Dodaj do ulubionych

Na kogo glosowac?

23.10.02, 02:09
?
Grochow Poludniowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wyborca Re: Na kogo glosowac? IP: *.chello.pl 23.10.02, 07:45
      Ponieważ PiS i PO ujęły się za Samoobroną - to każdy normalny debil zagłosuje
      na kogoś z tych dzielnych prawicowych partii.
      • Gość: normalny Re: Na kogo glosowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.02, 22:18
        Gość portalu: Wyborca napisał(a):

> Ponieważ PiS i PO ujęły się za Samoobroną - to każdy normalny debil
        zagłosuje
        > na kogoś z tych dzielnych prawicowych partii.

ja jako normalny ale nie debil proszę cię nienormalny debilu :

daj spokój normalnym ....
    • Gość: Mariusz Re: Na kogo glosowac? IP: *.chello.pl 25.10.02, 20:49
      Głosuj na ludzi, nie na partie:
      Proponuję
      do Rady Dzielnicy Parga Południe na Janusza Lewandowskiego lista 14 miejsce 1
      do Rady Miasta st. Warszawa na Magdalenę Czerwosz lista nr 23 miejsce 1
      do Sejmiku Województwa Mazowieckiego na Ewę Krawczyk Lista 16 miejsce 3
      to osoby

• Gość: normalny Re: Na kogo glosowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.02, 13:58
        Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> Głosuj na ludzi, nie na partie:
        > Proponuję
        > do Rady Dzielnicy Parga Południe na Janusza Lewandowskiego lista 14 miejsce 1
        > do Rady Miasta st. Warszawa na Magdalenę Czerwosz lista nr 23 miejsce 1
        > do Sejmiku Województwa Mazowieckiego na Ewę Krawczyk Lista 16 miejsce 3
        > to osoby
        >
        Spierdalaj jebany komuchu !
      • Gość: Mariusz Re: Na kogo glosowac? do normalnego IP: *.chello.pl 26.10.02, 18:47
        Ci kandydaci są dokładnie z drukiej strony politycznej - prawica
        • iwona.buzowska Re: Na kogo glosowac? do normalnego 26.10.02, 19:40
          Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> Ci kandydaci są dokładnie z drukiej strony politycznej - prawica

Hahahahaha !!!!!!
          Jak to jest prawica to ja jestem Królewną Śnieżką !!
          Hahahahahaha !!!!!!!
          • miska77 Re: Na kogo glosowac? do normalnego 29.10.02, 16:00
            iwona.buzowska napisała:

> Gość portalu: Mariusz napisał(a):
            >
            > > Ci kandydaci są dokładnie z drukiej strony politycznej - prawica
            >
            > Hahahahaha !!!!!!
            > Jak to jest prawica to ja jestem Królewną Śnieżką !!
            > Hahahahahaha !!!!!!!

to widocznie jestes krolewna sniezka....
            oni sa z prawicy- bylismy razem w Radzie Dzielnicy...

Mysle, ze powinnas sie leczyc, w domu wariatow znajdziesz kilka Sniezek....
            moze znajdziecie wspolny temat...
            • Gość: Jędrek miska77 ! Czy ty też skręcałaś kasiorę ? IP: *.chello.pl 30.10.02, 08:04
              Ile nachapałaś ? Nikt nie robi takich super przekretów jak nasza ukochan
              świętojebliwa prawica !
              • qubacz Re: miska77 ! Czy ty też skręcałaś kasiorę ? 30.10.02, 12:19
                Gość portalu: Jędrek napisał(a):

> Ile nachapałaś ? Nikt nie robi takich super przekretów jak nasza ukochan
                > świętojebliwa prawica !

To czy ktos kradnie czy nie zalezy od tego czy odwala prywate zalezy od tego czy ma swoich wyborcow w tylku i jest kutwa a nie od tego z jakiej listy go wybrali.
                • Gość: paw Re: miska77 ! Czy ty też skręcałaś kasiorę ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 02:49
                  Nie wiem jak inni zalecani kandydaci, ale zdecydowanie nie polecam p. Ewy
                  Krawczyk. Nie miejsce na podawania szczegółów, ale nie bez powodu, my rodzice,
                  wywaliliśmy ją z hukiem 2 lata temu z dyrektorowania w szkole społecznej TPS
                  przy ul. Ostrobramskiej.
                  Jak sie jej spojrzy głeboko w oczy to widać złotówki...
                  • iwona.buzowska Re: miska77 ! Czy ty też skręcałaś kasiorę ? 31.10.02, 18:54
                    Gość portalu: paw napisał(a):

> Nie wiem jak inni zalecani kandydaci, ale zdecydowanie nie polecam p. Ewy
                    > Krawczyk. Nie miejsce na podawania szczegółów, ale nie bez powodu, my
                    rodzice,
                    > wywaliliśmy ją z hukiem 2 lata temu z dyrektorowania w szkole społecznej TPS
                    > przy ul. Ostrobramskiej.
                    > Jak sie jej spojrzy głeboko w oczy to widać złotówki...

Zelówki ? To ona majtek nie nosi, czy jak .. ?
                    • Gość: Ewa Krawczyk Re: miska77 ! Czy ty też skręcałaś kasiorę ? IP: 213.241.45.* 22.11.02, 11:59
                      iwona.buzowska napisała:

> Gość portalu: paw napisał(a):
                      >
                      > > Nie wiem jak inni zalecani kandydaci, ale zdecydowanie nie polecam p. Ewy
                      > > Krawczyk. Nie miejsce na podawania szczegółów, ale nie bez powodu, my
                      > rodzice,
                      > > wywaliliśmy ją z hukiem 2 lata temu z dyrektorowania w szkole społecznej T
                      > PS
                      > > przy ul. Ostrobramskiej.
                      > > Jak sie jej spojrzy głeboko w oczy to widać złotówki...
                      >
                      > Zelówki ? To ona majtek nie nosi, czy jak .. ?
                      Pani Iwono tym komentarzem wystawia Pani sobie opinię, zapraszam do rozmów
                      prywatnych i na moją stronę. Skąd tyle zawiści
                  • Gość: Ewa Krawczyk Re: miska77 ! Czy ty też skręcałaś kasiorę ? IP: 213.241.45.* 22.11.02, 11:56
                    Gość portalu: paw napisał(a):

> Nie wiem jak inni zalecani kandydaci, ale zdecydowanie nie polecam p. Ewy
                    > Krawczyk. Nie miejsce na podawania szczegółów, ale nie bez powodu, my
                    rodzice,
                    > wywaliliśmy ją z hukiem 2 lata temu z dyrektorowania w szkole społecznej TPS
                    > przy ul. Ostrobramskiej.
                    > Jak sie jej spojrzy głeboko w oczy to widać złotówki...
                    Szkoda paw, że nie podajesz nazwiska, mogłabym Cię po prostu podać do sądu o
                    zniesławienie. Fakt zarząd rozwiązał ze mną umowę, na podstawie wyssanych z
                    palca zarzutów np. że Basen Wodnik zbyt póżno został oddany do użytku, itp.
                    Rozliczyłam się z całego majątku, co było warunkiem wypłacenia mi odprawy,
                    którą otrzymałam. Niestety mali ludzi, którzy insynuują nieprawidłowości
                    finasowe, rozumują swoimi kategoriami oni by tak robili. Jako dyrektor szkoły
                    nie dawałam się szantażować. Przypłaciłam to spalonym samochodem.
                    Wszyscy rodzice mieli jednakowe prawa. To się niektórym nie podobało. Ja
                    miałam wziąść odpowiedzialność za wszystko, a rodzice mieli rządzić szkołą. Ci
                    rodzice, co rozwiązali ze mną umowę, zostali po dwóch latach odwołani przez
                    następnych. Takie polskie piekło. Miałam tego dość. szkołę stworzyłam z grupą
                    jej założycieli. Była najlepsz w Warszawie. Różne są formy podziękowania- jak
                    to mówi ks. proboszcz. Zapraszam na moją stronę www.ewakrawczyk.hi.pl
                    • Gość: hola, hola! Czyżby? IP: *.chello.pl 23.11.02, 19:51
                      Hola, hola! Nie tak ostro! Parę osób pamięta te i inne rzeczy, może lepiej nie
                      zaostrzać sporu by nie prowokować rodziców do dokładniejszego odświeżenia sobie
                      pamięci. Zostawmy na boku te bzdury o Wodniku, a pomyślmy o
                      innych "niedoskonałościach", o których troche wstyd nawet pisać.
                      • Gość: Hola, hola! Poprawka z polskiego! IP: *.chello.pl 23.11.02, 19:53
                        Pani dyrektor! Chiba nie muwi się "WZIĄŚĆ" jak to Pani napisała, tylko "WZIĄĆ".
                        • Gość: Ewa Krawczyk Re: Poprawka z polskiego! IP: *.chello.pl 23.11.02, 23:51
                          Dziękuję za uwagi dotyczące literówek, było ich więcej. Wiem o tym, nie należy
                          się dziwić, byłam zdenerwowana odpowiadając na te pomówienia.
                          Życzę sukcesów, pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka