Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:16 Hej, może ktoś z was zna dobrego ginekologa przyjmującego na Pradze Południe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: Szukam dobrego ginekologa 27.01.06, 17:37 polecam w przychodni na sygietynskiego przyjmuje tam facet przynajmniej tak bylo rok temu.bez rzadnych zapisow tylko rano trzeba sie udac bo przyjecia sa od 8-13. Odpowiedz Link Zgłoś
syla113 Re: Szukam dobrego ginekologa 29.01.06, 17:47 polecam dutkiewicza w przychodni na abrahama, niestety dostanie sie do niego wymaga czasu i duzej cierpliwosci albo prywatnie w tej samej ptrzychodni , wizyta 70-100 zalezy co i czy jest usg Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka77 Re: Szukam dobrego ginekologa 30.01.06, 14:34 ja polecam dr.Zmichowska pracuje w prywatnej przychodni na wiatracznej.chodze do niej od lat chyba 10.bardzo na czasie i bez wplywow religijnych Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Szukam dobrego ginekologa 30.01.06, 16:44 A moja przychodnia nie jest prywatna a dobry ginekolog jest:))) Nie kazdy ma kase na wizyte.A prywatny nie znaczy lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tufda Re: Szukam dobrego ginekologa 01.03.06, 10:10 Dutkiewicz od stycznie 2006 już nie przyjmuje na Abrahama. Obecnie "urzęduje" w Wesołej. Odpowiedz Link Zgłoś
azurro69 Re: Szukam dobrego ginekologa 01.03.06, 15:28 niestety nie masz racji, Dutkiewicz caly czas przyjmuje na goclawiu, tylko juz nie w przychodni, ale ma swoj gabitet na abrahama. Odpowiedz Link Zgłoś
tufda Re: Szukam dobrego ginekologa 16.03.06, 23:34 no to chyba nie niestety a naszczęście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trix Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.06, 10:44 Polecam dr Szachowskiego, przyjmuje na Saskiej w poradni cytologicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:57 Byłam raz u ginekologa na Sygietyńskiego i więcej tam nie pójdę. Może znacie jakąś kobietę ginekologa, proszę o namiary. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka77 Re: Szukam dobrego ginekologa do SCORPIONICA 31.01.06, 14:54 w tytule jest zawarta prosba o polecenie dobrego ginekologa.nie ma wzmianki czy prywatnego czy nie.ja tylko polecilam kogo znam i tyle.nikogo nie namawiam na koszta.wiec pytam sie po co tyle jadu w Twojej wypowiedzi dotyczacej mojego postu?czy nie mozna bez tego?czy my to mamy we krwi... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.skrivanek.pl / *.skrivanek.pl 02.02.06, 15:21 dr Szufladowicz-kobieta, kierownik przychodni usg w szpoitalu na MAdalinskiego- super babka Odpowiedz Link Zgłoś
mamahaneczki Marzena Padzik - Moczydłowska 01.03.06, 20:57 Polecam Panią doktor Padzik-Moczydłowską. Przyjmuje na Marsa 101/103 wt-czwartkido późnych godzin. Prowadziła moją ciążę i nawet moją córeczkę z brzuszka wyciagneła :) Zresztą wszystkie moje kolerzanki już się na nią " przerzuciły " Pracuje na Żelaznej. Naprawde polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
calkisia Re: Marzena Padzik - Moczydłowska 03.03.06, 21:13 Dołączam się moją ciążę też prowadziła i ja również polecam dr.Padźik, dodam że oprócz "ciężarówek" jest Ona także cenionym specjalistą od chorób kobiecych Odpowiedz Link Zgłoś
basiulek22 Re: Marzena Padzik - Moczydłowska 18.06.06, 19:56 A ja jednak bym jej nie poleciła... Ja mam troche inne zdanie o dr Padzik. Chodziłam do niej przez całą ciążę, zostawiłam ponad 1000 zł ( koszt wizyty prywatnie 120 zł ). Na kazdej wizycie mówiła że wszystko jest ok, robiła dla potwierdzenia usg. Byłam spokojna i ufałam jej. W38 tygodniu poszłam na wizyte do przychodni przyszpitalnej na Żelaznej, zrobiono mi ktg i usg.Lekarz wykonujący usg był w szoku, parametry dziecka nieprawidłowe, brzuszek i główka za malutkie , odpowiadajace 34 tygodniowi, waga dziecka na 32-33 tydzień.Lekarka w przychodni od razu położyła mnie na oddział patologii ciąży.Nie umiała wyjaśnić skąd te nieprawidłowości.Miałam wywoływany poród.Malutka miała 2500 i 47 cm..Dr Padzik nawet potem nie przyszła zapytać jak czuje się mała, czy wszystko w porzadku.Nadmienie ze taka sama sytuacje miala moja siostra,która także chodziła do tej lekarki. Na jej nieszczescie nie dostala skierowania do przych przyszpitalnej, nie odkryto malej wagi maluszka , urodzila 2 tyg po teminie. Mały był "zabiedzony", miał przeswitującą skóre i od razu trafił do inkubatora .Nam sie wydaje że mamy jakis problem złożyskiem które w pewnym momencie przestaje odżywiać prawidłowo malenstwo. Ale to same tak sobie wydedukowałyśmy, a od tego jest chyba lekarz !!! Pytanie po co robi to usg skoro nie umie wykryć takich nieprawidłowości.Nie polecam , uważajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
diianawawa Re: Szukam dobrego ginekologa 02.02.06, 10:36 Ja też polecam dr Szachowskiego niestety zrobil sobie przerwe i nie przyjmuje na Saskiej w przychodni narazie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalinawaw Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 14:47 Niestety Szachowski juz nie przyjmuje na Saskiej, taka informacje mam od kolezanki i tez jestem na etapie szukania dobrego ginekologa na pradze poludnie i wolalabym kogos w przychodni niz prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: do gosc zalozycielki tematu 03.02.06, 17:22 szkoda ze nie jestes zadowolna z tamtego ginekologa. ja i moje 2 znajme sa zadowolne ,jedenj ciaze prowadzil,choc nie powiem ze przed tym facetem- ginekologiem byla bardzo fajna babka ,ale podobo otworzyla swoj wlasny gabinet ale nie wiem gdzie niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: Szukam dobrego ginekologa 01.03.06, 12:42 ja odkrylam u nas w przychodni na Kickiego dr Rzewuskiego, bardzo fajny i delikatny facet. Pracuje w przychodni od 1,5 miesiaca. Bedzie prowadzil mi ciaze. Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwka Re: Szukam dobrego ginekologa IP: 193.30.160.* 27.02.06, 10:33 Przy Rondzie Wiatraczna w prywatnej przychodni, pani doktor Dąbrowska przemila pani, ja polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.warszawa.dialog.net.pl 28.02.06, 14:01 Mogę Ci polecić dr Zalweską przyjmuje prywatnie przy ul. Zwycięzców - wizyta 90 zł , al e warto Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka27 Re: Szukam dobrego ginekologa 15.03.06, 22:04 hej "gosciu" ;) mozesz podac namiary na dr Zalewską ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinki Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.aster.pl 19.03.06, 20:47 Z tego co mi wiadomo dr Zalewska przyjmuje w państwowej przychodni na ul. Dąbrowszczaków (plac Hallera. Kłopot jest tylko, aby sie do niej dostać. Rano..... numerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:26 A ja nie polecam - popełniła kardynalne błędy, stwierdziła problemy których nie było i leczyła mnie w sposób który pogorszył stan mojego zdrowia. Lekarz u którego wylądowałam na konsultacji,był w szoku. Zdaje się ze dobrze na mojej głupocie zarabiała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.devs.futuro.pl 17.03.06, 15:27 również Padzik - Moczydłowska. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrego ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:56 dr.Padzik prowadziła moją ciążę bliźniaczą w pełni profesjonalnie z wielką troską i dbałością o mnie i o dzieci. Wcześniej wyleczyła mnie framakologicznie z przypadłości, którą inny lekarz chciał operować! Odpowiedz Link Zgłoś