qwerty1505 27.06.07, 21:22 gdy wpisuje login i haslo to pokazuje mi sie komunikat "przepraszamy, ale zalogowanie sie z tego nr IP nie jest mozliwe" dlaczego? jak to naprawic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paweler1 Re: problem z logowaniem 27.06.07, 21:40 U mnie laduje sie tylko str glowna. Fajnie, mialem wlasnie wystawic kilka aukcji a wiele mi sie konczylo. Ludzie licytuja zawsze pod koniec i stracilem na tym ok 60 zl [prawdopodobnie nowa koszule polo sprzedalem przez te pady za... 3zl]. Mam nadzieje, ze allegro cos z tym zrobi bo nie pierwszy raz trace przez nich pieniadze :[ Odpowiedz Link
malenka691 Re: problem z logowaniem 27.06.07, 22:13 bez stresu ...pewnei znowu przedłuza aukcje o 24 godziny:-) Odpowiedz Link
pawel-wozniak Re: problem z logowaniem 27.06.07, 22:59 allegro to ogólnie wielkie dziadostwo.przy dużej sprzedaży płaci się wielką kasę za samo wystawienie aukcji,a potem okazuje się,że co drugi dzień allegro się sypie i klienci nie mogą kupować.łaskawe przedłużenie aukcji o 24 h(raz na dwa miesiące) niczego nie rozwiązuje. Odpowiedz Link
marysiowamama Re: problem z logowaniem 27.06.07, 23:16 A ja mam dzisiaj problemy generalnie z połączeniem się z Allegro. Przyznam że pierwszy raz. Czy oni cos pozmieniali bo widziałam jakies nowe ikonki na stronach aukcji(zakupy na raty i cos jeszcze)? Odpowiedz Link
elmek Re: problem z logowaniem 10.07.07, 09:22 Przez ostatnie dwa tygodnie to była po prostu makabra. Problemy z logowaniem uniemożliwiały korzystanie ze snajperów w ostatnich sekundach aukcji. Towary szły czasami za ułamek ceny. Raz miałem taką sytuację, że aukcja się niby zakończyła, ale nie przyszły maile z potwierdzeniem zakończenia aukcji. Kupujący, który teoretycznie wygrał pisze do mnie, żebym mu numer konta podał, bo chce przelew zrobić, tymczasem co... następnego dnia aukcja jest przedłużona o 24h! Jedna z moich aukcji zakończonych w tych padaczkowych dniach nie doszła do skutku, bo wycofał się kupujący. Wystawiłem towar teraz, kiedy już wszystko w miarę działa. Jaki efekt? Wtedy towar poszedł za 64zł, a wczoraj za 127. To pokazuje skalę ile mogli stracić sprzedający, a ile... zyskać kupujący. Wszystko z winy Allegro. Odpowiedz Link