Dodaj do ulubionych

Chcę się przeprowadzić do Radości i poszukuję.....

16.06.05, 09:06
.... adresów (namiarów) na następujące dobre placówki i osoby: przychodnia
(lekarz pierwszego kontaktu, ginekolog, pediatra), lecznica dla zwierząt
(czynna całą dobę - nachętniej) lub gabinet weterynaryjny, bankomat Euronetu
lub placówkę Banku Zachodniego WBK.
Jestem bowiem w kropce. Marzy mi się dom, nawet takowy znalazłam, ale z
drugiej strony tu gdzie teraz mieszkam (Bemowo) wszędzie mam do tych miejsc
bardzo blisko (góra 15 min). Dlatego się jeszcze waham z tą przeprowadzką. Mój
mąż jest "zmotoryzowany" a ja samochodu nie prowadzę, za to mam w dzień na
głowie trzymiesięczne maleńswto i psa. Niestety coś za coś. Wiem, że nie mogę
mieć jednocześnie domu i żeby było wszędzie blisko bo musiałabym mieszkać
gdzieś blisko Śródmieścia, a na to mnie nie stać.

Pozdrawiam

I.
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Chcę się przeprowadzić do Radości i poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:17
      witam
      Niestety w Radości placówki o które Pani pyta są dośc rozsiane przychodnia
      znajduje się przy Patryjotów tuż przy stacji niestety nie mogę tam nikogo
      polecić choć wszystkie wymienione przez Panią specjalności są obecne. Gabinet
      weterynarza to szpital dla zwierząt ul. Orłowskiego ok 1000 m od stacji i Ul
      Panny Wodnej koło bazarku. Bankomat euronetu to CH Promenada i Geant WBK jest w
      Międzylesiu. Generalnie może nie wygląda to najlepiej ale jest przepięknie i
      dość cicho jak maluszek podrośnie może Pani zacząc korzystać z roweru co jest
      dość popularne w okolicy.
      Pozdrawiam
      Mj
      • Gość: Grzegorz284 Re: Chcę się przeprowadzić do Radości i poszukuję IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.05, 21:35
        <Generalnie może nie wygląda to najlepiej ale jest przepięknie i
        dość cicho jak maluszek podrośnie może Pani zacząc korzystać z roweru co jest
        dość popularne w okolicy.>
        Proszę tylko wziąć pod uwagę planowaną autostradę A2 Berlin -Moskwa, ktorą
        nazywają Południową Obwodnicą Warszawy. Zamierzają ją poprowadzić między
        Miedzeszynem a Radośćią, potem przeciąć Izbicką tuz przed cmentarzem i dalej
        lasami koło Zagórza. Przewidywane natężenie ruchu-ponad 100 000 samochodów na
        dobę. Koniec z ciszą, z pachnącym sosnami powietrzem, koniec z pieknym Parkiem
        Krajobrazowym.
        • Gość: kasia Re: Chcę się przeprowadzić do Radości i poszukuję IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.05, 21:20
          nie miedzy miedzeszynem i radoscia, a miedzy miedzeszynem a falenica (w
          okolicach stacji orlen w falenicy, tak dla scislosci). ale pod uwage trzeba
          wziasc, bo zbojna gore w okolicach cmentarza przetnie (i bez poludniowej
          obwodnicy warszawy dziwie sie tym co wybudowali sobie domy z widokiem na
          cmentarz).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka