany waszymi RZECHAMI.Nie dość że polikwidowaliście przedszkola,nie potrafiliście przez pięć lat chodnika na Pełczyńskiego zrobić to jeszcze się tu wymądrzasz jak nie przyrównując OSIOŁ.Nie interesuje mnie czy w ratuszu pracują barbie czy dewotki interesuje mnie szybkie i sprawne załatwienie sprawy.Za tydzień będę znowu w Ratuszu i CHCĘ zaparkować POD RATUSZEM.Nie rozumiem dlaczego nie można przeznaczyć 1/3 parkingu tylko dla interesantów.Przecież to z NASZYCH pieniędzy budowano a nie z WASZYCH.Czas aby ktoś przyjrzał się temu bliżej.Nie pozdrawiam.
                                  • Gość: skrzat Re: Chyba czytać nie potrafisz.Ty pracujesz w Rat IP: *.4kroki.net 15.10.07, 20:52
                                    Ok. W takim razie to ty musisz zrozumieć, że jesteś jak to
                                    nazwałaś "Debilem". Czytać należy ze ZROZUMIENIEM a ty masz z tym
                                    problem. Jeżeli tak stawisz Debilu sprawę to odpowiem twoim tonem:
                                    trzeba było się nie parzyć bez umiaru bo z jednym dzieckiem możesz
                                    przyjechać wózkiem i nie potrzeba wówczas parkingu na
                                    autobus.Widocznie zasługujesz na takie traktowanie i odpowiada ci
                                    ten ton wypowiedzi.Gratuluję poziomu a sobie umiejętności zniżenia
                                    się do niego.
                                    • ciamcia-ramcia Sam jesteś debilem,jak można tak traktować ludzi. 15.10.07, 21:02
                                      W moim pierwszym poście zwróciłam uwagę na zatloczony parking,w iekszości przez urzędników z Ratusza a ty mi tu o jakichś barbi z fioletami.Guzik mnie obchodzą wasze tarcia,jestem interesantem i chcę załatwić swoje sprawy.Twoje potraktowanie obiety z trójką dzieci uwidacznia WASZE podejście do mieszkańców Bemowa.Dla mnie to mogą was wszystkich pozwalniać bo Wy chcecie być w centrum uwagi???? I tylko obchodzą was stołki.TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI.
                                    • suka_online Licz się ze słowami skrzacie zza krzaka. 15.10.07, 21:13
                                      Ona ma prawo upominać się o dobre traktowanie,azjatycki hedonisto.Jaruś powsadzał was na stołki i innych już nie zauważacie,Bydlaki jesteście.Za poprzedniego darmozjada było lepiej.Chociaż gonił was za parkowanie pod ratuszem.I miał rację.
                                      A wogóle -co za idiotyczny nick SKRZAT.Faktycznie debil jesteś.
                                      • Gość: tyszka Re: Licz się ze słowami skrzacie zza krzaka. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.10.07, 18:19
                                        Wara wam narodzie od JARKA I PO, SZKODA WAM ZE WY JEGO NIE ZNACIE, I
                                        ZE WAM NIC NIE ZALATWIL, INACZEJ INACZEJ BYSCIE GADALI.
                                        • suka_online Re: Licz się ze słowami skrzacie zza krzaka. 16.10.07, 19:46
                                          Gość portalu: tyszka napisał(a):

> Wara wam narodzie od JARKA I PO, SZKODA WAM ZE WY JEGO NIE ZNACIE, I
                                          > ZE WAM NIC NIE ZALATWIL, INACZEJ INACZEJ BYSCIE GADALI.

I ciebie też w Tym Ratuszu zatrudniają? Dysgrafik to przy tobie orzeł z polaka.
    • Gość: gienio Re: 1 pytanie do burmistrza BEMOWA - ale za to ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 12:03
      Jedyna nadzieja w tym, ze teraz jak PO wygrala, to cala "gorka" i
      ich "najlepsi pracownicy" - pojda w ministry... powodzenia w
      dalszej sciezce kariery, tylko zabierzcie ze soba te wszystkie nowe
      super nabytki jak np; asystenka osobista - najglowniesza
      specjalistka z sekretariatu! a pan Rzygziulek - na Rzecznika Rzadu,
      chyba, nie? Gratulujemy i powodzenia!
      • Gość: Tez z Bemowa Re: 1 pytanie do burmistrza BEMOWA - ale za to ja IP: 89.171.172.* 08.11.07, 14:11
        No właśnie nadziei nie ma że pójdą w ... bo pan dąbrowski został
        (jak tam panie burmistrzu się na motorku po dziedzińcu ratusza
        jeździ - nowy plac zabaw pan sobie znalazł?) i cała plejada nieuków
        POukładowych w ratuszu...
        Nie ma żadnej nadzieii - jest beznadziejnie...
        • suka_online To oddacie wreszcie żłobki i przedszkola???? 09.11.07, 10:03
          Które polikwidowała poprzednia ekipa urzędasów pod wodzą jeszcze p.całki? Dąbrowski zaczął robić z wami porzadek (poobcinał pensyjki) i zaczął wymagać pracy,zaangażowania i.....wreszcie logicznego,spójnego myślenia!!!!! Polikwidowaliście,kmiotki,przedszkola,brak żłobków ale....o swoje biznesy macie czas dbać.
          • Gość: Tez z Bemowa ty... matka-polka IP: 89.171.172.* 09.11.07, 12:22
            o co ci w ogóle chodzi? jakie przedszkola i złobki? co mnie to
            interesuje? ja nie mam dzieci i mam gdzieś żobki - narodziłaś to się
            opiekuj, a nie masz pretensje do całego świata
            mnie interesują właśnie porządki p. Dabrowskiego - ciekawe jakie? bo
            najbardziej interesuje mnie to, że jak całe PO nie robi kompletnie
            nic oprócz zatrudniania i płacenia grubych pieniędzy swoim nic
            nieumiejącym koleżkom (wbrew obcinaniu pensji o których piszesz).
            ustawianie konkursów, zatrudnianie bez konkursów a przede wszystkim
            CO Z BEMOWEM??? kompletna stagnacja w każdej dziedzienie, a może
            raczej regres...?
            • suka_online No to podaj przykłady poprzedniej ekipy. 10.11.07, 18:19
              Jakie inwestycje miała ekipa "polityków nie gospodarzy"???? Oprócz oczywiście fajerwerków na nasz koszt??? A może to ty jesteś tym mizernym urzędniczynom który podpisał się pod likwidacja przedszkoli na bemowie??? I skąd twoje twk dokładne wiadomości nt.zarobków obecnych władz?????Może stoisz tuż za nimi???

Rozdawaliście lokale swoim komuszym kolegom-jesteście takim zatwardziałym lokalnym komuszym BETONEM.Poparrańcy których nie poparli mieszkańcy Bemowa teraz płaczą....Płaczcie!!!! Dobrze wam tak.Nie pozdrawiam.
    • Gość: piesek Re: 1 pytanie do burmistrza BEMOWA - ale za to ja IP: *.4kroki.net 10.11.07, 21:24
      To co piszesz jest żałosne.Czytaj to co wcześniej zostało przez
      ciebie wypocone. To ty wiesz co się dzieje w Ratuszu, to ty opiewasz
      jarka, to ty masz za to płacone i dlatego wiesz ile.Choć do pewnego
      momentu pisałaś lub pisałeś, że ty zwykły mieszkaniec jesteś i tylko
      te żłobki i przedszkola tak cię ruszyły.Nie masz argumentów. Jedyna
      sprawa którą poruszasz to żłobki, przedszkola i pijaństwo.To jest
      nudne i już nie śmieszne.Twój wódz ma władzę niech sie wykazuje. Na
      chwile obecną to DRAMAT.Nie robi nic z wyjątkiem tzw.lansu
      grubasa.Ale nie ma się co dziwić, jeżeli takie małe smrody otaczaja
      małego grubasa.Dobrze ci napisali, że trzeba było sie nie parzyć to
      byś tyle miejsc w żłobkach i przedszkolach nie potrzebowała lub nie
      potrzebował.A tak na marginesie za te premie co dostajesz za
      monotematyczne wypociny to na prywatne ci wystarczy albo z
      mariuszkiem załatwisz sobie miejsce.Prace sobie załatwiacie za sporą
      kasę to przedszkola sobie nie wyprosisz.

• suka_online No,urzędniczyno(były)ruszyło cię wreszcie. 10.11.07, 21:59
        Gość portalu: piesek napisał(a):

> To co piszesz jest żałosne.Czytaj to co wcześniej zostało przez
        > ciebie wypocone. To ty wiesz co się dzieje w Ratuszu, to ty opiewasz
        > jarka, to ty masz za to płacone i dlatego wiesz ile.Choć do pewnego
        > momentu pisałaś lub pisałeś, że ty zwykły mieszkaniec jesteś i tylko
        > te żłobki i przedszkola tak cię ruszyły.Nie masz argumentów. Jedyna
        > sprawa którą poruszasz to żłobki, przedszkola i pijaństwo.To jest
        > nudne i już nie śmieszne.Twój wódz ma władzę niech sie wykazuje. Na
        > chwile obecną to DRAMAT.Nie robi nic z wyjątkiem tzw.lansu
        > grubasa.Ale nie ma się co dziwić, jeżeli takie małe smrody otaczaja
        > małego grubasa.Dobrze ci napisali, że trzeba było sie nie parzyć to
        > byś tyle miejsc w żłobkach i przedszkolach nie potrzebowała lub nie
        > potrzebował.A tak na marginesie za te premie co dostajesz za
        > monotematyczne wypociny to na prywatne ci wystarczy albo z
        > mariuszkiem załatwisz sobie miejsce.Prace sobie załatwiacie za sporą
        > kasę to przedszkola sobie nie wyprosisz.

O jakim ja pijaństwie pisałam to niewiem ale wiem że na główkę czas się zacząć leczyć.Mnie ten bałagan w Ratuszu nie przeszkadza,jeśli burmistrz robi z wami porządek to widocznie coś tam na was jest.To ty ciągle podnosisz,sklerotyku zdziadziały, o tym co i ile kto zarabia i jaka to krzywda "faHowcom" się stała.Myślę że sporą kase to ty straciłeś,pewnie na jakimś ustawionym kontrakcie,ale to mnie też guzik obchodzi,niech ci z CBA się tobą zajmują.

Acha,i jeśli pijesz to patrz co.

>
        >
        • Gość: Piesek Do: suni IP: *.4kroki.net 10.11.07, 22:14
          G..no wiesz mały glucie ile mam lat, kim jestem i co wiem na temat
          poruszany przez ciebie. Jesteś człowiekiem grubasa, płaci ci za to
          co piszesz gruba kasę. Nie masz argumentów.A w kwestii fajerwerków
          to nie widzę żeby jarek zrezygnował z czegokolwiek co robiła
          poprzednia ekipa. Żyje z nich jak owsik na kupie. Każda impreza
          zaczyna i kończy się jak poprzednio. Nic nowego nie wymyślili z
          wyjatkiem jak wydawać więcej kasy na kolegów. No nie jest jeden
          wyjątek. Poprzednik nie jeździł na motorze z sekretarką po parkingu
          w godzinach pracy.
          • suka_online Tak,ten nie leży pijany na trwaniku. 12.11.07, 08:55
            Gość portalu: Piesek napisał(a):

> G..no wiesz mały glucie ile mam lat, kim jestem i co wiem na temat
            > poruszany przez ciebie. Jesteś człowiekiem grubasa, płaci ci za to
            > co piszesz gruba kasę. Nie masz argumentów.A w kwestii fajerwerków
            > to nie widzę żeby jarek zrezygnował z czegokolwiek co robiła
            > poprzednia ekipa. Żyje z nich jak owsik na kupie. Każda impreza
            > zaczyna i kończy się jak poprzednio. Nic nowego nie wymyślili z
            > wyjatkiem jak wydawać więcej kasy na kolegów. No nie jest jeden
            > wyjątek. Poprzednik nie jeździł na motorze z sekretarką po parkingu
            > w godzinach pracy.
    • 3tysie No,co tam debile z posadek ??? 10.11.07, 22:07
      Dalej wam się rozumy kotłują? Ponarzekajcie jeszcze,komuszki zapieczone w garnku ze smołą.Bardzo lubię czytać te wasze wycie do księżyca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka