Dodaj do ulubionych

kolejna żabka :(

12.06.10, 17:45
Niestety moja mała ma kolejną żabkę sad
Bioderko po 7 tyg. w pierwszej żabce, jest już stabilne, zwichnięcia już nie
ma, torebka stawowa trzyma kość, mamy mieć niestety kolejny gipsik na 6 tyg.
masakra w taką gorączkę sad
Obserwuj wątek
    • muszka_dodomu Re: kolejna żabka :( 12.06.10, 23:42
      Papryczko, ale pomysl, ze to na pewno ostatnie tygodnie noszenia tego
      cholerstwa. Nic na to nie poradzisz, po prostu musicie to wytrzymac.
      Moje dziecie tez gorzej znosi w upaly szelki pawlika.
      Trzymaj sie.
      • papryka77_beauty Re: kolejna żabka :( 13.06.10, 17:52
        Dziękuję Muszko za pocieszenie, ech... dlaczego taka wada w ogóle łapie
        dzieciaczki uncertain miałyśmy oawlika od 4 t.ż, później frejki i nic... oby wam pomogło
        • asiulka745 Re: kolejna żabka :( 18.06.10, 23:05
          Witam, ja przezyłam z moja corcia 2 x 6 tyg zabki, 2x 6 tyg gipsy cwiczebne, a
          potem 4 i pol miesiaca szyna denis browna wiec i Wy musicie byc silne i dzielne.
          Dacie rade. Moja coreczka miala zabke zalozona 2 lipca zeszlego roku w
          najwieksze upaly, ale skorka po zdjeciu obu byla w miare ladna. Nawet kupilismy
          wózk blizniak abysmy mogly jezdzic na spacery. W koncu znalazlysmy wspanialego
          lekarza ktory 12 maja tego roku stwierdzil ze mala jest zdrowa i byla zbyt
          drastycznie leczona a leczenie zaczelismy kiedy miala 5 miesiecy. Bedzie dobrze.
          trzymam kciuki...
    • exylia Re: kolejna żabka :( 21.06.10, 19:42
      Papryko, będzie dobrze. Zobaczysz, że i te tygodnie szybko upłyną. Trzymam
      kciuki za dobre efekty leczenia.
      • papryka77_beauty Re: kolejna żabka :( 21.06.10, 21:37
        Dziękuję za wsparcie... ach żeby te nasze dzieciaczki były już zdrowe...
        Exylio, tyle wypytywałam o ćwiczebny, a tu kolejna żabka smile przyszedł wypis
        właśnie pocztą, nasz sądny dzień to 19 lipca 2010 r. ech... początkowo miał być
        23 smile upiekło nam się, każdy dzień mniej to sukces smileZdziwiła mnie reakcja
        pediatry małej, pochwaliła mnie za "piękną pupcię małej" staram się dbać, by nie
        miała odparzeń, zaczerwień, zmieniam wszystko co się da co godzinkę, więc dla
        mnie to oczywiste, że ma "piękną" gdyby któraś potrzebowała rad, służę pomocą smile
        trening czyni mistrza smile ale dzięki temu wąteczkowi sporo się nauczyłam smile
        dziękuję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka