IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:42
czy ktoś może mi polecić zakład kosmetyczny, gdzie laserowo likwidują
"pajączki" tzn takie czerwone żyłki widoczne pod skórą.

Obserwuj wątek
    • Gość: Wawek Re: kosmetyka IP: *.szpital.cskmswia.pl / *.cskmswia.pl 02.09.05, 09:09
      Salon kosmetyczny dr Irena Eris na ul. Freta na starym mieście. Robią to super.
      Polecam dr Irene Walecką ona wykonuje ten zabieg rewelacyjnie
      • Gość: antynick Re: kosmetyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:23
        dzięki ale wolałabym gdzieś bliżej
        • Gość: Wawek Re: kosmetyka IP: *.szpital.cskmswia.pl / *.cskmswia.pl 02.09.05, 12:29
          Witaj,
          Lepiej dalej ale u profesjonalisty i koniecznie u dr a nie u kosmetyczki.
          Proszę bardzo :) i miłego dnia :)
          • Gość: antynick Re: kosmetyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:49
            Generalnie tak, ale ja mam dwoje maleńkich dzieci i nie mogę jechać tak daleko.
            3-miesięczną córkę karmię piersią i nie mogę wybyć z domu na dłużej niż jakieś 2
            godziny.
            • Gość: Wawek Re: kosmetyka IP: *.szpital.cskmswia.pl / *.cskmswia.pl 02.09.05, 12:57
              3 miesięczna córeczka hmmm... mozna zabrać ze sobą i nakarmić na miejscu... ew.
              umówić się na godz. w salonie i taxi w obie strony. A tak na marginesie
              gratutluje córki.
              • Gość: antynick Re: kosmetyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:07
                no tak, tylko jak zacznie płakać to ja bedę uciekać z fotela.....
                to chyba nie najlepszy pomysł.
                • Gość: antynick Re: kosmetyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:54
                  a tak na wszelki wypadek to może masz tam numer telefonu.....
                  • Gość: Wawek Kosmetyka IP: *.szpital.cskmswia.pl / *.cskmswia.pl 05.09.05, 14:43
                    Proszę telefon i polecam.
                    /22 635 83 80
                    Wawek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka