Dodaj do ulubionych

POMOC ALLEGRO TO WIELKA FIKCJA!!!!!!!!!!!!!

14.03.10, 14:55
kupilem od goscia czesc karoseri , zanim doszlo do kupna pytalem o
kilka szczegolow , wszystko OK. poniweaz mieszkam poza granica
polski prose go sprawdzenie czy sa w zwiazku z zaplata i przesylka
dodatkowe ksata, koles stwierdza ze podal mi ostaeczny koszt
trasakcji , przelewam pieniadze z mojego konta , poczym po kilku
niach dostaje informacje ze jego bank potonca mu z przelewu 40zl ,
niema problemu ja mu doplacam , po dwuch tygodniach dostaje
zakupiona czesc karoserii, niestety pop rzywiezieniu do domu
stwierdzam ze paczka jest bardzo kiepsko zabezpieczona przd
uszkodzeniami , detal jest pogiety , zaraz robie fotki i wraz z
notatka przesylam sprzdawcy , proszac o rozwiazanie sprawy
polubownie , facet zaczal sie atawiac , ze to moja wina anie jego bo
ja sie zgodzilem na przesylke , tak zgodizlem sie ale nie na
przesylke szmelcy mi niepotrzebnego , w jednej z odpowiedzi
stwierdzil ze przweoznik jezdzil po paczce widlakiem a on ma mi
oddawac kase przeciez tak to on na zycie niezarobi , ma gosc talent
do pisania bredni
CHETNIE SIE PODZIELE DANYMI GAGATKA , allegro umywa rece chodz pisze
o wieokierunkowej pomocy z ich strony ,
LIDZISKA STWORZMY LISTE LICHWIARZY Z ALLEGRO , POMAGAJMY SONBIE
NAWZAJEM , OSTRZGAJMY PRZED KRETACZAMI BO PRAWO POLSKIE SCIGA TYLKO
UCZCIWYCH I ALLEGRO TEZ !!!!!!!!!
POZDRAWIAM
swedpol
Obserwuj wątek
    • telefoniik Re: POMOC ALLEGRO TO WIELKA FIKCJA!!!!!!!!!!!!! 02.04.10, 13:09
      Misiek, allegro nastawione jest na zysk. Na nic weice, kto bedzie
      przejmowal sie kupujacymi? A tej ich dkelracje to tylke reklama

Czy wiesz ile oni zarabiajan ap rowizji:")
      • inquisition Potwierdzam niestety. 06.04.10, 06:50
        Ja i grubo ponad setka innych użytkowników zostałem oszukany i co? Konto działa
        w najlepsze a nieuczciwy sprzedawca najwyraźniej założył jak gdyby nigdy nic
        kolejne konto.

A ponoć polskie prawo zabrania oszukańczych reklam...
        • anetaklara Re: Potwierdzam niestety. 22.12.10, 21:26
          to może najwyższa pora iść do TV aby wreszcie ktoś z tym porządek zrobił. Jak się kurka wodna nikt nie dobierze do sedna to tak będzie zawsze. Pora na zebranie jakiejś listy ludzie oszukanych i zrobienie z tego reportażu. Nie może tak być ciągle w Polsce, żeby człowiek wiecznie musiał prawdę wyrywać komuś na siłę z gardła skoro mu się to należy najuczciwiej w świecie.
        • micnow93 Re: Potwierdzam niestety. 08.02.11, 15:39
          Firma ALL_KOM, 250 negatywów, ok 250 neutralów,oszukani klienci i mimo to dział w najlepsze i allegro nic z tym nie robi. Nic dodać nic ująć.
          • niebieskie_oko.pl Re: Potwierdzam niestety. 08.02.11, 20:46
            Allegro nic z tym nie robi bo dostaje prowizje od all-kom. Ty masz swój rozum i dokonuj właściwych wyborów. Przed zakupem w all-kom nie widziałeś te negatywy i neutrale???
            Nie rozumiem dlaczego ludzie uważają, że Allegro to dobry wujek który stanie po stronie oszukanych. Myślmy ludzie i nie kupujmy tam, gdzie aż czerwono od negatywów.
            • googuss Re: Potwierdzam niestety. 28.11.11, 20:26
              Witam!

ALL-KOM jest podstawioną firmą dla firmy MYRLAND!!! Właściwa firma to MYRLAND!!! SZYMON MYRLAK!!!! OSZUST!!! NACIĄGACZ!!!!

Jak allegrowicze interesujący się (bo zostali przez niego oszukani) zwrócili uwagę to jak firma all-kom została zablokowana pojawiła się firma KUBOS ul solskiego 37 Brzesko. Ta sama gama produktów te same gotowe odpowiedzi itp. Ale allegro skutecznie plewi pana Szymona Myrlaka z allegro ponieważ konta allegro Kubos_2, kubos_3, kubos_4 zostały zablokowane.

Co do nowości pan Myrlak Szymon (niestety nie mogę tego potwierdzic na 100%) sprzedaję na kolejnym koncie nie wiadomo kogo konto nazywa się mrs-kingaa. Spróbuje coś tam kopic i sprawdzę czy dalej jest to proceder Szymona Myrlaka! Za niedługo się odezwę.
            • www.serwis-domowy.com Re: Potwierdzam niestety. 04.12.11, 14:07
              Nie kupuj od ludzi którzy mają negatywy !!!
              Nie kupuj za większa gotówkę.
              Jeśli już kupujesz za większą gotówkę to staraj się wybrać ze swojego rejonu
              i pojechać obejrzeć i wtedy zrobić zakup !!!
    • moto44 Re: POMOC ALLEGRO TO WIELKA FIKCJA!!!!!!!!!!!!! 07.02.11, 15:26
      Milion % masz rację - POMOC ALLEGRO TO FIKCJA!!!!! NIC A NIC CI NIE POMOGĄ I NIE OBRONIA PRZED OSZUSTAMI!!!!
    • joannagw1 Re: POMOC ALLEGRO TO WIELKA FIKCJA!!!!!!!!!!!!! 13.02.11, 16:46
      Jeżeli paczka była pognieciona to nie trzeba było odbierać jej lub spisać protokół z przewoźnikiem, takie są ogólne zasady, chyba, że gościu od razu wcisną Ci syf do paczki to wtedy już inna bajka. Ja już się nauczyłem jednego nigdy części do samochodu nie kupować, bo w większości przypadków albo uszkodzone albo nie całkiem inne niż opisują. Allegro potrafi tylko wysyłać maile z upomnieniami o zapłatę należności.
    • maszynyrolniczenowe maszyny rolnicze na allegro 30.01.12, 19:42
      od kilku lat sprzedaje maszyny rolnicze na allegro i miałem do czynienie z pomocą techniczną i innymi pracownikami do czynienia na żywo i online. Przede wszystkim trzeba uzbroić się w cierpliwość i to samo pytanie wysyłać kilkukrotnie ABY trafiło do różnych konsultantów i przebiło się przez autorespodery którą działają jak firewall ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka