papryka77_beauty 12.06.10, 17:45 Niestety moja mała ma kolejną żabkę Bioderko po 7 tyg. w pierwszej żabce, jest już stabilne, zwichnięcia już nie ma, torebka stawowa trzyma kość, mamy mieć niestety kolejny gipsik na 6 tyg. masakra w taką gorączkę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muszka_dodomu Re: kolejna żabka :( 12.06.10, 23:42 Papryczko, ale pomysl, ze to na pewno ostatnie tygodnie noszenia tego cholerstwa. Nic na to nie poradzisz, po prostu musicie to wytrzymac. Moje dziecie tez gorzej znosi w upaly szelki pawlika. Trzymaj sie. Odpowiedz Link
papryka77_beauty Re: kolejna żabka :( 13.06.10, 17:52 Dziękuję Muszko za pocieszenie, ech... dlaczego taka wada w ogóle łapie dzieciaczki miałyśmy oawlika od 4 t.ż, później frejki i nic... oby wam pomogło Odpowiedz Link
asiulka745 Re: kolejna żabka :( 18.06.10, 23:05 Witam, ja przezyłam z moja corcia 2 x 6 tyg zabki, 2x 6 tyg gipsy cwiczebne, a potem 4 i pol miesiaca szyna denis browna wiec i Wy musicie byc silne i dzielne. Dacie rade. Moja coreczka miala zabke zalozona 2 lipca zeszlego roku w najwieksze upaly, ale skorka po zdjeciu obu byla w miare ladna. Nawet kupilismy wózk blizniak abysmy mogly jezdzic na spacery. W koncu znalazlysmy wspanialego lekarza ktory 12 maja tego roku stwierdzil ze mala jest zdrowa i byla zbyt drastycznie leczona a leczenie zaczelismy kiedy miala 5 miesiecy. Bedzie dobrze. trzymam kciuki... Odpowiedz Link
exylia Re: kolejna żabka :( 21.06.10, 19:42 Papryko, będzie dobrze. Zobaczysz, że i te tygodnie szybko upłyną. Trzymam kciuki za dobre efekty leczenia. Odpowiedz Link
papryka77_beauty Re: kolejna żabka :( 21.06.10, 21:37 Dziękuję za wsparcie... ach żeby te nasze dzieciaczki były już zdrowe... Exylio, tyle wypytywałam o ćwiczebny, a tu kolejna żabka przyszedł wypis właśnie pocztą, nasz sądny dzień to 19 lipca 2010 r. ech... początkowo miał być 23 upiekło nam się, każdy dzień mniej to sukces Zdziwiła mnie reakcja pediatry małej, pochwaliła mnie za "piękną pupcię małej" staram się dbać, by nie miała odparzeń, zaczerwień, zmieniam wszystko co się da co godzinkę, więc dla mnie to oczywiste, że ma "piękną" gdyby któraś potrzebowała rad, służę pomocą trening czyni mistrza ale dzięki temu wąteczkowi sporo się nauczyłam dziękuję Odpowiedz Link