eurytka 27.09.10, 11:27 Wczoraj były 80 urodziny pisarza i tango na rynku. Dziś przypominam sobie o "Tangu" Sporo jest o tym w internecie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala200333 Re: Tango Mrożka 27.09.10, 16:57 Kiedys zaczytywalam sie Mrozkiem. Potem przeczytalam jego ksiazke pisana jako terapie po wylewie. Odpowiedz Link
eurytka Re: Tango Mrożka 28.09.10, 10:33 Wczoraj przeglądnełam książkę, dzis jak znajde czas ogladne sztukę na YOU TUBE. www.youtube.com/watch?v=zX_84Bbbwuc Odpowiedz Link
mala200333 Re: Tango Mrożka 28.09.10, 19:39 To youtube to naprawde dobrodziejstwo, filmy,sztuki,muzyka...buzka zalozycielowi. Odpowiedz Link
eurytka Re: Tango Mrożka 30.09.10, 12:31 Zaganiana jestem, zapracowana, i całe życie byłam, niedawno teatr telewizji na You Tube odkryłam! Świetni aktorzy, świetne sztuki, ostatnio tym się delektuję, pomaga gdy źle się czuję. PrawdziwyTeatr jest dla mnie zbyt drogi, w młodości tak, dziś nie na moja emeryturę i chore nogi! Zapasiewicz i inni aktorzy, spektakl na łopatki normalnie mnie rozłożył! (mam tu na myśli tango Mrożka, które sobie oglądnęłam) Odpowiedz Link