Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego ginekologa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:16
Hej, może ktoś z was zna dobrego ginekologa przyjmującego na Pradze Południe.
Obserwuj wątek
    • skorpionica11 Re: Szukam dobrego ginekologa 27.01.06, 17:37
      polecam w przychodni na sygietynskiego przyjmuje tam facet przynajmniej tak
      bylo rok temu.bez rzadnych zapisow tylko rano trzeba sie udac bo przyjecia sa
      od 8-13.
      • syla113 Re: Szukam dobrego ginekologa 29.01.06, 17:47
        polecam dutkiewicza w przychodni na abrahama, niestety dostanie sie do niego
        wymaga czasu i duzej cierpliwosci albo prywatnie w tej samej ptrzychodni ,
        wizyta 70-100 zalezy co i czy jest usg
        • zuzanka77 Re: Szukam dobrego ginekologa 30.01.06, 14:34
          ja polecam dr.Zmichowska pracuje w prywatnej przychodni na wiatracznej.chodze
          do niej od lat chyba 10.bardzo na czasie i bez wplywow religijnych
          • skorpionica11 Re: Szukam dobrego ginekologa 30.01.06, 16:44
            A moja przychodnia nie jest prywatna a dobry ginekolog jest:)))
            Nie kazdy ma kase na wizyte.A prywatny nie znaczy lepszy.
        • tufda Re: Szukam dobrego ginekologa 01.03.06, 10:10
          Dutkiewicz od stycznie 2006 już nie przyjmuje na Abrahama. Obecnie "urzęduje" w
          Wesołej.
          • azurro69 Re: Szukam dobrego ginekologa 01.03.06, 15:28
            niestety nie masz racji, Dutkiewicz caly czas przyjmuje na goclawiu, tylko juz
            nie w przychodni, ale ma swoj gabitet na abrahama.
            • tufda Re: Szukam dobrego ginekologa 16.03.06, 23:34
              no to chyba nie niestety a naszczęście ;)
    • Gość: trix Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.06, 10:44
      Polecam dr Szachowskiego, przyjmuje na Saskiej w poradni cytologicznej.
    • Gość: gość Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:57
      Byłam raz u ginekologa na Sygietyńskiego i więcej tam nie pójdę.
      Może znacie jakąś kobietę ginekologa, proszę o namiary.
      Z góry dziękuje
      • zuzanka77 Re: Szukam dobrego ginekologa do SCORPIONICA 31.01.06, 14:54
        w tytule jest zawarta prosba o polecenie dobrego ginekologa.nie ma wzmianki czy
        prywatnego czy nie.ja tylko polecilam kogo znam i tyle.nikogo nie namawiam na
        koszta.wiec pytam sie po co tyle jadu w Twojej wypowiedzi dotyczacej mojego
        postu?czy nie mozna bez tego?czy my to mamy we krwi...
        pozdrawiam
      • Gość: mała Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.skrivanek.pl / *.skrivanek.pl 02.02.06, 15:21
        dr Szufladowicz-kobieta, kierownik przychodni usg w szpoitalu na MAdalinskiego-
        super babka
      • mamahaneczki Marzena Padzik - Moczydłowska 01.03.06, 20:57
        Polecam Panią doktor Padzik-Moczydłowską.
        Przyjmuje na Marsa 101/103 wt-czwartkido późnych godzin.
        Prowadziła moją ciążę i nawet moją córeczkę z brzuszka wyciagneła :)
        Zresztą wszystkie moje kolerzanki już się na nią " przerzuciły "
        Pracuje na Żelaznej.
        Naprawde polecam !
        • calkisia Re: Marzena Padzik - Moczydłowska 03.03.06, 21:13
          Dołączam się moją ciążę też prowadziła i ja również polecam dr.Padźik, dodam że
          oprócz "ciężarówek" jest Ona także cenionym specjalistą od chorób kobiecych
        • basiulek22 Re: Marzena Padzik - Moczydłowska 18.06.06, 19:56

A ja jednak bym jej nie poleciła...
          Ja mam troche inne zdanie o dr Padzik. Chodziłam do niej przez całą ciążę,
          zostawiłam ponad 1000 zł ( koszt wizyty prywatnie 120 zł ). Na kazdej wizycie
          mówiła że wszystko jest ok, robiła dla potwierdzenia usg. Byłam spokojna i
          ufałam jej. W38 tygodniu poszłam na wizyte do przychodni przyszpitalnej na
          Żelaznej, zrobiono mi ktg i usg.Lekarz wykonujący usg był w szoku, parametry
          dziecka nieprawidłowe, brzuszek i główka za malutkie , odpowiadajace 34
          tygodniowi, waga dziecka na 32-33 tydzień.Lekarka w przychodni od razu położyła
          mnie na oddział patologii ciąży.Nie umiała wyjaśnić skąd te
          nieprawidłowości.Miałam wywoływany poród.Malutka miała 2500 i 47 cm..Dr Padzik
          nawet potem nie przyszła zapytać jak czuje się mała, czy wszystko w
          porzadku.Nadmienie ze taka sama sytuacje miala moja siostra,która także
          chodziła do tej lekarki. Na jej nieszczescie nie dostala skierowania do przych
          przyszpitalnej, nie odkryto malej wagi maluszka , urodzila 2 tyg po teminie.
          Mały był "zabiedzony", miał przeswitującą skóre i od razu trafił do
          inkubatora .Nam sie wydaje że mamy jakis problem złożyskiem które w pewnym
          momencie przestaje odżywiać prawidłowo malenstwo. Ale to same tak sobie
          wydedukowałyśmy, a od tego jest chyba lekarz !!! Pytanie po co robi to usg
          skoro nie umie wykryć takich nieprawidłowości.Nie polecam , uważajcie.
    • diianawawa Re: Szukam dobrego ginekologa 02.02.06, 10:36
      Ja też polecam dr Szachowskiego niestety zrobil sobie przerwe i nie przyjmuje
      na Saskiej w przychodni narazie.Pozdrawiam
      • Gość: Kalinawaw Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 14:47
        Niestety Szachowski juz nie przyjmuje na Saskiej, taka informacje mam od
        kolezanki i tez jestem na etapie szukania dobrego ginekologa na pradze poludnie
        i wolalabym kogos w przychodni niz prywatnie.
        • skorpionica11 Re: do gosc zalozycielki tematu 03.02.06, 17:22
          szkoda ze nie jestes zadowolna z tamtego ginekologa. ja i moje 2 znajme sa
          zadowolne ,jedenj ciaze prowadzil,choc nie powiem ze przed tym facetem-
          ginekologiem byla bardzo fajna babka ,ale podobo otworzyla swoj wlasny gabinet
          ale nie wiem gdzie niestety.
        • miska77 Re: Szukam dobrego ginekologa 01.03.06, 12:42
          ja odkrylam u nas w przychodni na Kickiego dr Rzewuskiego, bardzo fajny i
          delikatny facet. Pracuje w przychodni od 1,5 miesiaca. Bedzie prowadzil mi ciaze.

Pozdrawiam,
          Ewa
    • Gość: sliwka Re: Szukam dobrego ginekologa IP: 193.30.160.* 27.02.06, 10:33
      Przy Rondzie Wiatraczna w prywatnej przychodni, pani doktor Dąbrowska
      przemila pani, ja polecam:)
    • Gość: gość Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.warszawa.dialog.net.pl 28.02.06, 14:01
      Mogę Ci polecić dr Zalweską przyjmuje prywatnie przy ul. Zwycięzców - wizyta 90
      zł , al e warto
      • marchefka27 Re: Szukam dobrego ginekologa 15.03.06, 22:04
        hej "gosciu" ;) mozesz podac namiary na dr Zalewską ?
        • Gość: pinki Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.aster.pl 19.03.06, 20:47
          Z tego co mi wiadomo dr Zalewska przyjmuje w państwowej przychodni na ul.
          Dąbrowszczaków (plac Hallera. Kłopot jest tylko, aby sie do niej dostać.
          Rano..... numerek.
      • Gość: baba Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:26
        A ja nie polecam - popełniła kardynalne błędy, stwierdziła problemy których nie
        było i leczyła mnie w sposób który pogorszył stan mojego zdrowia. Lekarz u
        którego wylądowałam na konsultacji,był w szoku. Zdaje się ze dobrze na mojej
        głupocie zarabiała.
    • Gość: m Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.devs.futuro.pl 17.03.06, 15:27
      również Padzik - Moczydłowska. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu
      • Gość: gość Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:56
        dr.Padzik prowadziła moją ciążę bliźniaczą w pełni profesjonalnie z wielką
        troską i dbałością o mnie i o dzieci. Wcześniej wyleczyła mnie framakologicznie
        z przypadłości, którą inny lekarz chciał operować!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka