Dodaj do ulubionych

Lechu to geniusz!!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 00:07
ludzie kaczor chce odwołać Godlewskiego bo brał udział w głosowaniu w radzie
dot wyboru burmistrza i to podobno jest sprzeczne z ustawą,ale jak mu
udowodni że głosował na siebie?w porządku dalej brał udział ale,ale
zastanówmy się jak było w innych dzielnicach??? czy to oznacza że Warszawa
straci 15 burmistrzów?idzmy dalej sam widziałem jak kaczorek wrzucał głos do
urny w wyborach na prezydenta Wawy a co to oznacza???

KTOŚ TU SIĘ CHYBA POGUBIŁ CO???]

LECHU PORAŻKA BOLI ALE NIESTETY TRZEBA SIĘ Z NIĄ POGODZIĆ BO MOŻNA ŁATWO SIĘ
OŚMIESZYĆ,WSZYSTKO LECI CI Z RĄK OJ POLECISZ SZYBCIEJ NIŻ MILLER!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anin Jestem za IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 17:58
      Proponuję odwołać z tego powodu obydwu. I do tego zrobić nowe wybory w całej W-
      wie. Godlewski znowu przejdzie, a jak by było z Kaczyńskim nie wiadomo. Może
      prezydentem zostałby ktoś kto słyszał o tym że władzą należy się dzielić
      • Gość: Wawerka Re: Jestem za IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 22:42
        Gość portalu: Anin napisał(a):

> Proponuję odwołać z tego powodu obydwu. I do tego zrobić nowe wybory w całej
        W-
        > wie. Godlewski znowu przejdzie, a jak by było z Kaczyńskim nie wiadomo. Może
        > prezydentem zostałby ktoś kto słyszał o tym że władzą należy się dzielić

Że też jeszcze chce się Wam pisać o Godlewskim to nieboszczyk polityczny!
        Kaczor poradzi sobie, Jego notowania są nadal wysokie ponad 40% poparcia.

• pytajnik444 Jestem za a nawet przeciw 26.06.03, 16:07
        A kto stwierdzi, że Godlwewski nie głosował na siebie (w wyborach
        samorządowych)....
        Głosował także na siebie w wyborach na burmistrza Wawra (no chyba że było
        jakieś fałszerstwo - może należy powtórzyć głosowanie na burmistrza Wawra)
        Czy ktoś może mi napisać kiedy będzie posiedzenie rady dzielnicy w tej sprawie
        i w paru innych?
        Dlaczego radni Wawra (zwłasza Przewodniczący) boją się zwoływać sesji?
        Dlaczego strach wielki ogarnął radnych Forum Samorządowego zwłaszcza w związku
        z wyrokiem (nieprawomocny) sądu w sprawie p. Szykulskiej - która podobno straci
        mandat (jak wyrok się uprawomocni)?!

• Gość: Sesja Re: Jestem za a nawet przeciw IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 21:42
          pytajnik444 napisał:

> A kto stwierdzi, że Godlwewski nie głosował na siebie (w wyborach
          > samorządowych)....
          > Głosował także na siebie w wyborach na burmistrza Wawra (no chyba że było
          > jakieś fałszerstwo - może należy powtórzyć głosowanie na burmistrza Wawra)
          > Czy ktoś może mi napisać kiedy będzie posiedzenie rady dzielnicy w tej
          sprawie
          > i w paru innych?
          > Dlaczego radni Wawra (zwłasza Przewodniczący) boją się zwoływać sesji?
          > Dlaczego strach wielki ogarnął radnych Forum Samorządowego zwłaszcza w
          związku

Podobno bedzie Sesja 1 lipca nadzwyczajna i to ciekawe w sprawie zaopiniowania
          projektu statutu Warszawy, Ciekawe jest to ilu bedzie ważnych radnych, bo z
          tego co prasa pisała to okreg Szykulskiej zawieszony do ponownego liczenia,
          Gójski bez mandatu a z PO nikt nie powołał nastepnego "orła" a może
          tylko "sójkę"
          Przewodniczący chce jak najdłużej być co wtym złego? Być może w Forum znajdzie
          się również jakiś Szybiak?

> z wyrokiem (nieprawomocny) sądu w sprawie p. Szykulskiej - która podobno
          straci
          >
          > mandat (jak wyrok się uprawomocni)?!
          >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka