Gość: karp IP: *.portfel.pl / 192.168.21.* 14.12.10, 11:28 Witam, gdzie na gocławiu można kupić karpia. Najchętniej dzwonki? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
postkeeper Re: karp 14.12.10, 14:30 przejdź się na bazar na Placu Szembeka w końcu to niedaleko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Re: karp 14.12.10, 16:55 Karpiu, uważaj! Ja kiedyś zapytałem, gdzie można w Wawrze kupić gęś i wyrzucono mnie na oślą ławkę. Jakaś pani uznała to za aluzję osobistą ( może i słusznie - nie wiem!) Ale do dziś nie wiem, gdzie można kupić gęś. Bez obrazy gęsi. Z Twoim karpiem może być podobnie. Nigdy nie wiadomo co się komu kojarzy. A najlepsze karpie zawsze kupuję na bazarze w Falenicy. W Wigilię! Trochę daleko. Przy okazji - nie wiesz gdzie mogę kupić tę gęś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gęś Re: karp IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.10, 07:17 > A najlepsze karpie zawsze kupuję na bazarze w Falenicy. W Wigilię! Trochę daleko< A najlepsza gęś jest na bazarze w Poznaniu!W Wigilię! Trochę daleko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: karp IP: 178.73.50.* 15.12.10, 09:58 Gęś można kupić w tesco (nowym) oraz w almie w promenadzie chyba widziałam. Co do karpia ja kupuje u Marty przy Brazylijskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajaaa Re: karp IP: *.acn.waw.pl 15.12.10, 11:39 Dzwonki :)))) Dzwonko karpia, drogi Karpiu ;) Bazarek Afrykanska - niedaleko Gocławia Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Iza! Dziękuję! 18.12.10, 13:48 Kupiłem gęś w Almie w Promenadzie. Wprawdzie mrożoną ale co tam! Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: karp IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.10, 11:45 Dziś na bazarze Szembeka karp jest po 14 zł/kg - ładne sztuki po około 1,5 kg. Natomiast w Tesco też dziś widziałem po 13 zł/kg, nie kupiłem, bo były tylko duże karpie dwukilogramowe ( dla mnie za duże, uważam, że najsmaczniejsze są te mniejsze). Odpowiedz Link Zgłoś