02.03.02, 22:11
Podobno byl na goclawiu ,podawali w Telexpresie [dzis] .Ktos cos wie ?
Obserwuj wątek
    • d.z Re: Karambol 02.03.02, 22:30
      Jak ja jechałem rano po oligoceńską (więcej niż 25 km/h się nie dało, bo samochód
      zaczynał tańczyć salsę na nie solonej jezdni), to widziałem te samochody na
      wysokości poczty (no nie znów ten urząd). To był jeden totalny galimatias, a
      jeden to ponoć nawet do kanałku wjechał - kierowcy nic się nie stało (szczegóły w
      telegazecie WOT str. 110). Oprócz tego przy Abrahama na Bora autobus linii 117
      solaris nie wyhamował i grzmotnął w stojącego na przystanku MAN-a linii 111.
      Przechodzący przez jedznię ślizgali się (w tym i ja). Tak było...
      • atob Re: Karambol 02.03.02, 22:37
        Hmmm DZ "to promieniuje od poczty" Teraz jasne dlaczego byl ten wypadek.
        Samochod wpadl do kanalku przy jeziorku, to bylo faktycznie "wesolo"
        • d.z Re: Karambol 02.03.02, 22:44
          atob napisał(a):

> Hmmm DZ "to promieniuje od poczty" Teraz jasne dlaczego byl ten wypadek.
          > Samochod wpadl do kanalku przy jeziorku, to bylo faktycznie "wesolo"

Dobrze, że nikt nie zginął, co jednak nie zmienia faktu, że ktoś zaniedbał swoje
          obowiązki, zwłaszcza, że u nas (blisko Wisły) często takie poranne oblodzenia się
          zdarzają...
    • Gość: Grzechu Re: Karambol IP: 193.178.143.* 02.03.02, 23:22
      a kiedy to taki karambol byl? Wstalem dopiero okolo 12 i wyszedlem do sklepu po
      fajki, ale jakos normalnie bylo, bez szklanki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka