Gość: aninianka IP: *.tele2.pl 08.11.04, 21:54 Dzisiaj 3 metry od przystanku na rogu wiatracznej i lucerny podczas budowy ronda znaleziono całą ciężarówę niewypałów..Jakiś skład czy co?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leszek Re: Niewypały na lucerny IP: *.chello.pl 08.11.04, 22:47 a jaśniej mozesz bo wiatraczna nie krzyzuje sie z lucerny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
matatek Re: Niewypały na lucerny 09.11.04, 12:45 dzisiaj między wiatraczną a lucerny widziano też wiele nagich kobiet i mężczyzn, szczególnie we własnych mieszkaniach. Ktoś powinien tym się zająć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aninianka Re: Niewypały na lucerny IP: *.tele2.pl 09.11.04, 22:38 Moze i sie nie krzyżuje ale sie z nia z pewnoscia zbiega i tworzy róg... Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Niewypały na lucerny 09.11.04, 23:09 geometria euklidesowa nie zna takiego przypadku, ale w Wawrze nie takie rzeczy sie zdarzają !!! Aninianka zerknij do planu miasta:))) pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
matatek Re: Niewypały na lucerny 10.11.04, 12:09 uwaga, uwaga! zbiegła ulica wiatraczna (albo lucerny) i utworzyła róg są (jest na razie 1) świadkowie trzeba powołać komisję śledczą!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
matatek Re: sorry aninianko, 11.11.04, 23:04 ale poprawiłaś mi humorek na dni kilka... z tymi niewypałami to prawda??? Nie zauważyłem żeby ktoś to jeszcze zauważył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Niewypały na lucerny IP: *.chello.pl 09.11.04, 23:18 A ja dzisiaj na rogu ulicy Fieldorfa i Zwycięzców widziałem Elvisa Presleya. Z nim też trzeba coś zrobić bo ludzie się duchów boją >;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Re: Niewypały na lucerny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:01 Aninianka, to tak jakte duchy w domu gdzie straszy. Odpowiedz Link Zgłoś