gannia 30.12.05, 18:09 Szukam dobrego pediatry w rejonie Rembertowa, możecie mi kogos polecić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uniq Re: pediatra w Rembertowie 02.01.06, 16:23 Nowy Rembertów - przychodnia Caritas za kościołem, dr Falkowska-Choińska, jeśli nie przekręciłem nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pediatra w Rembertowie IP: 195.117.255.* 03.01.06, 12:40 rany boskie ten sarkofag jeszcze pracuje - toż to konował absolutnie odradzam absolutnie.Tak naprawde to z czystym sumieniem nie mam kogo polecic. Nawet na AON-ie moze dr Kowalska ale mało sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rembertowianka Re: pediatra w Rembertowie IP: *.home / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.01.06, 13:05 Doktor Basia jest rewelacyjna, jest młoda,daje rozsądne rady i dzieciaki ją uwielbiają, serdecznie polecam iprzyomniam to jest Nowy Rembertów, za kościołem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1paula Re: pediatra w Rembertowie IP: *.chello.pl 08.01.06, 15:45 a ja ucieklam od dr kowalskiej (dluuuugo by pisac dlaczego) i polecam doktora POKWAPa z przychodni na Zawiszaków i jest tam jeszcze pani dr, ale nie pamietam nazwiska - rownie godna polecenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata.1995 Re: pediatra w Rembertowie IP: *.devs.futuro.pl 13.01.06, 23:57 Ja tez z czystym sumieniem moge polecić dr. Pokwapa. Moje dzieci już wyrosły z pediatry ale miło wspominam jego porady. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś