wandzia8 06.09.06, 17:31 co sie stalo na rondzie Wiatraczna czy ktos wie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: rondo Wiatraczna 06.09.06, 17:44 mloda dziewczyna wpadla pod tramwaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysieks1984 Re: rondo Wiatraczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 18:19 Była to 60-letnia kobieta. Było to o 10:30. Wpadła pod tramwaj 1098-99 ,który wyjeżdzał z pętli Wiatraczna. Prawdopodobnie się zagapiła,biegnąc do innego tramwaju. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: rondo Wiatraczna 06.09.06, 18:34 to fakt tam jest jedna nie bezpiecznie i duzo ludzi biegnie i nie rozglada sie czy cos jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert1 Re: rondo Wiatraczna 06.09.06, 18:42 A moze by tak, wzorem niedawnego wypadku awionetki, zlikwidowac ta petle tramwajowa? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 nie jestem za takim pomyslem 06.09.06, 19:03 moze trzeba dac wiecej znaków ostrzegawczych przy rondzie a za pospiech i nie uwage sie płaci ,jak widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: nie jestem za takim pomyslem IP: *.nokia.com 14.09.06, 10:52 Nie wiem w którym miejscu dokładnie był wypadek ale na początek proponowałbym (nie-ekologicznie) wyciąć trochę krzaków zarastających rondo. W lato (a szczególnie po ciemku) idąc z pętli w stronę Wiatracznej praktycznie nie widać czy z prawej z Grochowskiej coś jedzie czy nie. Sam raz prawie że wlazłem pod tramwaj. Tramwajarze zresztą też nie bardzo mają zwyczaj uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Pętla Rondo Wiatraczna Zostanie Zlikwidowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 23:41 Docelowo Tramwajowa Pętla RONDO WIATRACZNA zostanie zlikwidowana: w miejscu jej zbudowane zostanie wielopoziomowe skrzyżowanie. Kiedy to nastąpi? Aktualnie brak danych :-( Odpowiedz Link Zgłoś