Dodaj do ulubionych

Zasięg Play

14.01.11, 14:39
Czy może ktoś mi powiedzieć jak jest z zasięgiem Play-a na Wawrze? (okoliceTraktu Lubelskiego)?
Jestem zmuszona zakupić internet mobilny. Orange ma tu u mnie kiepski zasięg. Oferta Play jest kusząca, ale nie będe się w nią wgłębiać dopóki nie dowiem się czy warto.
Nie miałam nigdy telefonu w Playu, a z opowiadań znajomych wiem, że bywa różnie, raz lepiej raz gorzej.
Dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • telesfor_szuwarek Re: Zasięg Play 14.01.11, 14:46
      z tego co wiem, możesz w ciągu pierwszych 7 dni oddać modem do salonu, jeśli jakość netu nie będzie Ci odpowiadać.
    • wajego Re: Zasięg Play 14.01.11, 14:48
      Trakt Lubelski długi, a Ty pewnie adresu nie podasz;)
      Kup starter za 5 zł i potestuj. Najprostszy sposób.
      BTW ja bym się w Play nie ładował, ale nie mam na to argumentów;)
      • pani_domuonline Re: Zasięg Play 14.01.11, 14:52
        no właśnie ja też podchodzę z "pewną nieśmiałością" :) do nich. Sprawdzałam na mapie zasięg, niby mój adres się mieści, ale....no właśnie :)
        • Gość: mieszkanka_Sadula Re: Zasięg Play IP: *.piap.pl 14.01.11, 15:17
          My mamy i działa. Może nie tak rewelacyjnie szybko jak Neostrada ale na domowe potrzeby i za takie pieniądze to wystarcza.
          • Gość: okolicznik Re: Zasięg Play IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 20:06
            Ja kiedyś wziąłem na próbę mobilny internet w play. Określę jednym słowem - żenada. Niby prędkość ma być do 1 Mb/s, ale faktyczna wartość to ok. 25-39% tej wartości. Kiepsko.
            Spróbuj może w plusie - mają lepsze prędkości, choć zapewne cena jest może większa. Ale za to komfort korzystania też jest większy.
            Generalnie możesz od każdego operatora kupić na próbę mobilny internet - na 7 dni i możesz oddać bez żadnych konsekwencji, oprócz opłaty aktywacyjnej.
    • Gość: tomek256 Re: Zasięg Play IP: *.146.149.202.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.01.11, 18:17
      witam, ja kawałek za rondem trakt lubelski/wał miedzeszyński mam blueconnect i jest ok, predkosci 2-3 mb/sek, sąsiadka wzięła i też zadowolona.
    • sadul Re: Zasięg Play 11.02.11, 17:17
      Mi nie to że internet w playu nie działa, mi najzwyklejszy telefon w pomieszczeniu nie łapie zasięgu! W okolicy Juhasów...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka