Gość: u IP: 193.178.143.* 09.11.05, 13:59 Szukam dobrej pralni, ktora zajmie sie moja kurtka puchowa. Najmilej widziane pralnie na Kamionku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obserwator Re: polecona pralnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:14 > Szukam dobrej pralni, ktora zajmie sie moja kurtka puchowa. Najmilej widziane p > ralnie na > Kamionku... Dobra jest przy grochowskiej za rondem wiatraczna jadąc od centrum (po lewej stronie za kładką dla pieszych) wjazd od "małej grochowskiej" Nie dobra jest w geancie - lubią robić podwójne kanty w spodniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krop Re: polecona pralnia IP: *.europe.hp.net 17.03.06, 16:08 Słuchaj, w którym to jest dokładnie miejscu? Kładka to jest przy Garwolińskiej, zlazłem dość dokładnie tą okolicę dzisiaj rano i nie znalazłem żadnej pralni. W którym ona jest dokładnie miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator78 Re: polecona pralnia 18.03.06, 21:39 Gość portalu: Krop napisał(a): > Słuchaj, w którym to jest dokładnie miejscu? Kładka to jest przy Garwolińskiej, > > zlazłem dość dokładnie tą okolicę dzisiaj rano i nie znalazłem żadnej pralni. W > > którym ona jest dokładnie miejscu? Na przeciwko weterynarza, w połowie pomiedzy wspólną drogą a tą ulicą przy której jest kładka (nie wiem czy to akurat garwolińska). Nad pralnia jest sklep z meblami. Odpowiedz Link Zgłoś
tufda Re: polecona pralnia 02.03.06, 18:42 na Brazylijskiej polecam. Geant do doopy. Płaszcz w rozmiarze 42 po pdebraniu z pralni w rzęchu zmieścił by się jedynie na osobę w rozmiarze 36. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator78 Re: polecona pralnia 18.03.06, 21:42 > Geant do doopy. hehe kiedys widziałem jak mieli tam awarię - w promieniu 10 metrów było wody po kostki a panie latały nerwowo z wiadrami i z szufelkami i próbowały opanować powódź :)) Odpowiedz Link Zgłoś