06.11.13, 20:10
A co sądzicie o wypowiedzi Pani Dowbor? Moim zdaniem to wredna baba.
teleshow.pl/gid,16037151,img,16037203,kat,1024837,title,Dowbor-ostro-o-Mannie-Czlowiek-bardzo-daleki-od-tego-jak-go-sobie-wyobrazamy-Niemily-z-zasady-Bufon,galeria.html
Obserwuj wątek
    • engine8 Re: Babsztyl 06.11.13, 22:24
      A dlaczego wredna baba? Kazdy moze sobie mowic i pisac co chce - wolny kraj przeciez?
      Pozyjemy zobaczymy jak sie bedzie ksiazka sprzedawac? Czytelnicy zaglosuja czy sie z nia zgadzaja czy tez nie...
      Tak jak robimy to z programami TV - jak nie ma "ogladalnosci" to wycofuja....

A jesli ogladamy, czytamy i krytykujemy to przesylamy sprzeczne opinie.

Uczmy sie o "braci" ktorzy jak jak im cos nie pasuje do obrazka to wrzucaja do koszyka "ignoruj"
      • amityr Re: Babsztyl 06.11.13, 22:57
        No właśnie wyraziłem swoje zdanie na jej temat! A co? Dla ciebie jest oki,dlaczego?
        • engine8 Re: Babsztyl 06.11.13, 23:45
          Zbyt malo informacji aby sie wypowiadac na temat ksiazki... i podejrzewam iz to si enie zmieni. Kilka skapych informacji to za malo a takich bestsellerow z zasady unikam
          Podejrzewam ze ksiazka jest okazja do jakiegos tam rozliczenia... i jak na razie nie widze w niej zadnych wartosci - moj komentarz byl ze najlepiej takie ksiazki po prostu ignorowac..
    • loczek62 Re: Babsztyl 07.11.13, 00:40
      Przeczytałem temat i już myślałem że o posłanko Sobecko będziesz pisał lub choćby Wróbel, a tu w "ruda" się objawiawink
      • voxave Re: Babsztyl 07.11.13, 06:00
        To nie pierwsza osóba, która tak negatywnie wyraża sie o tym Panu.
        • amityr Re: Babsztyl 07.11.13, 09:36
          Powiem więc tak.Trafiła kosa na kamień.
          • jaga_22 Re: Babsztyl 07.11.13, 10:23
            Nie cierpię ludzi,którym język lata jak łopata. https://dodatkii.net/emotki/9.gif
            Jeżeli ma coś do niego,to powinna powiedzieć o tym jemu wprost,
            ale ona chce na tym ugrać,a raczej zarobić.

http://i44.tinypic.com/28uk1hu.jpg
            • iryska2604 Re: Babsztyl 07.11.13, 18:21
              Masz rację. W końcu co kogo obchodzi co oni mają do siebie?
              • zajbel Re: Babsztyl 07.11.13, 18:28
                Ale też należy zwrócić uwagę że powiedzenie "wredna baba" nie jest wyrażeniem opinii tylko zwykłą obelgą, wyrażeniem opinii jest albo ocena jej dokonań albo ocena książki .
    • amityr Re: Babsztyl 07.11.13, 19:54
      Napisałem ,że wredna bo słyszałem i czytałem jak obrabia tyłki koleżanka i kolegą z byłej pracy.Pazerność na kapuchę nie zna granic.Jakby mogła to by z pod suki jaja wyżarła. Rude to wredne i tyle.Plusk też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka