mrec1 14.02.06, 19:32 jak ustawic sobie wartosc przedmiotu na licyt.żeby niekt mnie nie mógl przebic. wiecie o co chodzi licytuje 70 zł a wyskakuje mi od razu ze zostalem przelicytowany Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hauabaua Re: prosze o szybka odp 14.02.06, 19:42 Ktoś zadeklarował kwotę maksymalną wyższą niż twoja propozycja. Jedyny sposób, żeby to przeskoczyć- zadeklarować jeszcze więcej. Tylko się nie zagalopuj. ;-) . Odpowiedz Link
jk Re: prosze o szybka odp 14.02.06, 20:04 ew. możesz jeszcze użyć serwisu snip.pl - czasem może pomóc w tego typu sytuacjach Odpowiedz Link
souls_hunter Re: prosze o szybka odp 15.02.06, 10:52 Kazdy moze cie przebic. Ustawiasz taka cene max za jaka ewentualnie jestes sklonny kupic, jesli cie przebija to polujesz drugi raz. No chyba ze ustawisz max na 1 000 000 PLN wtedy masz 100% ze nikt cie nie przebije. Odpowiedz Link
zwiatrem Re: prosze o szybka odp 23.02.06, 21:24 no tak racja, pamietam swoją drugą aukcję i przed czasem wpisałam sobie jako mojego maxa kwotę jaka mnie potem przeraziła: to była kwota 14.510zł za.....robota kuchennego Braun-chciałam wpisać 145zł a wpisałam taką kwotę która była nie do przebicia w efekcie robota i tak kupiłam okazyjnie gdyż za 157zł ale drżałam jak licho ze będzie afera gdy ktoś zacznie 'czerpać' z mojego maximum. Odpowiedz Link