Dodaj do ulubionych

Max przeprasza

09.11.01, 12:24
Hallo,koledzy i kolezanki

Postanowilem dac odpust moim filozoficznym wynaturzeniom, ktore powstaly chyba
w wyniku mojego nieuregulowanego zycia plciowego. To wszystko co do tej pory
pisalem bylo wynikiem tylko i wylacznie teoretycznego poznania, wynikiem
zglebiania tajnikow nauk obiektywnych, ktore niestety nijak maja sie do
rzeczywistosci, ktora tutaj dopiero jest objawiana. Troche boje sie sytuacji,
ktora zastanie mnie w przyszlym roku, mojego ozenku, do ktorego zupelnie nie
jestem przygotowany i stad proby zdobycia doswiadczenia. Moja teoria na nic sie
nie zdaje, bo w zadnej mierze nie przeklada sie na slowa ktore tutaj padaja i
wszystkim madrosciom ktore w drodze edukacji posiadlem przeczy. Oczywiscie to
wszystko co zostalo tutaj przeze mnie powiedziane nie jest absolutna prawda.
Onanizm nie jest wg mnie szkodliwy i holduje mu od czasu do czasu, choc
rzeczywiscie wstyd jest mi sie przyznac do moich slabosci. Fantazje erotyczne
tez posiadam, nawet te nieprzyzwoite, ale przyznanie sie do nich bylo dla mnie
samego bardzo trudne, bo stalo w sprzecznosci z teoria obiektywnego poznania
wlasnego ego. Koncze wiec swoje erudyczne popisy przyznajac, ze jestem zwyklym
czlowiekiem, ktory takze ma slabosci. Zwyklym czlowiekiem, ktoremu brak odwagi
czasami nie pozwala na pelna szczerosc. A poza tym swietnie bawilem sie waszym
kosztem, drwiac z waszych pogladow i ironizujac na tematy, ktore dla mnie tez
okazuja sie waznymi.

Hallo,Max
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaro Re: Max przeprasza IP: *.*.*.* 09.11.01, 12:36
      Cale szczescie ze sie przyznales, bo juz myslalem ze jestes kompletnym czubem.
      A tak uwazam, ze jestes stukniety, ale masz jeszcze resztki rozumu.
      • olivvka Re: Max przeprasza 09.11.01, 12:44
        Gość portalu: Jaro napisał(a):

> Cale szczescie ze sie przyznales, bo juz myslalem ze jestes kompletnym czubem.
        > A tak uwazam, ze jestes stukniety, ale masz jeszcze resztki rozumu.

A wg mnie to on caly czas jest czubem i znowu sie zgrywa. Gdzie on sie uchowal, u
        ktorej ciotki pod szafa. Muzeum na pewnoe takim eksponatem byloby zainteresowane.
        Albo Tworki. A pozniej dziwic sie, ze takie czuby wchodza do rzadu.
        Niesiolowskie, Pilki i inne. Pewnie caly czas siedzi przed kompem i kreci
        zawziecie smiglem, bo nie ma odwagi podejsc do dziewczyny.

nara

• Gość: smyk Re: Max przeprasza IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 13:11
      Max!
      Czyżby się okazało, że nie byłeś pierwszy?
      • max_ Re: Max przeprasza 09.11.01, 13:16
        Hallo smyk,

A tego niestety nie wiem, bo nawet nie mam smialosci zapytac. O seksie nie
        rozmawiamy. Bardzo bym chcial, ale boje sie odrzucenia. Wiec nawet nie wiem czy
        byl ktos przede mna. Ale chyba tak, ale tego nie dowiem sie pewnie nigdy.

Hallo,Max
      • Gość: Max Re: do smyka IP: 158.66.108.* 09.11.01, 13:52
        Halo smyku,

nie martw się, nie opuściłem tego forum. Trzymam dalej z tobą sztamę. Jakiś
        klon stara się zrobić zadymę.

Halo,Max
    • Gość: smyk Re: Max!!!! Lucki ukradł Twój NICK IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 13:49
      Podejrzewam, to nast na pewno numer Luckiego!
      • Gość: Max Re: Max!!!! Lucki ukradł Twój NICK IP: 158.66.108.* 09.11.01, 13:56
        Halo smyku,

dzięki za wskazanie winowajcy. Lucki nie wie już co robić. Wypalił mu się mózg
        i pozostały jeno rękoczyny. Smyku trzymaj się. Budujmy front przeciw zgniliźnie.

Halo,Max
        • lucki73 Re: do Maxa 09.11.01, 16:30
          Gość portalu: Max napisał(a):

> Halo smyku,
          >
          > dzięki za wskazanie winowajcy. Lucki nie wie już co robić. Wypalił mu się mózg
          > i pozostały jeno rękoczyny. Smyku trzymaj się. Budujmy front przeciw zgniliźnie
          > .
          >

Max, wybacz ale chyba zupelnie postradałeś rozumy. Ja nie walcze Twoja bronia bo
          nie musze. Wiec glupich zartów i inwektyw po mnie sie nie spodziewaj. Ja nie w
          tej wadze "chodzę". Puknij sie wiec w czolo, kup sobie lustro, usiadz przed nim
          na 15 minut dziennie i zastanow sie nad soba. Mnie juz brakuje slow dla wyrazenia
          swojego niesmaku w stosunku do Twojej osoby. Pozwol wiec, ze po raz ostatni
          odzywajac sie do Ciebie zacytuje Ci cos: "Chciałby nad poziomy człek, a tu
          ciągle niż, nie uciągnie pusty łeb, ciężkiej dupy wzwyż!". Tyle na Twoj temat.----
          --
      • lucki73 Re: Max!!!! Lucki ukradł Twój NICK 09.11.01, 16:21
        Gość portalu: smyk napisał(a):

> Podejrzewam, to nast na pewno numer Luckiego!

Drogi Smyku, a mógłbym zapytać na podstawie czego wysuwasz takie oskarżenia wobec
        mojej osoby?------
        • Gość: dina Re: Max!!!! Lucki ukradł Twój NICK IP: 195.116.167.* 09.11.01, 16:25
          max, nie odchodź!!1 Niektórzy Cie kochają!!!!!Naprawdę...Co nie znaczy , że
          sie z Toba zgadzam...a poza tym to tylko kolejna prowokacja z twojej strony :-
          )))
          • lucki Re: Max!!!! Lucki ukradł Twój NICK 10.11.01, 15:54
            Spiesze zawiadomic, ze nikomu niczego nie ukradlem. Nie nalezy to do moich
            obyczajow.---

lucki
        • Gość: smyk Re: Max!!!! Lucki ukradł Twój NICK IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 09:47
          Lucki nie obrażaj się bo nie o to tu chodzi!
          A tak na marginesie na 99,9 % byłem pewny, że to Twoja sprawka
    • Gość: Max Re: Max do wszystkich IP: 158.66.108.* 12.11.01, 12:11
      Halo koledzy i koleżanki,

dziękuję za wyrazy uznania (zwłaszcza dinie). Lucki się chyba obraził. Jest
      bardzo delikatny i subtelny. Ja byłem kilka lat w wojsku, i dlatego rozmawiam
      jak chłop z chłopem. Myślę, że lucki to zrozumie.

Ponadto SMUTEK już skapitulował, a DrChartowi wyszły argumenty bokiem. Jak już
      pisałem. lubię mieć do czynienia z profesionalistami, a nie amatorami i
      entuzjastami bajek i baśni.

Smyku, będę dalej pracował nad odmitologizowaniem i odideologizowaniem
      seksuologii. Jak widzę, co niektórzy już odpuścili i spuchli w konfrontacji z
      Maxem. Tyle jest właśnie warta nowa pseudoreligia pt. seks, z jej wyznawcami i
      kapłanami. Jakie to wszystko oklepane i nudne.

Halo,Max
      • max_ Re: Prawdziwy Max do wszystkich 12.11.01, 13:24
        Hallo wszyscy,

Nie wiem kim jestes, bo to ja jestem Max i nie wiem dlaczego wypowiadasz sie w
        moim imieniu. Ja juz za wszystkie problemy zwiazane z moja osoba i idiotycznymi
        pogladami gloszonymi na forum przeprosilem i nie zycze sobie, bys pseudo-Maxie
        rozpoczynal te bezsensowne spory na nowo. Jesli masz problem z okresleniem
        wlasnej osobowosci to przejdz sie do psychologa. Powtarzam: ja prawdziwy Max
        raz jeszcze przepraszam za problemy, ktore staly sie moim udzialem i obiecuje,
        ze swe poglady przedstawial bede rzetelnie nie wywolujac niepotrzebnych napiec
        pomiedzy mna a innymi uczestnikami tego szacownego forum.

Hallo, Max
        • Gość: Aguś Re: Prawdziwy Max do wszystkich IP: *.*.*.* 12.11.01, 13:40
          Słonko, zdemaskowałeś się, pisząc hallo przez dwa l. Prawdziwy Max tego nie
          robi. przeproś ładnie i wracaj do swojej piaskownicy.
          • max_ Re: Prawdziwy Max do wszystkich 12.11.01, 13:47
            Hallo Aguś,

To ja, prawdziwy Max. A hallo pisałem różnie. Sprawdź moje posty.

Jakiś idiota się pode mnie podszywa i próbuje dalej robić ze mnie głupca,
            pomimo że do swych miernej jakości prowokacji już się przyznałem i przeprosiłem.

Hallo, Max
            • Gość: Aguś Re: Prawdziwy Max do wszystkich IP: *.*.*.* 12.11.01, 13:56
              No rzeczywiście.
              • Gość: Max Re: Max do Agusi IP: 158.66.108.* 12.11.01, 14:19
                Halo Agusio,

zdemaskowałaś klona. Gratuluję i pozdrawiam. Jestem już tak sławny, że nie
                jeden by chciał za mnie uchodzić.

Halo,Max
                • max_ Re: Max do Agusi 12.11.01, 14:30
                  Hallo, pseudo-Max

Nie wiem co sobie myslisz, ale czy wydaje Ci sie, ze koledzy i kolezanki nie
                  ocenia obiektywnie kto tu jest prawdziwmym Maxem? To, ze ty jestes Max to jest
                  twoje widzi-mi-się. Daj więc sobie już spokój i zakończ te głupie zabawy, bo
                  nie życzę sobie, byś dalej używał mojego nicka.

Hallo, Max
                  • Gość: Gosc Re: Max do Agusi IP: *.*.*.* 12.11.01, 15:19
                    Zamknij sie kretynie jeden z drugim to juz rzygac mi sie chce, jak widze
                    slowo "Max". Czy do cholery nie macie juz co robic, tylko nudzicie sie tak
                    bardzo, ze trujecie bez litosci o tym kto jest prawdziwy a kto falszywy?
                    Prawdziwy Max to wyjatkowy kretyn, a ten drugi Max to kolejny kretyn. Czy
                    wszyscy, ktorzy uzywaja imienia Max na tym forum musza byc idiotami?
                    • Gość: Max Re: do Gosc IP: 158.66.108.* 13.11.01, 10:40
                      Halo mądralo,

zgadzam się z tobą. Wszystkie Maxy to debile.

Halo,Max

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka