atob 02.03.02, 22:11 Podobno byl na goclawiu ,podawali w Telexpresie [dzis] .Ktos cos wie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: Karambol 02.03.02, 22:30 Jak ja jechałem rano po oligoceńską (więcej niż 25 km/h się nie dało, bo samochód zaczynał tańczyć salsę na nie solonej jezdni), to widziałem te samochody na wysokości poczty (no nie znów ten urząd). To był jeden totalny galimatias, a jeden to ponoć nawet do kanałku wjechał - kierowcy nic się nie stało (szczegóły w telegazecie WOT str. 110). Oprócz tego przy Abrahama na Bora autobus linii 117 solaris nie wyhamował i grzmotnął w stojącego na przystanku MAN-a linii 111. Przechodzący przez jedznię ślizgali się (w tym i ja). Tak było... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Karambol 02.03.02, 22:37 Hmmm DZ "to promieniuje od poczty" Teraz jasne dlaczego byl ten wypadek. Samochod wpadl do kanalku przy jeziorku, to bylo faktycznie "wesolo" Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Karambol 02.03.02, 22:44 atob napisał(a): > Hmmm DZ "to promieniuje od poczty" Teraz jasne dlaczego byl ten wypadek. > Samochod wpadl do kanalku przy jeziorku, to bylo faktycznie "wesolo" Dobrze, że nikt nie zginął, co jednak nie zmienia faktu, że ktoś zaniedbał swoje obowiązki, zwłaszcza, że u nas (blisko Wisły) często takie poranne oblodzenia się zdarzają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Karambol IP: 193.178.143.* 02.03.02, 23:22 a kiedy to taki karambol byl? Wstalem dopiero okolo 12 i wyszedlem do sklepu po fajki, ale jakos normalnie bylo, bez szklanki Odpowiedz Link Zgłoś