asiape1 17.03.05, 16:12 Nie wiecie gdzie na Pradze Płd. są knajpki gdzie podają Guinnessa, Kilkenny albo inne irlandzie piwo? Albo zielone piwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eireann na pradze nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:20 po guinnessa trzeba wybrać się do centrum. Osobiście polecam Morgan's przy tamce i corck przy miodowej Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Gdzie na Guinnessa albo zielone piwo? 18.03.05, 11:20 tradycyjnie, od paru lat najprzyjemniej jest w tym dniu w "Rampie" www.teatr-rampa.pl/patrickdays.htm bo i coś dla ducha i coś dla ciała (degustacja "tradycyjnych napojów irlandzkich") Biletów już nie ma ale podobno mozna liczyć na wejściówki po 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a Zielone w Jadze 18.03.05, 11:39 Zielonego Belfasta w zeszłym roku o tej porze popijałem w małym pubie Jaga II przy G-skiej koło Wiatraka tuż koło skrzyżowania z Modrzewiową. Pewnie i teraz mają. Polecam rozmowę z właścicielem p. Bogdanem, ekstaksówkarzem, posiadaczem złotego sygnetu imponującej wielkości. Barwnie lubi on (p. Bogdan) opowiadać o Grochowie, o którym wie prawie w-tko. Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a Guinnesss w Ibisie? 18.03.05, 16:51 Słyszałem, że Guinnessa można wychylić w barze hotelu Ibis przy Ostrobramskiej. Był tam kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi_72 Olać Patryka!!! IP: *.aster.pl 19.03.05, 00:10 Chamstwo i drobnomieszczaństwo! A raczej Irlandyzacja!!!! Odkąd zrobil się szum ze św. Patrykiem, o Zbyszkach już nikt nie pamięta!!!! A 17 III to właśnie Zbyszki, których niemało, obchodzą swoje najpopularniejze imieniny w roku!!! Dawniej nie do pomyślenia było szukanie zielonego piwa (a fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Liczył sie ZIBI!!!!!!! A teraz jakieś guinessy, kilkenny.... Jeju, gdzie ja jestem??? Słowiańskie imiona dostają po dupie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś