Gość: antynick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:42 czy ktoś może mi polecić zakład kosmetyczny, gdzie laserowo likwidują "pajączki" tzn takie czerwone żyłki widoczne pod skórą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wawek Re: kosmetyka IP: *.szpital.cskmswia.pl / *.cskmswia.pl 02.09.05, 09:09 Salon kosmetyczny dr Irena Eris na ul. Freta na starym mieście. Robią to super. Polecam dr Irene Walecką ona wykonuje ten zabieg rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynick Re: kosmetyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:23 dzięki ale wolałabym gdzieś bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawek Re: kosmetyka IP: *.szpital.cskmswia.pl / *.cskmswia.pl 02.09.05, 12:29 Witaj, Lepiej dalej ale u profesjonalisty i koniecznie u dr a nie u kosmetyczki. Proszę bardzo :) i miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynick Re: kosmetyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:49 Generalnie tak, ale ja mam dwoje maleńkich dzieci i nie mogę jechać tak daleko. 3-miesięczną córkę karmię piersią i nie mogę wybyć z domu na dłużej niż jakieś 2 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawek Re: kosmetyka IP: *.szpital.cskmswia.pl / *.cskmswia.pl 02.09.05, 12:57 3 miesięczna córeczka hmmm... mozna zabrać ze sobą i nakarmić na miejscu... ew. umówić się na godz. w salonie i taxi w obie strony. A tak na marginesie gratutluje córki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynick Re: kosmetyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:07 no tak, tylko jak zacznie płakać to ja bedę uciekać z fotela..... to chyba nie najlepszy pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynick Re: kosmetyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:54 a tak na wszelki wypadek to może masz tam numer telefonu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawek Kosmetyka IP: *.szpital.cskmswia.pl / *.cskmswia.pl 05.09.05, 14:43 Proszę telefon i polecam. /22 635 83 80 Wawek. Odpowiedz Link Zgłoś