Gość: Tomek T. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 16:04 TA treśc jest nie poprawana bo mój wójek miał wypadek - Zbigniew T. a nie mój tata. O co w tym chodzi chyba w dokumentach na wpisane Zbigniew T...... . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: też warszawiak Śmiertelne ofiary wypadków IP: 193.200.216.* 10.12.07, 16:05 Ile by się nie napisało i ostrzegało zawsze znajdzie się jakiś idiota co koniecznie musi szybciej, cwaniej lub po pijaku, zawsze. Całe szczescie, że tym razem z powodu głupoty nie zginał nikt postronny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płacz Re: Śmiertelne ofiary wypadków IP: 148.81.254.* 08.12.09, 12:51 Najlepiej jest zwalic winę na tego co zginął w wypadku bo prezcierz go już nie ma. A nie ważne, że rodzina nie ma za co pogrzebu zrobi i upożądkowac spraw zmarłego. Kto pisze te wiadomości ?? Z kąd to wiedza ?? Byli tam jak to sie stało ?? NIE !!!! więc nei piszcie tych bzdur bo to kierowca tranwaju był pijany ( co teraz sie bardzo często słyszy - są tacy co zostali zatrzymani przez policje zanim doszło do własnei takiego wypadku) Więc ludzie nei wypowiadajcie sie jesli nei macie pojęcia jak było naprawde. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Śmiertelne ofiary wypadków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 16:18 Ta treśc jest zła bo wypadek miał Zbigniew T. a nie Krzysztof T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Śmiertelne ofiary wypadków IP: *.acn.waw.pl 10.12.07, 17:10 Byłem naocznym świadkiem tego wypadku na trasie . Jechałem w autobusie , gdy nagle wystrzeliły w górę barierki , a samochody bokiem waliły się jak domino . Odpowiedz Link Zgłoś