Dodaj do ulubionych

Zaginął pies

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 18:45
Dzisiaj rano w okolicy IV Poprzecznej w Aninie zaginął średniej wielkości piesek- mieszaniec podobny do teriera- sierść średniej długości, lekko skręcona w kolorze sól pieprz a łepek i łapki beżowe, oczy brązowe.Pies posiada chip. Jeśli ktoś z Państwa widział naszego przyjaciela prosimy o pilny kontakt pod nr telefonu - kom 602 457 465 stacjonarny 22 812 13 40
Obserwuj wątek
    • Gość: widziałam Re: Zaginął pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 21:41
      Podobny piesek był widziany dzisiaj w Rembertowie, wyglądał na zadbanego, lgnął do ludzi i pasuje do opisu. Widziałam go na Al. Chruściela. Mam nadzieję, że się odnajdzie :)
      • Gość: Rafał Re: Zaginął pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 22:06
        Dziękujemy za trop. Pies jest bardzo przyjazny i kocha ludzi. Może to on : )
        • Gość: Marek Re: Zaginął pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 22:14
          Warto zadzwonic na straz miejską. Maja specjalny eko-patrol. Nam tez rok temu w okolicy Kajki zginal pies i po kilku godzinach dzieki strazy miejskiej sie znalazl. Byl juz w ich samochodzie , jak nie zadzwonicie wywoza na paluch.
    • Gość: Rafał Re: Zaginął pies IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.11, 10:51
      Znalazł się : ) Na ulicy chruściela : ) Serdecznie dziękujemy za pomoc i przenocowanie psa.
      • Gość: Marek Re: Zaginął pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 11:32
        Gratulacje.
        Czyli pewnie podrozowal autobusem.
        Swoja droga: Dziwni sa ludzie, ktorzy widza jak pies z obroza wchodzi do autobusu i go nie wygonia.
      • Gość: widziałam Re: Zaginął pies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.11, 11:04
        Cieszę się, że mój trop okazał się dobry. Fajnie, że jesteście już razem. Pozdrawiam.
    • Gość: a Re: Zaginął pies IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 12:21
      Należałoby ukarać właściciela za brak nadzoru nad psem i sprowadzenie zagrożenia dla otoczenia. Jak się ma psa, to trzeba go pilnować.
    • Gość: Anna M. Re: wspaniale, że jest znowu z Wami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 12:54
      Wspaniale, że są jeszcze ludzie ceniący sobie przyjaźń ze zwierzętami.
      Wspaniale, że ktoś go przygarnął i przechował.
      Cieszę się razem z Wami.
      Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2011.

A gościowi podpisanemu "a" pomimo wszystko nie życzę, aby zdarzyła mu się podobna sytuacja jak temu biednemu zwierzakowi.

A mogłoby to wyglądać np. tak:

"a" łamie nogę na skutek poślizgu, leży na ulicy- nikt mu nie pomaga mimo wielu ludzi obok. Po długim czasie przyjeżdża patrol Straży Miejskiej, który wypisuje mu mandat za to, że zakłóca spokój świętującym Nowy Rok patrolom i jeszcze ma czelność oczekiwać, że zajmą się nim w szpitalu. Trzeba było uważać !
      • Gość: kocham psy w zoo Re: wspaniale, że jest znowu z Wami IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.11, 06:38
        Trzyma się psa na smyczy i nie ucieknie!Koniec.Kropka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka