Dodaj do ulubionych

Śmieci przy rondzie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.11, 16:49
www.gazetaecho.pl/wolimy-podrzucic-niz-placic_58941
Jak to czytam, to się cieszę, że z Wawra nie jestem... Wstydziłbym się, żeby mi przy takim miejscu śmieci się walały. I to rzut beretem od urzędu dzielnicy!
Obserwuj wątek
    • Gość: okolicznik Re: Śmieci przy rondzie IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.11, 19:33
      bo gmina woli wydać kasę na herbatki i kawkę dla pracowników. Co ich tam śmieci interesują?
      Te śmieci idealnie pokazują co dzielnica robi dla mieszkańców. Teraz ponoć nie ma kasy na nic, ani na odbiór elektro-śmieci, odbiór liści, wielogabarytowych rzeczy. Ale na podwyżki kasa jest. Na zatrudnianie rodziny kasa jest.
      Ludzie się wkurzają i wysypują. Moim zdaniem powinni pod urzędem, bo tam jest miejsce na śmieci :-)
      • Gość: eF. Re: Śmieci przy rondzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 22:17
        bzdura. śmieci na ulicę wysypują brudasy i skąpcy, którzy nie chcą płacić za wywóz śmieci. nieudolne władze to jedno, a brak kultury mieszkańców to zupełnie coś innego.
        • Gość: gość Re: Śmieci przy rondzie IP: 178.73.49.* 18.11.11, 23:54
          Mnie zostawiają pod garażem czasem. Zazwyczaj w nich grzebię w nadziei na znaleznie jakiś danych identyfikacyjnych. Raz były to jakieś pudła , a który widniały jakieś dane (choć nie adresowe). Ale i tak zawsze dzwonię po Straż Miejską i dzien później ich nie ma. Tak więc nie gadajcie , że nikt z tym nic nie robi. Mi podrzucali wszystko od worka ze śmieciami po kanapy i nie ma problemu, zawsze zabierają. Tylko trzeba zgłosić. 986 jest numer.
    • maggi9 Re: Śmieci przy rondzie 19.11.11, 19:15
      Dzisiaj tamtędy szłam i o dziwo śmieci już nie było.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka